• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hellocum normal test ile bata 3 gün kala çıkar mı?
Ben 2 gebeligimde de normal testle 4gun oncesi ogrendim. Ama şöyle bisey var. 2farkli marka almistim biri negatif biri pozitifti. 2.de yine o erkenden göstereni aldim ama simdi markayi fln hatirlamiyorum. Bilsem gidip alcam😂

Siddetli bel agrisi agliyodum 1 saate kadar hani
Mide eksimesi
Gogus dolgunlugvu acimasi
Uyku bozuklugu
Asermek
Duygusal karmasiklik sk sk aglama krizleri ( bugun)
Kasik ve karin agrisi
Akinti
Gaz
Yuzum yaglaniyo

Son 2 bata testler negatif kan vermedim ben ilk hamileligimde adet gbu ogrenebildim o yuzden beklıyorum
Ohh neredeyse hepsi var 🥰 hakkında hayırlısı olsun kuzummm inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber. Bata cok az kalmış haber ver bizede 🙏🏻

Bu ay yaptığınız ekstra bir kür bir ilaç vs oldumu kızlar ? Ben folikasit + yumurtlamaya kadar hayıt macunu yedim. Eşimde ginseng macunu ve bal polen propolis arı sütü macunu yiyor.bende 3 4 gün bal macunundan yemiştim

Bu ay yaptığınız ekstra bir kür bir ilaç vs oldumu kızlar ? Ben folikasit + yumurtlamaya kadar hayıt macunu yedim. Eşimde ginseng macunu ve bal polen propolis arı sütü macunu yiyor.bende 3 4 gün bal macunundan yemiştim
Eşim keçiboynuzu pekmezi tüketiyor ben klomen kullandım dün çatlatma iğnemi oldum birde d vitamini ve ocean inositol kullanıyorum doktorum vermişti bitkisel kür denemedim bu ay takviyelerim var die

Eşim keçiboynuzu pekmezi tüketiyor ben klomen kullandım dün çatlatma iğnemi oldum birde d vitamini ve ocean inositol kullanıyorum doktorum vermişti bitkisel kür denemedim bu ay takviyelerim var die
Hepsi şifa olsun inşallah🙏🏻 Folikasit kullanmıyor musunuz ? Gebelik öncesi mutlaka kullanılmalı diyorlar

Ben 2 gebeligimde de normal testle 4gun oncesi ogrendim. Ama şöyle bisey var. 2farkli marka almistim biri negatif biri pozitifti. 2.de yine o erkenden göstereni aldim ama simdi markayi fln hatirlamiyorum. Bilsem gidip alcam😂
yumurtlaman erken olmuş ve 14 gün geçmiş o zaman senin o şekilde öğrenebilmişsindir ay ne güzel darısı bizlere 😍😍

Hepsi şifa olsun inşallah🙏🏻 Folikasit kullanmıyor musunuz ? Gebelik öncesi mutlaka kullanılmalı diyorlar
Kullandığım inositolün içinde var folikasit doktor ekstra kullanmana gerek yok dedi şuan oyüzden kullanmıyorum ama bundan önce folidoce kullanıyordum

yumurtlaman erken olmuş ve 14 gün geçmiş o zaman senin o şekilde öğrenebilmişsindir ay ne güzel darısı bizlere 😍😍
Yok yok dr muayenesine gore satla uyumluydu gebelik ama o testte oyle cikiyodu iste. Aldigim eczaneyi hatirliyorum ama markayi hatirlamiyorum. Aradan 5 yildan fazla gecti keske saklasaymisim🙈
Darisi hepimize hem de bu ay olsun insallah🥰

Kullandığım inositolün içinde var folikasit doktor ekstra kullanmana gerek yok dedi şuan oyüzden kullanmıyorum ama bundan önce folidoce kullanıyordum
Süpermiş o zaman 🥰 hakkımızda hayırlısı olsun bu çabalarımız boşa cıkmasın inşallah. Biz 1 senedir deniyoruz. Bu ay uğurlu gelir umarım

Back
X