- 7 Nisan 2021
- 504
- 306
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.361
Offf bende yapmamak için direniyorum çatlatma iğnesninn 11. Günü daha o yüzden yapamıyorum da yalancıktan hamile olduğumu sanarım diyeBen az önce dayanamayıp eczaneden miratech marka erken gebelik aldımyarın da predictor marka sipariş ettim onlar gelecek
Bir hafta önce oldu diye tahmin ediyorum ben. Ama sonrasında da gün aşırı birlikteliğe devam ettik zaten. Olasi ihtimalleri kacirmayalimTahmini yumurtlama ve ilişki ne zaman oldu? Göğüs ağrısı yumurtlama döneminde de olabiliyor. Bence siz bu günleri de değerlendirin
Benim de 13.günüm çok silik çıktı iğne mi gebelik mi emin olamadımOfff bende yapmamak için direniyorum çatlatma iğnesninn 11. Günü daha o yüzden yapamıyorum da yalancıktan hamile olduğumu sanarım diye
Gitmedim ben hemşireyim şu an nöbetteyimDoktora ne zman gideceksin kadın doguma yani yada gittiysen doktor ne dedi
Tabi cnm artmissa gidersinGitmedim ben hemşireyim şu an nöbetteyimPerşembe tekrarlarım HCG yi ondan sonra giderim heralde şu an gitmeme gerek var mı ki?
Seninle batımız aynı kuzumBenimde negatif ama ümüdimi kesmek istemiyorum 28ine hala 6 gün var
Bn siz ovulasyon testimi atarim yapınca bakarsinzTabi boş yere ümit de vermek istemem ama yum. Testinin koyulaşması iyiye işaret. Her ne kadar alakası yok dense de yıllar önce buraları okuyup aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben pozitifi gören bir örneğim. O zaman çok yazan vardı aynısını. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.
Bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Bu ay ben regl olmak üzereyim bu arada tam sökülme sancısı başladı, insan onu anlar ya işte o sancı. Zaten takvim de bugünü gösteryordu. Yine olmadı.
İnşallahNormal o zmn tam net cikmamasi. Regl gunu yaptıklarım anca kendini iyice gostermisti
Aynen aslında bende umutlanmak fazla istemiyorum .. ortalardayim biraz..İnşallah canım çok umutlanmak istemiyorum sadece bekliyorum ne olursa razıyım zaten
Beyaz akıntın olmuyorsa normalde iyi bir işaret pütür pütür değilse tabiYok ben öyle belirli bir şişlik değil genel olarak alt karın da hissediyorum bu nedenle regliye benziyor ama işte alıntı gitti krem rengine dnerek iyice kesildi ztn 3 sefer fln silinince gördüm aregli oldum zannettim kontrol ediyorum
Ben gördümSen görebildin mii
26 Mart benim ama tam net tarih değil kürtajdan sonra tam oturmadı döngümKaç gün var regle
Sen iğne olmuşsun bekle azcık sabret zor ama en azından acaba demezsinOfff bende yapmamak için direniyorum çatlatma iğnesninn 11. Günü daha o yüzden yapamıyorum da yalancıktan hamile olduğumu sanarım diye
Yok pütürlü o leke akşam oldu 3 defa toplamı bir lira kadar büyüklükte ancak olur azar azar sonra krem rengi bir akıntıya döndü kesildi sabah yoktuAynen aslında bende umutlanmak fazla istemiyorum .. ortalardayim biraz..
Beyaz akıntın olmuyorsa normalde iyi bir işaret pütür pütür değilse tabi
Sende kimyasal bukadar uzun sürmemişti ama.. bir gün sonra sökülmüştu ... Okadra uzun sürmüyor ki sökülmesi... kaç gündür lekellm var diyorsun.... normal de bat nezaman di senin?Kuzum doktora gittin diye düşünmüştüm ben de geçen hafta gitceksin diye hatırladımvalla sökülmesini bekliyorum kuzu günlük pedi lekeliyo normal ped takıyorum oluyorum diye (özellikle yatarken) sabah bakıyorum azıcık leke gelmiş ama sabaha ya da yarın gün içinde gelecek muhtemelen
Evet bu arada devam edin en iyisi Allah kucaklamayı nasip etsin inşallahBir hafta önce oldu diye tahmin ediyorum ben. Ama sonrasında da gün aşırı birlikteliğe devam ettik zaten. Olasi ihtimalleri kacirmayalim
Nasıl negatif senin testinde çift çizgi vardı ya heidicimmmBenimde negatif ama ümüdimi kesmek istemiyorum 28ine hala 6 gün var
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelAmin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Doktora gittim bu arada kese görünmedi kan verdim akşama çıkacak bakalım
Kan iki güne bir iki katı artar sonuca göre de hesaplayıp tekrar muayeneye gidicem işte 5000i geçince. Varsa tabi :)
İğne değildir canım çünkü geçen ay benim 10. Gün hiç bir çizgi bile kalmamıştıBenim de 13.günüm çok silik çıktı iğne mi gebelik mi emin olamadım
Yok yok beklerim zaten elimde test kalmadı almıyorum da zaten hepsi psikolojik delirdim delirdimmSen iğne olmuşsun bekle azcık sabret zor ama en azından acaba demezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?