- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #3.881
Amin canım inşallahİnşallah hepimiz kalırız da yeni yeni isteyenlere dua ederiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahİnşallah hepimiz kalırız da yeni yeni isteyenlere dua ederiz![]()
Benim kuzenimin 2 buçuk aylık olana kadar testlerde çıkmadı o da çok üzgündü. Artık doktora gitti tesadüfen ultrasonda yumurtalıklarda bi sorun mu var diye bakarken keseyi kalp atışını her şeyi o gün öğrendi![]()
Yaaa öyle şaşırdık bizde
Ovulasyon testi yapıyorum bugün 3. Gün hala pik. Bende duymuştum havuç yedim bakalım yarın çatlar inşallah . Dün değerlendirdik çatlasaydı bugünde değerlendirecektim ama yarın çatlarsa yarın değerlendirmeyi düşünüyorumOvulasyon testimi yapiyosunuz yoksa doktor kontrolündemisiniz pik 3. günde devam ediyosa havuç yiyin günde 3 tane çatlamasına yardımcı oluyomus
Sende mi burdasın
4 gün sürebiliyor normaldirOvulasyon testi yapıyorum bugün 3. Gün hala pik. Bende duymuştum havuç yedim bakalım yarın çatlar inşallah . Dün değerlendirdik çatlasaydı bugünde değerlendirecektim ama yarın çatlarsa yarın değerlendirmeyi düşünüyorum
Bu konuda bilgim yok ama dualarım sizinle. İnşallah hayırla sonuçlanır ve güzel haberlerini alırızKızlaarrrdurum bildiriyorum klomen kullandım bu ay ilk defa bugün 14.günüm kontrolüm vardı 5 yumurtam gelişmiş ama 3 tanesi çatlatma için uygun boyutta dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi iğne mi yaptım bugün umarım işe yarar
Sorum şu iğne günü ilişki olsa ne olur bide zaten doktor saat verdi ozaman olcak ama riske atmak istemiyorum ilk defa kullandığımdan kafamda deli sorular
![]()
Teşekkür ederim4 gün sürebiliyor normaldir
Merhabalar 15 mart benim bat eklerseniz sevinirimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Hoşgeldiniz aramızaMerhabalar 15 mart benim bat eklerseniz sevinirim![]()
Hoşgeldiniz aramıza
İğneden 36 saat sonra bir ilişki ayarla mutlaka.. önceki gün ve sonraki gün de ilişki olsun demişti doktor.. bu da zaten iğne gününe denk geliyor.. ben sabah iğne vurulmuştum, aynı gün akşamı ve bir gün sonraki akşam ve ertesi akşam ilişki olmuştu. Eğer spermde ciddi bir sorun yoksa tabi…Kızlaarrrdurum bildiriyorum klomen kullandım bu ay ilk defa bugün 14.günüm kontrolüm vardı 5 yumurtam gelişmiş ama 3 tanesi çatlatma için uygun boyutta dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi iğne mi yaptım bugün umarım işe yarar
Sorum şu iğne günü ilişki olsa ne olur bide zaten doktor saat verdi ozaman olcak ama riske atmak istemiyorum ilk defa kullandığımdan kafamda deli sorular
![]()
Eşimin değerleri normal yakın zamanda test verdi zaten en son ilişki perşembe olmuştu bugün 15.30 da oldum doktorum yarın saat 23-24 gibi olsun dedi acaba bugünde denesek mi die aklıma takıldıİğneden 36 saat sonra bir ilişki ayarla mutlaka.. önceki gün ve sonraki gün de ilişki olsun demişti doktor.. bu da zaten iğne gününe denk geliyor.. ben sabah iğne vurulmuştum, aynı gün akşamı ve bir gün sonraki akşam ve ertesi akşam ilişki olmuştu. Eğer spermde ciddi bir sorun yoksa tabi…
Hoşbuldum mart ayı inşallah hepimize uğurlu gelirHoşgeldiniz aramıza![]()
HosbuldumHoşgeldiniz aramıza![]()
İnşallahHoşbuldum mart ayı inşallah hepimize uğurlu gelir![]()
İnşallahHosbulduminsallah herkes cift cizgileri gorur dileğiyle giris yapalim