- 10 Ekim 2020

- 1.459

- 1.027

- 83

- 32

- Konu Sahibi Papatyamelo
 - #3.301

Cok siddetli adet agrisi sebebiyle ameliyat oldum 4 gun sürüp yataktan kalkamiyordum morfinle uyuyodum görünürde birşey yoktu doktor dedi acip bakalim hicbir sey cikmiyor tamam dedim cok basitti aslinda ameliyat ama spinal anestezi solunum yollarimi uyusturmus.. ameliyat esnasinda kotu hissetmeye basladim kendimi dedim ki ben iyi degilim sonra konusamamaya basladim gozlerimle hemsire beni görsün istiyorum gordu de hastaya bisiler oluyo dedi sonra bagirdi saturasyon düşüyor diye bi anda diger ameliyathaneden doktorlar kosmaya basladi vasjma dogru ben kendimden geciodum yigenimj gorur gibi oldum dedim ölüyorum heralde co kisa bi andi zaten.. cikinca esime dedim bisiyler oldu bana doktora sormus hicbisi olmadi demis... rahmi sola devriye sekildeydi duzelttik ve yapisikliklar vardi actik demis. Ama ben diyorum bana bisiy oldu diye gogsum agriyodu esim bi acti mosmor.... doktora kostu noluyo dedi bisiy yok dedi... sonra tum vucudum morardi zTen 15 gun kalkamadim... e nwbizdan gordum ki adrenalin 10 tane yapmislar esim saglikci dedi ki dogru hatırlıyorsun sen halususnasyin değil... sezeryandan etkilendim de sutum gelemedi zaten.. ama ben onu dinleyip mama vermedim anne sutu verdim hemde dolu dolu tasirdim rezene ve bira mayasi yiyerek icerek..Ah canım yaaa.. öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.. daha önceki ameliyatın neyidiki neden durdu kalbin? Rabbim esirgemiş..
Canım benim inanki seni hayal ettim gözümde.. okurken yazdıklarını.. ya şu kaynanan nasıl bir kadın yaaa.. benim bebeğimin ağzı sütten taşyormuş da bilmem ne.. aman ne magrifet ne marifet ... Sütten tasirmissinda anne olamamişsin diceksin işte neyse..yeni doğum yapmış bir anneye söylenecek şey mi bu.. hiç sütun gelmeyebilirdi de olurya insaniz olabilirdi.. hem çocuk emecekki emdikçe açılacak o kanallar yavaş yavas olur bazen..
özellikle kahvaltı kısmına burda sinirden dişimi sıktım.. Annem aklıma geldi.. bana hamileyken çok hastaymış ilk 3 ay zor geçirmiş hiç birsey yiyemezmis doğru dürüst.. yatiyormus sürekli bu Kaynanası gelinleri filan yemekler pişiriyor anneme bakan yok.. o pis kadin gelipte kızım ne yersin söyle yapalım yada getirelim bile dememiş bakmamış bile öldumu kaldımı diye.. annemin bazen piridiklerini kokusunu alınca canı cekermis biseyler ama ne getiren var ne bakan babam.iyidir ama.naiftir düşüncesiz.. ilgilenemedi..cahillik bide yaş 22 filan..
ama senin eşini Tebrik ederimgerçekten çok güzel bir şekilde toparlamiş.. Rabbim size beraber uzun sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarınızla beraber .. inanki senin için bugün dua edeceğim oruçluyum cunki .. Rabbim kabul ederse hem cuma hemde oruç açma ikisindende dua edicem.. Rabbim sana çok güzel bir Gebelik ve istediğin gibi rahat bir doğum ve sonrası yaşatsın İnshaAllah
![]()
O nedenle o korku kaldi icimde... suan gebeysem diye tekrar korkuyorum anesteziden 2 kucuk bebek hani bide bisiy olursa...
Senin annenle ayni kaderi yasiyorum bende iwte simdi nasil sevebilirki o kadini imkansız? Kendi kizinin bogazi sisse hemen neler yapiyo neler ki bu kadin benim merhametimle eve girebiliyor ha esim red etti onu sirf ben annedir dedigim icin görüşüyor. Düğünüme bile gelemedi o kadin benim esimle ayirmaya calisti cok ama yapamadi simdide torunumu gorebilirmiyim die izin istiyo oyle geliyor evime. Cok merhametli bi insanim iste benimde kusurum bu yok diyemiyorum.....
Esimden Allah razi olsun inan ki harika bir adam Allah başımdan eksik etmesin... duan icin de cok tesekkur ederim kardesim Allah orucunu kabul etsin ve senide kucağını minik tatli bebeler ile doldursun