- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.641
ay hadi inşallah haftasonuna doğru testler çoğalmaya başlar gelsin pozitifler inşallahHadi bakalım inşallah sendende hayırlı haberler alırız bende pazar yapıcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi inşallah haftasonuna doğru testler çoğalmaya başlar gelsin pozitifler inşallahHadi bakalım inşallah sendende hayırlı haberler alırız bende pazar yapıcam![]()
ay aynı benTelefonu elime alınca ne ınstangram ne Twitter direk kendimi burda buluyorumMart geldi merak içindeyim kimden güzel haberler duyucaz bakalım
![]()
yani akıntı da gebelik belirtileri arasında olabiliyor ama neden kesin değil dedin ki kuzumkızlar batım 4 Mart ovülasyon sabah böyle çıkmıştı az önce de beyaz akıntı geldigebelik değil yumurtlama imiş
3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yokay aynı ben
yani akıntı da gebelik belirtileri arasında olabiliyor ama neden kesin değil dedin ki kuzum
o zaman ilk idrarla erken gebelik testi yap bari de, şu ovü testleri bırak kenara kız artık3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yok
Adete yakın ya da gebelik durumunda akıntı olur canım sabah yaptığın doğru değildi, akşam tekrarla ovü testini ya da şimdi 2 saat sıvı alımını bırak yeniden yap.Sabahkine takılmakızlar batım 4 Mart ovülasyon sabah böyle çıkmıştı az önce de beyaz akıntı geldigebelik değil yumurtlama imiş
yok hiç yapmadım zaten az önce paylaştığım bugün sabah yaptığımdı.o zaman ilk idrarla erken gebelik testi yap bari de, şu ovü testleri bırak kenara kız artık![]()
Erken gebelik testi daha mantıklı olacak ozaman bu akşam yada yarın sabah için, teşekkür ederimEğer ki gebelik varsa ve düzenli yükseldi ise çıkar canım. Kaset testte 20 üzerini gösteriyor. Kaset testte bile görebilirsiniz.
3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yok
he tamam ben anlamamışım onu, ay ben seni gebe biliyorum wala bakyok hiç yapmadım zaten az önce paylaştığım bugün sabah yaptığımdı.
bat tarihlerimiz aynı seninle geç yumurtlamaların oluyormuydu bence yarın test yap bir şeyler olabilir sendekızlar batım 4 Mart ovülasyon sabah böyle çıkmıştı az önce de beyaz akıntı geldigebelik değil yumurtlama imiş
Kırmızıları görmedikçe umut var3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yok
Bugün gece tuvalete kalktığımda yapacağım kuzum normal test yapacağım, yarın öğlene doğrı da ovü yapar atarım sizlere.Adete yakın ya da gebelik durumunda akıntı olur canım sabah yaptığın doğru değildi, akşam tekrarla ovü testini ya da şimdi 2 saat sıvı alımını bırak yeniden yap.Sabahkine takılma
ah işte ne güzel, beyaz akıntın da var mı?
yok kız bugün 3 test yaptım hepsi negatifbat tarihlerimiz aynı seninle geç yumurtlamaların oluyormuydu bence yarın test yap bir şeyler olabilir sende
Yumurtlamadan sonra 12. GündüYyaaa ne güzel maşallah kaçıncı gunde verdiniz![]()