- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.401
Ay bı kalalım da onu o zaman düşünürüzAllah nasip ederse gebe kalırsak biz 9 ayı nasıl geçiricez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bı kalalım da onu o zaman düşünürüzAllah nasip ederse gebe kalırsak biz 9 ayı nasıl geçiricez![]()
Benim hiç o kadar belirgin olmazdı canım ama çok hakim değilim konuyaKızlarım canlarım şimdi ben sabah test yapmıştım bilenleriniz var. Kuruma çizgisi çok belirgin mi olur onu sormak istiyorum. Ben ilk 10 dk da foto çektim ama sonra bayağı belirginlesti çizgi. Demin eşim gelince gördü de onun göreceği kadar belirgin yani siz düşünün gerisini![]()
Fotoğraf atsana canımKızlarım canlarım şimdi ben sabah test yapmıştım bilenleriniz var. Kuruma çizgisi çok belirgin mi olur onu sormak istiyorum. Ben ilk 10 dk da foto çektim ama sonra bayağı belirginlesti çizgi. Demin eşim gelince gördü de onun göreceği kadar belirgin yani siz düşünün gerisini![]()
Atıyım canımFotoğraf atsana canım![]()
hayır canım çatlayınca değil çatladığında sperm döllerse 5 gün sonra falan döllenme oluyoCatlayinca döllenmemi olmuş oluyor
Baya çift çizgi bu ya
10 dk dan sonra olduğu için dikkate almak istemedim canım o yüzden bilemedim aslındaBaya çift çizgi bu ya![]()
Ben ikimci çizgiyi gördüm
Ben elendim kızlar 3 gün önceden regl oldum.@MiLissyEses1 @portakalkek @Umutdolu1903 hanımlar durumlarınız ne oldu bugün 3 mart,adet olanınız varmı veya gebelik haberi alanınız,gecikeniniz,bilgi verirseniz sevinirim
![]()
Sen bi suanki halini de atsana canımKızlarım canlarım şimdi ben sabah test yapmıştım bilenleriniz var. Kuruma çizgisi çok belirgin mi olur onu sormak istiyorum. Ben ilk 10 dk da foto çektim ama sonra bayağı belirginlesti çizgi. Demin eşim gelince gördü de onun göreceği kadar belirgin yani siz düşünün gerisini![]()
Canım ama 10 dk dan sonra belirginleşti. Kuruma çizgisi bu kadar net olur mu kiBen ikimci çizgiyi gördümbence gayet net, hayırlı olsun
![]()
Nette Suya tutun kurutma çizgisiyse kaybolur yazıyordu. Değilse kalırmış. Tegit eden birileri varsa deneyebilirsin canim.Kızlarım canlarım şimdi ben sabah test yapmıştım bilenleriniz var. Kuruma çizgisi çok belirgin mi olur onu sormak istiyorum. Ben ilk 10 dk da foto çektim ama sonra bayağı belirginlesti çizgi. Demin eşim gelince gördü de onun göreceği kadar belirgin yani siz düşünün gerisini![]()
Attım kara uzumum ama sana tekrar yollarımSen bi suanki halini de atsana canım
Yaptırdı 2 kereCanım eşinle en az 7 gün Meryem suresini açıp dinle altta Arapçası yazıyor birlikte okuyun aynı anda. Bir de eşin spermiogram testi yaptırdı mı?
Yorumlar gelsin de bı su tutayım sonra silinirse sefkatinize talibimNette Suya tutun kurutma çizgisiyse kaybolur yazıyordu. Değilse kalırmış. Tegit eden birileri varsa deneyebilirsin canim.
Böyle kuruma çizgisi mi olur canım ya yani olmamalı inşallah değildir10 dk dan sonra olduğu için dikkate almak istemedim canım o yüzden bilemedim aslında