• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım yavaş yavaş silik testler geliyor umarım hepinizinkisi pozitiftiirr,böyle testleri gördükce için kıpraşıyor bir test yapasım geliyor ama sonra kendimi dizginliyorum,belirti bile aramıyorum bu ay 😅ve lütfen pozitif veya adet olduğunuz zaman beni etiketleyin ki tabloyu şenlendirelim 😊 etiketsiz takip etmek çok zor oluyor banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 😊
İnşallah canım 😊

Kaset test canım ama ben pembe biz çizgi görüyorum hemen anında çıktı
Demek ki kaset testte çıkacak kadar yükselmiş 😊 erken gebelik testi biraz yanıltabiliyorda,yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım 😅 sonrada doğruca kan vermeye 😅

Kizlaaaar hazir misiniz?
Evde yaptigim negatif testlere bir yenisini daha eklemeyi düşünürken bi tane yapivereyim dedim bir de ne göreyim silik cizgi gordum ilk 5 dk içinde. Hemen diger testleri aldim geldim icine baktim aslinda dun de varmis ama cok daha silikmis sonra baktim yenisine daha belirgin ama yine silik otemi eskilerde de hicbir çizgi yok

Bat tarihim yarin.

Yakin gozluklerinizi takip hemen inceliyinnnnn =)
Tekli attigim resim bugun yaptigim yeni test. Diger toplu da yeniden eskiye dogru tum testleri topladim.

Hadi bakalim yorumlari bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20220228-WA0015.webp
    IMG-20220228-WA0015.webp
    13 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20220228-WA0016.webp
    IMG-20220228-WA0016.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 90
Kizlaaaar hazir misiniz?
Evde yaptigim negatif testlere bir yenisini daha eklemeyi düşünürken bi tane yapivereyim dedim bir de ne göreyim silik cizgi gordum ilk 5 dk içinde. Hemen diger testleri aldim geldim icine baktim aslinda dun de varmis ama cok daha silikmis sonra baktim yenisine daha belirgin ama yine silik otemi eskilerde de hicbir çizgi yok

Bat tarihim yarin.

Tekli attigim resim bugun yaptigim yeni test. Diger toplu da yeniden eskiye dogru tum testleri topladim.

ayyyiiii 😍😍😍 var kız burdaaa bebişşşş 🙏🏻 koş yarın hemen kan ver bacııımmm
ay yaşasınnn🥳🥳🥳

Merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var 🙄 3 4 gundur ara ara artan bel ve kasik agrim var. Cok sik bir sekilde de akintim oluyo hatta bugun artık 3 4 kere tuvalete gittim kesin oldum bu sefer diye. bat 25 şubatti. elimde freely erken gebelik testi oldugu icin onu yapayim dedim. Sonuç negatif 🙄 hastalik falan mi acaba🙄 ne dusunuyorsunuz? Lutfen yardim...

Kizlaaaar hazir misiniz?

Bat tarihim yarin.

Ayyyy evet belli oluyor çizgi 😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿

Back
X