• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pasha22 Pasha22

Ben ayvayı yedim. Belim ağrıdı duygusal patlama yasadim habire agliyorum tum gündür son belirtil de gelmis oldu. Esim saskin saskin bakiyo gülüyorum 2 3 dk sonra korkuyo adam artik 🙄

Test negwtif dese de sana 10 gundur diyorum ben pozitifim. Pzrtesi ultta erken gebelik test geliyo kan veririm sonra araba serviste anca çıkar cunku
erken testte kesin çıkar kuzu 😍 dediğin gibi araba çikinca da bi kana git sonra derin derin düşünürüz 😂😂 sen çok net belirtiler yaşıyorsun valla kaçarı yok

Kızlar bu şey değil mi ya biz 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20220227_121211_com.instagram.android_edit_35955608249721.webp
    Screenshot_20220227_121211_com.instagram.android_edit_35955608249721.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
İyi geceler hanımlar 😊 bende buranın cookk eski müdavimlerindenim. 4 yaşında bir kızım var 🙏🙏 1,5yildir korunmadigim halde hamile kalamiyorum. Bugün bütün hormon testleri yapıldı herşey yolunda ama yinede olmuyor 🤷🤷 bat 25 Mart . Bu ay farklı olarak klomen kullanıyorum inşallah şans getirir bana. Sizlerin hikayesi nasıl var mı benim gibi 2. Yi isteyenleriniz 💕💕💕
Var canım ben☺ bir 3 yıla yaklaştım bakalım bu ay kavuşuruz inşallah 🤲

batım 4 mart ve gaz dışında hiçbir belirtim yok ☹️ normalde bata 10 gün kala bel kasık göğüs ağrılarını yaşamaya başlardım şuan hiçbiri yok sadece bol bol gaz var
Ay bişe diyim mi bence bu gaz problemi çok fazla bebiş için çalışmaktan ve yarım saat popoyu havaya dik yat durumundan oluyor üşüyoruz ahahahah🤣🤣🤣

Ben istemeden 2.ciyi bekleyenlerdenim canim yanlışlıkla iste. 8 aylik bebegim var 8 disi var epey zorlandim hala daha zorlanıyorum suanda bu grupta 100 de 100 hamis sayilan biriyim. Tonlarca belirtim var zira.

Aramiza hosgeldin😋
Hoş buldum 😊 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲 çok bekletmesin hiç birimizi 💕💕

Bu hayatın heyecanı meyecanı yok 😝 hiç test yapasim gelmiyor çok keyfim kaçık noldu bana yahu. Geçen ay heyecandan ovu testleriyle bile test yapiyordum. Bu ay tık yok. Lütfen ayni durumu yaşayanlar olsun aramızda 😃
Bu ay 2 test yaptım su an oturdum bekliyorum kırmızıları görmeyi 😂 o yuzden bekle yavrum sakın yapma sakince bekle 😂

hellocum normal test ile bata 3 gün kala çıkar mı?
Kuzum bence kişiden kişiye değişiyor pozitif durumları. Çıkmazsa bile adet olmadığın sürece emin olmamak gerek. Çıksa da günün geçmeden emin olamazsın. Her halükarda kan testi gerekiyor erken kaset testte. 💙😘

Kuzum bence kişiden kişiye değişiyor pozitif durumları. Çıkmazsa bile adet olmadığın sürece emin olmamak gerek. Çıksa da günün geçmeden emin olamazsın. Her halükarda kan testi gerekiyor erken kaset testte. 💙😘
valla ben salı gününü iple çekiyorum 😍yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 13 gün geçmiş olacak zaten iki gün sonrası da adet günüm. benim gibi düzensiz adet olanlar için her ne kadar kan testi zaten yapılacak olsa da insan o çift çizgiyi görmek istiyor işte 😟😟

valla ben salı gününü iple çekiyorum 😍yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 13 gün geçmiş olacak zaten iki gün sonrası da adet günüm. benim gibi düzensiz adet olanlar için her ne kadar kan testi zaten yapılacak olsa da insan o çift çizgiyi görmek istiyor işte 😟😟
Bu konuda kesinlikle çok haklısın canım. Hamile olduğumu düşünmüyorum bu ay nedense. Belki o yüzden yapmak istemiyorum test filan. Ama senin gibi iki gün kala belki bende yaparım. ☺️☺️

Back
X