• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doğru nezaman olacağı belli olmaz.. ama eğer böyle bir tehlike olsaydı doktorların hepsi mutlaka kornumak zorunludur derdi . Burda sadece bir ibtimalddn bashedilmis olabilir.. çoğu doktor korunma şart değil diyor
Tmm canım sağol😘 bende korunmamaktan yanayım zaten çok istediğimiz için bunlara para döküyoruz korunup vakit kaybetmek istemiyorum

Ayy
Tabi canım daha yeni Rahime yerleşiyordur 6 günde birde bunun kana geçme süresi var ☺️🥰🥰🥰
Ayy inşallah Allah'ım ya bu kez olur inşallah 😍😍 idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim esim beta da baktıralim dedi umudumuz bitti sonuçları alinca ama siz umut oldunuz yeniden cok teşekkür ederim 🌺

Bende olmadı canım. Yumurtlamadan sonra bıraktın demi kürü ve yağı. Erken olmuş
Yumurtlamadan sonra kürü bıraktım ama yağı değil ve susam, k çekirdeği, keten tohumu yedim, onlar mı bozdu hormonları bilemedim.

Birde normalde bu kür için 12 veya 14 gün net hatrlayamadım diyorlar, yumurtlamaya kadar detayını herkes bence bilmiyordur sen gibi.

Benim 8 Mart. Belirtim yok diyordum kaç gündür ama akşam üzeri beyaz bir akıntım olmuş.
Adetime 11 gün kala bana da geldi beyaz akıntı küçük bir damla ben yumurtlama sanıp o günü de değerlendirdim 🤣🤣🤣 sonra gaz sancılarına devam tab. Batıma 6 gün var dünde şeffaf uzayan akıntılar başladı ama hala ağrılar göğüs şişkinlik leri yook 🧐 ben 2 gün daha bekler testi yapıştırırım valla

😂😂😂Çok teşekkür ederim aşkoo ya bugün artimed erken gebelik aldım akşam 6 gibi dayanamıyıp yaptım hiç bişey çıkmadı negatif çok üzüldüm ama mecbur bekliycem cnm
pazartesi dene o zaman silikte olsa kesin çikar❤️ hemen üzülme adetine 5 gün kala yapmışsın çıkmaması normal kız millet 3 gün kala anca öğreniyor, yine deneriz bekle iki gün geçsin

Kizlarrrrrrr yingemi cagirdim geliyooooooooo 😍🤣🤣🤣

Kendisiiii tam bir komedidir ve deneyimlidir. 1 kizisi var yani yegenim testlerden ve hamislikten anlar =) kendisi bebege tovbelidir cok zor buyutttu cunku🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ooooo hadi yine iyisin kızzz 😍😍😍 yengeni görüp sakın bizi unutma 😡 yengeni de bize. dahil et hatta 🤣🤣🤣 testlerden anlıyor derken acaba başka değişik yöntemleri de mi var 😍

Hanımlar yarın sabah kontrolüm var femara kullanmıştım bu ay geliştirdi ama istenilen boyuta gelmedi yumurtalar. Dün ve bugün göbekten çift doz iğne vuruldum yan etkilerini yaşıyorum pek iyi sayılmam. Yarın gittiğimde yumurtalar istenilen boyuta gelmiş olsun dualarınıza talibim ✨
Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle 🙏🙏

Back
X