• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar siz gebelik öncesi doktora kan testi falan yapmaya gidiyor musunuz? Veya takviye vitaminler kullanıyor musunuz? Ben daha yeni yeni vajinusmusu yendim yumurtlama falan hiç anlamıyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz yumurtlama döneminde olduğunuzu? Bir de bu kan tahlili için kadın doğum doktoruna gitmek şart mı? Ben aylardır randevu alamıyorum dahiliyeye gidip yaptırsam olmaz mı? Bu konuda biraz sanırım cahilim ama vajinusmustan bunları araştırmaya hiç zamanım olmadı. Siz gebelik için neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz? Ben bir takvim indirdim bana sözde yumurtlama zamanı diyor ama benim o zaman akıntım gögüs hassasiyetim falan olmuyor birkaç gün sonrasında sümük gibi bir akıntı gögüs hassasiyeti sivilcelenme oluşuyor, bu yumurtlama mı demek? Çok uzun oldu ama konuşacağım kimse yok hastaneden da randevu alamıyorum. İnternette de kaşım kaşında yumurtlama dönemisiniz yazıyor birisi yardım etsin helpp 😂😂😆

Canimm vallaha elbette bunlar bir istisna ama ben bile doktor kese gördüğü zaman test yaptığımda hicbirsey çıkmadı düşünebiliyor musun.. kese olmasa hanile değilim derdim.. ben artık güvenemiyorum belki sagliksizdi diye çıkmadı onida bilmiyorum ama bir kadının 9 ay boyunca tets yaptığını hatıra kalsın diye ama negatif gördüğünü yazmış yani herşey mümkün..

Neyse ki az kaldı 4 Mart'ta herşey belli olur.. baya oldu geciktin.. belki direk kese görür 😍
Rabbim dilerse oda olur bn ne diyim onun dışında beklemekten başka çare yok

Evet tabiki uygun bir senedir aynı fiyatta firmaları hep takip ettim 😊al ama hızlı gebelik işe yaramaz normal gebelik al erken gebelik al birdr laboquik var onu al bence hızlı gebeliğin yerine çünkü laboquik 10 ml falan gösteriyor Buda çok iyi demek
Sağ ol canım hemen onu da ekleyeyim favoriye laboquik ten alayım kesin🥰

Keşke uyuyabilsem günlerdir ilk defa bugün deli gibi uykum geldi ama uyuyamıyorum 😢
Aslında çıkması lazım ilginç yarın sabah kalktığında görürsün artık kuzum uyumaya çalış bir şekilde güzel haberler gelecek yarın🤩

Ya ozel saglik sigortam var bana yakın 2 tame vasat hasyane var normalde hayatta gitmem birine gittim e fatura verebilirim beta odemez diyor ya esim zaten o isi yapiyor onayi veren yetkili esim zaten diyorum anlamiyo. Odemezse odemez ben oducem zaten size diyom yok yapamam dedi biri genel cerrahi var kadjn dogm olmasi lazim odemez diyo ya gerek yok acilden istenebiliyo dusuk suphesi kanama bayilma sikayeti ile gelene napiyosunuz beta bakmadan direk igne tada tesavimi yapiyosunuz dedim gene anlatamadim 2 hasteneyi elekledim geldim esim de diyo cocuga bakmasam ben orada sorun cikarirdim neyse dedim vardir hayir bunda.

Saglik ocagi benim bulundugum ilçede değil birde sabah 11 r kdr aliyolar benim oglum su sira gec uyuyor 4 5 6 7 yani hayatta gidemem.

Kendi hastaneme doktoruma gidicem iyice gecsin de. Napiyim =)
Randevu aldinmi kendi doktorundan canım.. böyle beklemek de yorar seni ya

Arkadaşlar siz gebelik öncesi doktora kan testi falan yapmaya gidiyor musunuz? Veya takviye vitaminler kullanıyor musunuz? Ben daha yeni yeni vajinusmusu yendim yumurtlama falan hiç anlamıyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz yumurtlama döneminde olduğunuzu? Bir de bu kan tahlili için kadın doğum doktoruna gitmek şart mı? Ben aylardır randevu alamıyorum dahiliyeye gidip yaptırsam olmaz mı? Bu konuda biraz sanırım cahilim ama vajinusmustan bunları araştırmaya hiç zamanım olmadı. Siz gebelik için neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz? Ben bir takvim indirdim bana sözde yumurtlama zamanı diyor ama benim o zaman akıntım gögüs hassasiyetim falan olmuyor birkaç gün sonrasında sümük gibi bir akıntı gögüs hassasiyeti sivilcelenme oluşuyor, bu yumurtlama mı demek? Çok uzun oldu ama konuşacağım kimse yok hastaneden da randevu alamıyorum. İnternette de kaşım kaşında yumurtlama dönemisiniz yazıyor birisi yardım etsin helpp 😂😂😆
Canım folik asit kullanmaya başla henüz başlamadıysan yumurtlama kimisinde belirtili kimisinde belirtisiz oluyor adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz eğer bu şekilde olmazsa 1-2 ay deneyip yumurtlama testiyle takip edebilirsin benim de ilk ay henüz teste başlamadım gün aşırı ilişkiye girdik kadın doğuma gitsen iyi olur hem smear verirsin hem rahmini kontrol eder bunun dışında d vitamini alabilirsin dişlerinde sorun varsa hamilelikten önce mutlaka yaptır sonra hamilelikte seni zorlar ben de yeniyim daha ilk ay şimdilik aklıma gelenler bunlar 🥰

Kızlar benim şanssızlığıma bakar mısınız 😂😂 yarın doktor kontrolüm var eğer yumurta güzel büyümüşse değerlendiricez ya. Aksi gibi yarın sabahtan itibaren 48 saat su kesintisi olacak. Eee ben ne yapayım şimdi bu ay çöp mü olacak onca iğne git gel kaç gündür uğraşıyorum güleyim mi ağlayayım mı
Su doldur bidonlara .. yada herhangi birşeye.. olmadı damacana alın vallaha.. ne olcak sanki . Abdest alacak kadar olsun yeter..

🤣🤣🤣 Kız niye böyle bu yaramaz.. neyki derdi acaba..
Ya cildiricam 3 ayliktan beri dis çıkarıyor 8 aylik suan tam 5 aydir bagiriyor ciglik atıyor hicbir seyle iyalayamiyosun anam agladi yemin ediyorum agladi su sira yemekte yemiyo ustunr uyumuyo da cildiricam. Doktora goturmustum sesini de kesfetmis bu egleniyo kendince dedi 8 tane dis cikardi kolay degil dedim 8 aylik cocugum 8 disi var sonuncu yeni cikti daha yukariya heni cikiyo ben benlikten ciktimmmmmmmmmmmm. O yuzden hamis hanimlar ve hamilelik dusunen anne adaylari UYUYUN GEZIN BOL BOL GEZIN AYVAYI YIYECEKSINIZ DOGURUNCA =)

Back
X