• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah benim de 7 mart tahmini. Sabırsızlikla bekliyrm. cmt yaparim testi. Yerleşme lekesi gibi birsey yasamistim 3 gun once. Ay belki cumada yaparim,🙈bilemedim😁
Sende pozitif çıkarsa banada umut olur hadi bakalım 😅

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
canım zıhnını serbest bırak ve cok dusunme gerekırse burayada cok fazla gırmemeye calıs, cok ıyı anlıyorum senı gouyoruz ve bır heves yapmak ıstıyoruz

hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum 😂😂😂😂
benim BAT 21 ya ondan 16sı dedim, kendim için yani
kahvelihatunn kahvelihatunn ben beklerim seni dediği için 16yı verdim, acaba ben durabilicem mi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Yani ben 16 sında yapmam diyorum ama bellide olmaz bide aylık burç yorumumdaki önemli tarihlere bakarmısınızz

Eklentiler

• 2E6D3A59-A76B-4CF3-B955-ACC04E86CE5D.webp
    2E6D3A59-A76B-4CF3-B955-ACC04E86CE5D.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 52
adetim 4 martta gelmezse hiç durmam giderim tabi ama inşallah 40 küsür gün değildir açıkcası bunu nasıl hesapladın kuzum benim gözümden kaçan bir şey mi var sen nasıl 37-42 yi hesapladın ovü testine bakarak mı? 18 Eylül, 21 Ekim, 24 Kasım, 24 Aralık ve 30 Ocak bak sana adet dönemlerimi de yazdım
Canım benim sen geçen ovü de 2.kez pik gördünya eğer ikinci yumurtlama olduysa o günden itibaren 14 gün geçmesi gerekir Bat için arkadaşta onu söylüyor

Ben hamile kaldığımda sabah uyanmıştım ağzımda bir demir tadı, sabaha kadar demir kemirmiş gibi.. ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama yumurtlamadan 12 gün sonraydı. İnşallah vardır yani 😍 kaçıncı günün?
kız insan 12 gün nasıl farketmez nasıl dayanır test yapmadan ben hayal bile edemedim sen düşün 😂😂

allahım aynı bizim evdeki durum 😂😂😂😂
tahin pekmezli ekmekler, cevizler fındıklar havada uçuşuyor, multivitamin çakıyorum bi de her gün adama 😂😂😂😂
:D
yani ağlanacak halimize gülüyoruz. Benimkisi uyarıyor bak yediriyorsun durmam diyor benim de elimde değil yani diyor. Adam da haklı. Zafere giden yolda çekilen çile diyerek kendimi teselli ediyorum ben de napayım :deli:
ben de henüz yok haftaya sipariş edeceğim bata 1-2 gün kala elime ancak ulaşır bilerek geç sipariş edeceğim ki erkenden test yapmayayım🤭🤭
en güzeli. ama işte ben öyle olunca gidip eczaneden alıyorum o fena oluyor. 10 tane fiyatına gidip eczaneden 1 tane alıyorum

Canım benim sen geçen ovü de 2.kez pik gördünya eğer ikinci yumurtlama olduysa o günden itibaren 14 gün geçmesi gerekir Bat için arkadaşta onu söylüyor
kuzu ben de diyorum ki o bence pik değil acaba hani ovü testi ile hamile kaldığını öğrenen çok kişi olmuş ya hani dedim bi ihtimal olur mu ☹️ gerçi öyle olsa milyon tane erken gebelik testi yaptım elbet birinde silikte olsa çıkardı

Yani ben 16 sında yapmam diyorum ama bellide olmaz bide aylık burç yorumumdaki önemli tarihlere bakarmısınızz
ay geliyor bebişşşşş 🤩🤩🤩
benim de burcuma bu ay bebek için çok şanslı bir ay demişti bir astrolog, benim burç aynı zamanda eşimin yükseleni 🤩 allaaaaaah dedim alt tarafı burç yorumu 😂😂😂😂😂😂

hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum 😂😂😂😂
benim BAT 21 ya ondan 16sı dedim, kendim için yani
kahvelihatunn kahvelihatunn ben beklerim seni dediği için 16yı verdim, acaba ben durabilicem mi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

İnanılmaz tez canlıyımdır ben. Sabırsızımdır. Mümkün değil bekleyemem bat yaklaşmasını geçmesini falan.

Amaaaan kumarımız yok karı-kız ayağımız yok. Bizim de kötü huyumuz bi test alışkanlığı olsun :D

Kızlar bu 3. Testimiz artık doktor erkek faktörünü ortadan kaldıracak galiba bi sorun göremedim sizce var mı ??

Eklentiler

• 20220302_144837.webp
    20220302_144837.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 89
:KK70:
yani ağlanacak halimize gülüyoruz. Benimkisi uyarıyor bak yediriyorsun durmam diyor benim de elimde değil yani diyor. Adam da haklı. Zafere giden yolda çekilen çile diyerek kendimi teselli ediyorum ben de napayım :deli:
öldüm gülmekten 😂😂😂😂 birebir aynıyız senle 😂😂😂😂😂😂
İnanılmaz tez canlıyımdır ben. Sabırsızımdır. Mümkün değil bekleyemem bat yaklaşmasını geçmesini falan.

Amaaaan kumarımız yok karı-kız ayağımız yok. Bizim de kötü huyumuz bi test alışkanlığı olsun :KK70:
ha haaayytt ne güzel dedin beee 😂 ben de test bağımlısı olacam biliyorum, daha yumurtlamadan 3 tane test hedeledim dolaba 😂😂😂 her güne bir test yarışması başlasınnnn :KK70:

Hem de tam ortadaki tarih!!!

Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? OLDU bile. İstersek olur çünkü kim durdurabilir ki bizi :D nasılsa yakında nefes almayı belirtiden sayıyor olacağız : )

Back
X