- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.721
Burada çok çok silik bir çizgi görüyorum ben. İnşallah gercektir canım hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada çok çok silik bir çizgi görüyorum ben. İnşallah gercektir canım hayırlısı olsun
Hepimizin canım sadece senin miömrüm saymakla geçiyor![]()
Şimdi oldu anladım valla. Çok teşekkür ettim çok yordumÇatlatma iğnesini yumurtasi catlamayanlar için veriyorlar bazı yumurtalar yeterince olgunluğa erisemiyor o yüzden çatlama olmuyor kistlesiyor..Önce ilaç veriyor doktor yumurtayı büyütüyor olası çatlamama ihtimaline karşı kendisi iğneyle müdahalede bulunuyor..Çatlama ve yumurtlama olması aynı şey..Çatlama günü önemli...testin tam pik yaptığı gün,testin siliklestigi ilk gün ( çatlama olduğu gün ) , ertesi gün değerlendirilmesi lazım ama eşinde sorun varsa 1 gün arayla değerlendirilir...En doğrusu adetten hemen sonra yumurtlamayı görene kadar 1 er gün arayla degerlendirmek
Müjdeli haberi ver de sen bize biraz sayalım nolucak. Az daha sabır canım uzulme nolurömrüm saymakla geçiyor![]()
bardağın dolu tarafından bakarsak evetBir ayda 2 şansbence iyi bir şey sanki ya
Mecbur bakacağız. Oldu oldu, olmadı bir dahaki ay için çalışacağız. O bebek buraya gelecekbardağın dolu tarafından bakarsak evet![]()
Öylesine yaptirdim inşallah vardir yaAma çok erken yaptirmissin testi. Bence çok normal çıkmaması![]()
kesinlikle öyle yapacağım. dediklerinde çok haklısın adet olursam doğru hastaneyeAdet bittikten sonra 15 20 ncı gunlerde yumurtlamanin olmasi düzensiz adet dongün olduğunu gösterir.. Normal adet döngüsü (adet başlangıcından, bir sonraki adet başlangıcına kadar geçen süre ) 28 ile 35 gün arasıdır senin adet dongün (adetinin 7 gün sürdüğünü varsayarsak) 37 ile 42 günde bir adet oluyorsun..Akşam testini tekrarla kuzum yine koyu çıkarsa değerlendir ama adet olursan 2 veya 3 üncü günü muhakkak doktora görün kist ya da polikistik olabilir.. Büyük ihtimal bu zamana kadar yumurtlama gününü yakalayamadınız adet düzensizliği olduğu için doktor kontrolünde ilerlemen senin için daha sağlıklı olacaktır
İnşallah canım. Bu ay herkes hamila maşallah. Bence bizde hamileyizÖylesine yaptirdim inşallah vardir ya![]()
çatlatma iğnesi olduğum için tam bilemiyorum ama iğneden sonra 3 mart gibi görünüyor.Var gibi duruyor yarın ilk idrarla daha belli olur inşallah hayırlısıyla bat tarihin kaç
Aynen canım teste göre hamileyim perşembe doktora gideceğim hayırlısı olsunB
Ya baya var canim yaaaaaa =)
Teşekkür ederim cnm darısı başımıza hayırlısıyla perşembe doktora gideyim de o zaman tam belli olur
inşallah kuzu valla inşallahMüjdeli haberi ver de sen bize biraz sayalım nolucak. Az daha sabır canım uzulme nolur
Belki tekrar yumurtlıyorsundur veya gebelik ihtimali olabilirmiÇıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeöğlen yaptığım ovülasyon testindeki T çok silikken şuan baktığımda pik duruyo ama ben zaten piki 25-26 şubatta yaşamıştım yardım edin
Papatyamelo H Hello Kity resimleri bırakıyorum çoklu olan geçen haftaya ait tek olan öğlen yaptığım test
benimle aynı durumu yaşayan biri dahaÇıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeöğlen yaptığım ovülasyon testindeki T çok silikken şuan baktığımda pik duruyo ama ben zaten piki 25-26 şubatta yaşamıştım yardım edin
Papatyamelo H Hello Kity resimleri bırakıyorum çoklu olan geçen haftaya ait tek olan öğlen yaptığım test