• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar batım 4 Mart ovülasyon sabah böyle çıkmıştı az önce de beyaz akıntı geldi 😟 gebelik değil yumurtlama imiş

Eklentiler

• wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    wx_camera_1646105036637_edit_12563689615269.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
B3EA079C-30F5-4A21-88B0-38857092B618.webp
Merhaba kızlar. Adetimin 15. 16. Ve 17. Günlerinde ovulasyon testlerim bu şekildeydi. Çatlama olmuş mu? Bir de doktor pko var demişti.

Telefonu elime alınca ne ınstangram ne Twitter direk kendimi burda buluyorum😀😀😍😍😍🎈Mart geldi merak içindeyim kimden güzel haberler duyucaz bakalım☺️🤲😍
ay aynı ben 🤓
kızlar batım 4 Mart ovülasyon sabah böyle çıkmıştı az önce de beyaz akıntı geldi 😟 gebelik değil yumurtlama imiş
yani akıntı da gebelik belirtileri arasında olabiliyor ama neden kesin değil dedin ki kuzum

ay aynı ben 🤓

yani akıntı da gebelik belirtileri arasında olabiliyor ama neden kesin değil dedin ki kuzum
3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yok

Adete yakın ya da gebelik durumunda akıntı olur canım sabah yaptığın doğru değildi, akşam tekrarla ovü testini ya da şimdi 2 saat sıvı alımını bırak yeniden yap.Sabahkine takılma

3 test yaptım ikisi erken biri normal hepsi bembeyaz, ne silik var ne gölge bildiğin bembeyaz kuzu. Sabah ilk ısrarla yapacağım ama hiç ümidim yok
Kırmızıları görmedikçe umut var 😍🤲Bende sabah bı düşmüştüm ama simdi toparladım umudumu sayfaya girince😍bu ayda 🎈hamile kalmasamda burda müjdeli haber duyunca seviniyorum😀

Bu
Adete yakın ya da gebelik durumunda akıntı olur canım sabah yaptığın doğru değildi, akşam tekrarla ovü testini ya da şimdi 2 saat sıvı alımını bırak yeniden yap.Sabahkine takılma
Bugün gece tuvalete kalktığımda yapacağım kuzum normal test yapacağım, yarın öğlene doğrı da ovü yapar atarım sizlere.

Back
X