- 21 Ocak 2022
- 1.184
- 1.094
- 83
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.681
Canım kuzenimin adete 5 gün kala 0.5 çıkmıştı ama adet günü hamile olduğunu öğrendiAa gerçekten mi ama benim yumurtlamadan 6 7 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kuzenimin adete 5 gün kala 0.5 çıkmıştı ama adet günü hamile olduğunu öğrendiAa gerçekten mi ama benim yumurtlamadan 6 7 gün geçti
Tmm canım sağolEvet doğru nezaman olacağı belli olmaz.. ama eğer böyle bir tehlike olsaydı doktorların hepsi mutlaka kornumak zorunludur derdi . Burda sadece bir ibtimalddn bashedilmis olabilir.. çoğu doktor korunma şart değil diyor
Yaaa gerçekten miiiCanım kuzenimin adete 5 gün kala 0.5 çıkmıştı ama adet günü hamile olduğunu öğrendi![]()
Tabi canım daha yeni Rahime yerleşiyordur 6 günde birde bunun kana geçme süresi varYaaa gerçekten miiicok teşekkür ederim ya güzel tesellileriniz icin inşallah benimde yükselir
![]()
Ayy inşallah Allah'ım ya bu kez olur inşallahTabi canım daha yeni Rahime yerleşiyordur 6 günde birde bunun kana geçme süresi var![]()
Sor sorKızlar benimde bir sorum var![]()
Kızlar merhaba beni de ekler misiniz BAT 10 Mart.Tabi ki ekledim,eğer etiketlemeden yazdı iseniz görmemiş olabilirim kusura bakmayın,hoşgeldiniz aramıza![]()
Yumurtlamadan sonra kürü bıraktım ama yağı değil ve susam, k çekirdeği, keten tohumu yedim, onlar mı bozdu hormonları bilemedim.Bende olmadı canım. Yumurtlamadan sonra bıraktın demi kürü ve yağı. Erken olmuş
O adetinden önce miydi hamileymişsin?Benim 0 çıkmıştı am hamistim sabret![]()
sen söyle ben söylicemHey sen once soruma cevap ver =)
Adetime 11 gün kala bana da geldi beyaz akıntı küçük bir damla ben yumurtlama sanıp o günü de değerlendirdimBenim 8 Mart. Belirtim yok diyordum kaç gündür ama akşam üzeri beyaz bir akıntım olmuş.
pazartesi dene o zaman silikte olsa kesin çikarÇok teşekkür ederim aşkoo ya bugün artimed erken gebelik aldım akşam 6 gibi dayanamıyıp yaptım hiç bişey çıkmadı negatif çok üzüldüm ama mecbur bekliycem cnm
enn güzeliKizlar yarin kan testi veric4m sanirim son kararim![]()
hadi inşallah kuzum valla inan bende kafa dağıtalım biraz diye yaziyorum, insan sürekli batı düşününce dr zaman geçmiyorAyyy inşallah kalalimda denek olarak.kullann.bizi![]()
Ooooo hadi yine iyisin kızzzKizlarrrrrrr yingemi cagirdim geliyooooooooo
Kendisiiii tam bir komedidir ve deneyimlidir. 1 kizisi var yani yegenim testlerden ve hamislikten anlar =) kendisi bebege tovbelidir cok zor buyutttu cunku![]()
Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun dualarımız seninleHanımlar yarın sabah kontrolüm var femara kullanmıştım bu ay geliştirdi ama istenilen boyuta gelmedi yumurtalar. Dün ve bugün göbekten çift doz iğne vuruldum yan etkilerini yaşıyorum pek iyi sayılmam. Yarın gittiğimde yumurtalar istenilen boyuta gelmiş olsun dualarınıza talibim![]()
Olabilir adet gununu bekle =)Aa gerçekten mi ama benim yumurtlamadan 6 7 gün geçti