- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.061
Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.Benimde gaz sancım 2 gün önce coktu şimdi sancı şeklinde değil sadece ara ara sıkıştırıyor. Belirti aramakta istemiyorum gerçi o süreçte yorucu ve kırıcı.. hakkımızda hayırlısı olsun. Yeğeninide Rabbim annesine babasına bağışlasın, işte her şeyin vakti zamanı var. Vaktinden önce olmuyor.. umarım artık vaktimiz gelmiştir

yumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor
 yumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor  

gercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım
 gercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım 

inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize
 inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize 

oluruz hiçç düşünme
 oluruz hiçç düşünme  

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin