• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hayırlı olsun canım benim çok sevindim böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum bize de dua et lütfen bizde güzel haberler alalım bu ay inşallah 🥰🥰🥰
Allah isteyen herkese nasip etsin kuzum ben de çok uzun zamandır bekliyordum inşallah senin de buradaki herkesin de bekleyisi hayırlısıyla son bulur kavuşuruz bebislerimize sağlıkla dualarimdasiniz🙏😍

Onuda yaptım sıcak su torbasıda yaptım ilaç içemeyim diyorum belli olmaz bişey varsa günahına girerim ay nasıl uyucam ben sadece ayakta sorun yok
hay allah yaa aklıma da başka bişi gelmedi
hamile de olsan içileblen çaylar var ya, rezene olur ıhlamur olur öle bişi mi içsen acaba

Ölcem ağrıdan yan yatınca kasıklarım sanki patlıcak gibi sıkışıp pıt pıt atıyo düz yatınca da sancı giriyo ben nasıl uyucam deli gibi uykum var ama yatamıyom ben napıcam Cordessa Cordessa @oznurvarol H Hello Kity @NurSu-14Ocak
not yüzüstü yatamam bel fıtığım var
Kuzum eğer hamileysen daha başında boyeysen sonrası zor geçer. 9 ay hiç doğru düzgün yatamicaz zaten. Bende iki gecedir hem çişe kalmaktan hem mide yanmasından yatamadım. Yastığımı diklestirip uyudum. Rahat edebilecegin bir pozisyon bul ve mışıl mışıl uykuya dal 😘

Kızlar selamlar 👋🏻Ben de bildirim gelmeyince buralara bakmayı unutmuşum Bat 13,14 mart olarak görünüyordu benim ama şubatta adetim çok gecikince yine söktürücü kullanarak adet gördüm 23 Şubatta .Ayrıca doktorum progestan verdi adetimin ilk gününden sayarak 12.günü başlayacağım .Bat güncel olarak 24 Mart oldu.Yine de Mart I kaçırmış sayılmam 😁Bu ay oğlumun doğduğu ay aynı zamanda umarım benimle birlikte herkese uğurlu gelir ve sağlıklı bir gebelik sürecine gireriz 😍😍
Merhaba ben seni diyet gruplarında 5. Takımdan hatırlıyorum canım hepimize uğurlu gelsin inşallah bu ay hepimiz çift çizgiler görelim😍

Kuzum eğer hamileysen daha başında boyeysen sonrası zor geçer. 9 ay hiç doğru düzgün yatamicaz zaten. Bende iki gecedir hem çişe kalmaktan hem mide yanmasından yatamadım. Yastığımı diklestirip uyudum. Rahat edebilecegin bir pozisyon bul ve mışıl mışıl uykuya dal 😘
Valla eğer öyleysem yandım zaten 5. Aydan sonrasını düşünemiyorum 😞

Merhaba ben seni diyet gruplarında 5. Takımdan hatırlıyorum canım hepimize uğurlu gelsin inşallah bu ay hepimiz çift çizgiler görelim😍
Evet canım ben de hatırladım 😍inşallah beraber sağlıklı bebişler doğuralım yine veririz kilolarımızı 😁😍

Bende okulda öğrenciyim evden 2 gibi çıkıyoruz o zamana kadar vakti değerlendiriyoruz🤣

Ben bütün gün çocuklarla cebelleşince okulda eve pert bir halde dönüyorum öğlene kadar değerlendiriyoruz biz de vakti🤣 Ben de diyorum nasıl anne olacağım böyle anne mi olur diye🤣🤣
Aman olucak olan birgunde oluyo zatende kısmet ya umarım hepimiz bu ay güzel haberler veririiz

Kızlar ya beklemek gerçekten cok zor artik belirtilere gebelik belirtisidir diyemiyorm off yine regl olacam belirti diyorum yardim 😓😓

Back
X