- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.101
Ah kuzummm inşallah yaaa haber ver bize mutlakaİnşallah bebiş benimledir darısı isteyen herkese yaşatsın Rabbım bu güzel duyguyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzummm inşallah yaaa haber ver bize mutlakaİnşallah bebiş benimledir darısı isteyen herkese yaşatsın Rabbım bu güzel duyguyu
İnşallah canımHadi bakalım yavaş yavaş silik testler geliyor umarım hepinizinkisi pozitiftiirr,böyle testleri gördükce için kıpraşıyor bir test yapasım geliyor ama sonra kendimi dizginliyorum,belirti bile aramıyorum bu ayve lütfen pozitif veya adet olduğunuz zaman beni etiketleyin ki tabloyu şenlendirelim
etiketsiz takip etmek çok zor oluyor banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Erken gebelik testimi yoksa bu kaset testmiİnşallah canım![]()
Kaset test canım ama ben pembe biz çizgi görüyorum hemen anında çıktıErken gebelik testimi yoksa bu kaset testmi
Verecegim canım çarşamba sabah yapacağım etiketlerim o güzel yorumlarınızı beklerimAh kuzummm inşallah yaaa haber ver bize mutlaka![]()
Ovulasyon testi yapmadim ama 19-20-21 subatta olması lazımyumurtlama ne zamandı
Demek ki kaset testte çıkacak kadar yükselmişKaset test canım ama ben pembe biz çizgi görüyorum hemen anında çıktı
Çarşamba yapacağım canım 1 gün bekleyimDemek ki kaset testte çıkacak kadar yükselmişerken gebelik testi biraz yanıltabiliyorda,yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım
sonrada doğruca kan vermeye
![]()
Bende bundan daha silik var canim ama seninki cok net gebesin =)
İnşallah canım hayırlısı çarşamba tekrar yapacam test perşembe bat günüm inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuBende bundan daha silik var canim ama seninki cok net gebesin =)
ayyyiiiiKizlaaaar hazir misiniz?
Evde yaptigim negatif testlere bir yenisini daha eklemeyi düşünürken bi tane yapivereyim dedim bir de ne göreyim silik cizgi gordum ilk 5 dk içinde. Hemen diger testleri aldim geldim icine baktim aslinda dun de varmis ama cok daha silikmis sonra baktim yenisine daha belirgin ama yine silik otemi eskilerde de hicbir çizgi yok
Bat tarihim yarin.
Yakin gozluklerinizi takip hemen inceliyinnnnn =)
Tekli attigim resim bugun yaptigim yeni test. Diger toplu da yeniden eskiye dogru tum testleri topladim.
Hadi bakalim yorumlari bekliyorum
Rabbim gonlundekini versin kuzum inşallah❤Verecegim canım çarşamba sabah yapacağım etiketlerim o güzel yorumlarınızı beklerim![]()
Ayyyy evet belli oluyor çizgiKizlaaaar hazir misiniz?
Evde yaptigim negatif testlere bir yenisini daha eklemeyi düşünürken bi tane yapivereyim dedim bir de ne göreyim silik cizgi gordum ilk 5 dk içinde. Hemen diger testleri aldim geldim icine baktim aslinda dun de varmis ama cok daha silikmis sonra baktim yenisine daha belirgin ama yine silik otemi eskilerde de hicbir çizgi yok
Bat tarihim yarin.
Yakin gozluklerinizi takip hemen inceliyinnnnn =)
Tekli attigim resim bugun yaptigim yeni test. Diger toplu da yeniden eskiye dogru tum testleri topladim.
Hadi bakalim yorumlari bekliyorum
Bugün çok üzgündumm ay bu testler neşemiii yerine getirdi yaaaNe güzel testler gelmeye başladı mart başlasın gelsin pozitifler şenlenelim![]()
Bugün çok üzgündumm ay bu testler neşemiii yerine getirdi yaaa![]()