- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.281
Evet canim aynı gunlerde hamileligimizi öğrenelim inşallahHmmmss tamambenim döngüm 28, bat 9 mart gibi demek ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim aynı gunlerde hamileligimizi öğrenelim inşallahHmmmss tamambenim döngüm 28, bat 9 mart gibi demek ki
![]()
Insallah canim senn de bebis dolsun kucagin =)Ben de geçen ay bebişim olmuş ona altın taktıklarını gördüm inşallah dediğin gibi bilinç altıdır gerçek olsun rüyalarımız![]()
Ben aslında çakşır suyunu kendim için aldım ama eşime de biraz kullandırcamBenim aldığım aktarın kendi üretimi, onların markası bilindik bişey değil yani. Çok düzenli de kullanmadık zaten. Eşim daha çok keçiboynuzu özünü düzenli tüketiyor
Yok canim testlerim gelmedk yarin gelicek yarin yapcam artik yarin 19.00 yazarim sonuc ehehehrrh =)Canım test yaptın mı bugün merak ettim ne durumdasın
Haftaya persembeye kdr kota koydum yapmiycam bakalim. Cumartesi zaten dananin kuyrugunun kopma gunuhahahahaha öğretmenlik mezunuyum ben de, ilkokul ve lisede yaptığım stajdan sonra aslaaaa yapamayacağımı anladım ve başka mesleğe yöneldimişte burdan bile belli neden senin sabırlı benim sabırsız olduğum
![]()
tamam işte 5 gün kalmış oluyo sölediğim hesapta 15 martta testlerimle aranızda olacağım![]()
Bnm. Bı kızım var ama şuan çok istiyoruz 2nci klomen icisim bu ay umarım fayda etmiştir ve bu ay haberi veririmYa ben detaylı muayene olmadım ama pko ihtimalim var. Benim kız kardeşim de de vardı 6 yıl sonra bebisi oldu
Kız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum3 gün koca kişilerinde yola gelme üst sınırı heraldeben de 3 gün muhatap olmadım şimdi pamuk gibi
![]()
ahhh yaktın bizi beklemekten öldük burdaYok canim testlerim gelmedk yarin gelicek yarin yapcam artik yarin 19.00 yazarim sonuc ehehehrrh =)
Seri ekşın günlerini bitirdiniz mi kuzum3 gün koca kişilerinde yola gelme üst sınırı heraldeben de 3 gün muhatap olmadım şimdi pamuk gibi
![]()
İnşallah güzel haber verirsin canımBnm. Bı kızım var ama şuan çok istiyoruz 2nci klomen icisim bu ay umarım fayda etmiştir ve bu ay haberi veririm![]()
Sadece merak ettim önceki guttgmde yumurta vardı 2gun önce gittim bu sefer özele gittim doktor şuan yok belki catladi düzenli ilişkiye gir martta test ver ddiBnm. Bı kızım var ama şuan çok istiyoruz 2nci klomen icisim bu ay umarım fayda etmiştir ve bu ay haberi veririm![]()
Ben de içiyordum ama zaten Femara kullanıyorum diye çok önemsemedim. İki tarafa da faydası çok amaBen aslında çakşır suyunu kendim için aldım ama eşime de biraz kullandırcam
sıkıntı yok ben sonucu nolursa olsun buraları doldurucam yeter be yazma diyeceksinizben yanlış hesapladım galiba 8 gün hesapladım da
![]()
Belirtilerin erken yada geç olması kişiden kişiye değişiyor umarım bebektendir yumurtlama ne zaman oldu canmMerhaba, yumurtlamadan birkaç gün sonrada benim öyle oldu. Su gibi akıntı oluyordu. Hiç öyle olmazdı. Bat 6 Mart, yarın kan vereceğim umarım bebiş çıkar testte
Ayy inşallah yaa mutlaka beni haberdar ettOh my goshinşallah beraber öğrenelim pozitifleri
Tamam canım etiktlerimAyy inşallah yaa mutlaka beni haberdar ett
Devir naz niyaz devri değil canım.. ama bi dakka yumurtlama günlerin geçti senin.. trip yapabilirsinKız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum![]()
Ayy inşallah Allah'ım ya birbirimizi etiketleyelimH Hello KityCelikkf bana bakın kııız çabuk gelsin BAT günleriniz çift çizgileri çekiiinnn
sora sıra bize gelsin yiter artık içim kurudu gün saymaktan![]()