• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamelo Papatyamelo canım bı yorumlayiver Allah için ☺️
ay bildiğin çok net bariz görünüyor kuzum öğlen aynı şeyi yaşadım bi test yaptım 15 dakika sonra böyle çok çok çok hafif silikleşti sonra gittim bi daha yaptım yine tertemiz tek çizgiydi

Eklentiler

• Screenshot_20220303_152207_com.android.chrome_edit_108261851994938.webp
    Screenshot_20220303_152207_com.android.chrome_edit_108261851994938.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 66
Eşime azonce yine olmadığını söyledim.. 1 buçuk sene sonunda ilk kez gözümden yaş geldi oturdum ağlıyorum..Ne diyim bilmiyorum..İnsanlar tek gecede hamile kalıyor biz 1 buçuk seneden beri hastane yollarını aşındırdik..Artık yoruldum ilaçların yan etkilerinden ağrılarından, ayda 4 defa hastaneye gidip gelmekten cidden çok yoruldum, yok olmuyor yanii tıbben engel hicbisey yok ama olmuyor.. Yani şunun için ağlayacağım da hiç aklıma gelmezdi neden yaa valla billa neden..Olmamasının sebebine elle tutulur gözle görülür bi neden söylesinler içimdeki umudu öldüreyim gideyim tüp bebek felan yapayım. Benim çocuğum olmayacak bu yola giricem diyebileyim..Sebep yok engel yok ama çocukta yok..Doktor her ay bizden daha çok beklerken sanki inadına olmuyormuş gibi ya anlamıyorum
Ah canım çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri her ay bende yaşıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez üzme kendini desende biliyorum uzulmeden olmuyo banada öyle diyorlar üzme olur zamanı var fakat yine ne yaşadığımızı biz biliriz tabi insanlarda iyi niyetle teselli etmeye çalışıyorlar🤷🥺

Kafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum:KK43::KK43:
Ürojinekoloji neymiş kız patoloji teknikeriyim ilk defa duydum vala yeni mi acmıslar

ay bildiğin çok net bariz görünüyor kuzum öğlen aynı şeyi yaşadım bi test yaptım 15 dakika sonra böyle çok çok çok hafif silikleşti sonra gittim bi daha yaptım yine tertemiz tek çizgiydi
Kuzum benimki 3 metre öteden görünüyor ama. Çok belirgin olduğu için kafam karıştı zaten 🥴

Ürojinekoloji neymiş kız patoloji teknikeriyim ilk defa duydum vala yeni mi acmıslar
Ürojinekoloji, özellikle kadın hastalıkları ve doğum ile üroloji branşlarının kadınlarda aşırı aktif mesane, pelvik organ sarkmaları, idrar kaçırma şikayetleri ve genital bölge şekil bozuklukları ve fonksiyon kaybı gibi sorunların tanı ve tedavisini konu edinmiş alanıdır. buymuş canım bende ilk defa duydum

Cok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
İdrara hcg hormonu geç geçiyor canım, kanda daha önce belli oluyormuş. Birkaç gün daha bekle, hatta batı bekle en garantisi o.

Kuzum sizin değerler hani yeni düzeldi ya.. aslında yeni başlamışsınız gibi düşün.. yani çok zor biliyorum çok yıpratıcı hem duygusal hem fiziksel hem maddi.. ama en sağlıklı en genç iki kişinin bile bir ayda hamile kalma ihtimali %20. Bu zaman kadar savaşmışsınız, ve çok yaklaşmışken pes etmek yok ❤️
Gücüm kalmadı evlendiğim ilk aydan beri doktora gidiyorum. Ha bire ertelediler git 3 ay dene olmazsa gelirsin başkasına gidiyorum 4 ay dene hamile kalmazsan gelirsin diye diye 1 buçuk seneyi geçti şimdiye baksalardi belki olmuştu..Giden paraya mı yanayım, maddi manevi fiziksel yipranmama mı yanayım napicagimi bilmiyorum artık.Her dediğini yapıyoruz yok olmuyor var demekki bı yerde bişey normale binen bişey yok demekki

Ürojinekoloji, özellikle kadın hastalıkları ve doğum ile üroloji branşlarının kadınlarda aşırı aktif mesane, pelvik organ sarkmaları, idrar kaçırma şikayetleri ve genital bölge şekil bozuklukları ve fonksiyon kaybı gibi sorunların tanı ve tedavisini konu edinmiş alanıdır. buymuş canım bende ilk defa duydum
Anaa yeni acmıslar demek ki iyiymiş

Back
X