Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde gaz sancım 2 gün önce coktu şimdi sancı şeklinde değil sadece ara ara sıkıştırıyor. Belirti aramakta istemiyorum gerçi o süreçte yorucu ve kırıcı.. hakkımızda hayırlısı olsun. Yeğeninide Rabbim annesine babasına bağışlasın, işte her şeyin vakti zamanı var. Vaktinden önce olmuyor.. umarım artık vaktimiz gelmiştir 🥰
Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.

Amin canım sağol güzel dileklerin için. Dediğin gibi beklenti içinde olup da olumsuzla karşılaşmak mental anlamda çok etkiliyor. Rahat olabilsek keşke ama o da elden gelmiyor.
Evet herkes kafandan cıkarman lazım düşünmemen lazım beklememen lazım o zaman olacak diyor da nasıl beklemeyeceği veya düşünmeyeceğim 😂 gercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım 😂💕🙏🏻

Evet herkes kafandan cıkarman lazım düşünmemen lazım beklememen lazım o zaman olacak diyor da nasıl beklemeyeceği veya düşünmeyeceğim 😂 gercekten bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Kalpten isteyipte günleri kaçırmamak için uğraşan birisi bunu nasıl düşünmez bilemiyorum ben beceremedim. Ayy bu topik hayırlı gelsin hepimize. İlk defa bir topiğe girdim bakalım 😂💕🙏🏻
O kadar haklısın ki... Bu topikte hayırlı haberler almak vermek nasip olur inşallah 💙🤲

İnşallah kuzum inşallah o kadar üzüldüm ki anlatamam nasıl bir şanssızlıktır bu 🥺
Üzülme Bizim şer sandiklarimizda bir hayır vardır bilemeyiz. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Nasip olmayınca her gün Yumurtla her gün değerlendir yine olmaz kuzum sıkma canını 😘

Kızlar merhaba eşimin covid testi bugün pozitif çıktı 🥺 yumurtlama günüme de yaklaştım sanırım ben bu ay elendim direk nisan ayına gidiyorum gibi duruyor 🥺🥺
Biz değerlendirmiştik canım covid pozitifti kendimizi iyi hissedince olur mu olur beklemedigimiz ay diyip..

Kızlar bişey sorucam, benim reglim 3 martta. Ben şimdi zaten zor zaptediyorum kendimi test yapmamak için.. acaba diyorum bu gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler kaç gün kala yapıyor biliyor musunuz 😂 bari diyorum ovu testi yapayım belki kalın kalın çizgi görürümde umutlarım yeşerir ne bilem 😂
Regli günü ama yapma yaaa boşver valla en güzeli beklemek

Ay benimkine her ay negatif söylüyorum hep beraber bir üzülüp sonra düzeliyoruz mecburen 🥲 inşallah bu topik uğurlu gelcek hep beraber güzel haberler vercez birbirmize 🥰
Ben Mart topiğine niye bilmiyorum çok güveniyorum sanki vücutlar artık hazır gibi 😍😍inşallah🙏🙏🙏

Back
X