• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aldığım aktarın kendi üretimi, onların markası bilindik bişey değil yani. Çok düzenli de kullanmadık zaten. Eşim daha çok keçiboynuzu özünü düzenli tüketiyor
Ben aslında çakşır suyunu kendim için aldım ama eşime de biraz kullandırcam

hahahahaha öğretmenlik mezunuyum ben de, ilkokul ve lisede yaptığım stajdan sonra aslaaaa yapamayacağımı anladım ve başka mesleğe yöneldim 😂😂 işte burdan bile belli neden senin sabırlı benim sabırsız olduğum 😂😂😂😂
Haftaya persembeye kdr kota koydum yapmiycam bakalim. Cumartesi zaten dananin kuyrugunun kopma gunu 😂

3 gün koca kişilerinde yola gelme üst sınırı heralde 🤣🤣 ben de 3 gün muhatap olmadım şimdi pamuk gibi 😁
Kız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum 🥴🙄😃

Bnm. Bı kızım var ama şuan çok istiyoruz 2nci klomen icisim bu ay umarım fayda etmiştir ve bu ay haberi veririm 💗💗
Sadece merak ettim önceki guttgmde yumurta vardı 2gun önce gittim bu sefer özele gittim doktor şuan yok belki catladi düzenli ilişkiye gir martta test ver ddi

Merhaba, yumurtlamadan birkaç gün sonrada benim öyle oldu. Su gibi akıntı oluyordu. Hiç öyle olmazdı. Bat 6 Mart, yarın kan vereceğim umarım bebiş çıkar testte
Belirtilerin erken yada geç olması kişiden kişiye değişiyor umarım bebektendir yumurtlama ne zaman oldu canm

Kasık agrimdan iki büklüm oldum çok arttı adet olsamda rahatlasam mahvetti bu ağrı 😭😭😭

Kız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum 🥴🙄😃
Devir naz niyaz devri değil canım.. ama bi dakka yumurtlama günlerin geçti senin.. trip yapabilirsin 😜😜

Back
X