• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15gunlukken hamile kaldim desen bu sefer de aaaa aceleleri neymis bak bak bakk diyen tipler beliriyor 😂
Evet çocuk yap diyen insanlar ilk aydan hamile kalsaydım arkamdan ay delirmiş bu diye konuşacaklardı eminim en çok zoruma giden şeyde insanlar bunları söylerken ben vajinismusla mücadele ediyordum bilen bilir psikolojikmen insanı çok yoran bi süreç

Anlamadıkları gibi birde yoruma başlıyorlar birtane komşum vardı hiç susmuyordu. Sen şimdi çocuğu büyuttün ikinci çok zor gelir zorlanırsın yapazsın rahata alıştın yapamazsın sürekli aynı cümleler diger komşuların yanında hemen örnek beni gösteriyordu yapamayacağıma dair. Biz de o ara o dok. bu dok. tedavi yolu arıyoruz zaten yorucu bir süreç , En sonunda patladım tabi 3 yıldır deniyoruz olmuyor Allah vermeyince kendimde alıp oraya koyamıyorum Allahın işinede karışamazsınız sanırım merak etmeyin olurda kısmet olursa birinciyi nasıl büyüttümse 2.ciyide büyütürüm siz benim yerime sıkıntıya girmeyin dedim o oldu şimdi hiçbirşey söylemiyor. Ama eminim şimdi arkamdan ahlayıp vahlıyordur çünkü bunların içinde var susmazlar😆
Çok iyi demişsiniz,ağzınıza sağlık 👏👏

İnsanın içi fesat olunca böyle oluyo ama üzülüyorum ben böyle insanlara genelde çekemediği insanları çekiştiriyolar çünkü Allah fazlasını versinde bizim olanda gözleri olmasın
Amin 🤲 Rabbimde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimsenin hayatı hakkında yorum yapmaya zerre hakları yok insanlar ne zorluklar ne çabalar çekiyor bu süreçte gördüm ve hatta bezen o kadar zorlanıp çaresiz kaldığımda öyle ağladım ki ama kendim için değil hiç evlat duygusunu tadamamış ama böyle zorluklara zorbalıklara maruz kalalanlar için.Rabbin hayırlısı ile işlerini kolaylaştır ve evlat duygusunu isteyen herkese hayırlısı ile tattırır inşallah🤲🤲

Amin 🤲 Rabbimde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimsenin hayatı hakkında yorum yapmaya zerre hakları yok insanlar ne zorluklar ne çabalar çekiyor bu süreçte gördüm ve hatta bezen o kadar zorlanıp çaresiz kaldığımda öyle ağladım ki ama kendim için değil hiç evlat duygusunu tadamamış ama böyle zorluklara zorbalıklara maruz kalalanlar için.Rabbin hayırlısı ile işlerini kolaylaştır ve evlat duygusunu isteyen herkese hayırlısı ile tattırır inşallah🤲🤲
Amin inşallah 🤲

Benim düşük olmadı bir kese bozuldu kayboldu diğer iki kese de büyümeye devam ediyordu ama içleri boştu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
Canım ben 21. Haftada kaybettim kızımı gerçekten zor ne umutlar hastaneye yattığım gün bebeğimin beşiği gelmiş eve göremedim bile doğum sancısını çektim elim bomboş döndüm kaybın her türlüsü çok zor ama Allah inşallah önere hamile kalıp sonrada bizlere de sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip edecek

Canım ben 21. Haftada kaybettim kızımı gerçekten zor ne umutlar hastaneye yattığım gün bebeğimin beşiği gelmiş eve göremedim bile doğum sancısını çektim elim bomboş döndüm kaybın her türlüsü çok zor ama Allah inşallah önere hamile kalıp sonrada bizlere de sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip edecek
Allah sabır versin canım Allah bi daha yaşatmasın. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda

Canım benim senin yaşadığın durum çok daha zor çok üzüldüm 😔😔 ne gelirse Rabbimden ne denir ki rabbim bir daha böyle birşeyle imtihan etmesin. Benim 3 kese vardı biri bozuldu ve kayboldu diğer ikisi de kese büyümeye devam etti ama içi boştu kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde 🤲🏻 yarın akşam kandil hepimiz birbirimize dua edelim

Rabbim sabır versin. Sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah.

Yaa hem yasin genc hem evliligin yeni... insan sormaya bile cekinmeli de nerdee... bnm de ilk gebeligimde kalbi durdu. Sonrasinda bi kesim uzulme yine olur deneyin siz derken bi kesim de aman haa uzun sure ara ver bak yine ayni sey olmasin dedi durdu. Kimse esinle sen ne istiyosun demez🤷‍♀️
Aynen öyle sanki çocuk doğunca kendileri bakacak büyütecek maddi manevide herşeye muhalefetle

Canım benim senin yaşadığın durum çok daha zor çok üzüldüm 😔😔 ne gelirse Rabbimden ne denir ki rabbim bir daha böyle birşeyle imtihan etmesin. Benim 3 kese vardı biri bozuldu ve kayboldu diğer ikisi de kese büyümeye devam etti ama içi boştu kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde 🤲🏻 yarın akşam kandil hepimiz birbirimize dua edelim
Amin canım inşallah yaşamayalım kayıplar Allah edeceğimiz duaları kabul eylesin her şerde bir hayır vardır inşallah bizim de yüzlerimiz gülecek ve sağlıklı hamilelikler geçireceğiz
Rabbim sabır versin. Sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah🥰

Back
X