• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende o da var hatta dün üzerimi açtım yatarken eşim kızdı üşüyecen diye sonra Koluma dokundu sen yanıyorsun vücudun çok sıcak dedi tabi bende içimden güldüm inşallah bebiş ten dir diye 😂😂😂
Valla benim başlıca belirtim oydu şimdide göğüs uçlarım taş gibi dokunamıyorum 😂😂

Artık gördün mü? Erken geç yumurtlama nın bı önemi var mı yumurtlamanın kalitesinin göstergesi vs olamaz di mi?

Bende henüz görmedim yumurtlamayı.
Geç yumurtlamada genelde kalitesiz yumurta oluyormuş ama yaşı genç olanlar bazen geç yumurtlamayla da gebe kalabiliyor ama malesef benim yaşım genç değil o yüzden olmuyor bugüm18. gün oldu test yapmadım ama belirtisi az var sanırım önümüzdeki günlerde olacak halbuki geçen ay 18. günde olmuştu bal çörekotu kürünü erkene alsın diye yaptım ama daha da gecikti benim. Senin kaçıncı gün

Oyyy ömrü uzun olsun minnağın. Haftaya da bizim öyle çıkar herhalde. Biz 2 haftalık bile sayılmayız 😍 kasıklarımfa benim de ağrım var, özellikle sol tarafta hareketlilik gibi bişey var. Gaz mı bilemiyorum ama heyecanlandırıyor
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah nasip olsun sizlerede inşallah bebiştir hayra yoralım hayır olsun 😍

33 yaşındayım 20 li yaslarda değilim ki 5 6 sene bekleyeyim.. Yaşımız geçiyor yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor bugün sorun yoksa yarın çıkmaya başlayacak, insanlar sorup duruyor epilepsi hastası olduğum için herkes bende bişey var sanıyor o yüzden olmuyor diyorlar bizden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu yarısının haberini alıyoruz..İlaçlar vücudumu mahvetti artık ağrıdan acıdan yatsam yatamıyorum otursam oturamiyorum..1 ayda her hafta doktora gidiyorum artık bıktım umutlanip tamam bu ay oldu deyip negatifi görmek yordu..Eşimin üzülmesine dayanamıyorum
ben 31 yaşındayım Kuzenim de benden 2 yaş büyük onun hamile haberini geçen sene aldık. ki 40 küsürlü yaşlarda hamile kalan da var biliyorsun, Cahil insanların sözlerine kulak asmaycak kadar bilinçli ve bilgilisin sakın onlara yenilme, doktordan çok şey öğrendin hem bugün 16 gün sonra olduğunu da öğrendin artık. gerkiyorsa birkaç ay doktora ara ver biraz psikolojik olarakta bedenen de dinlen spor yap çok iyi geliyor,sonra yola yine devam ama tamam mı? En güzel zamanda o senin kucağına gelecek sen inanki herkes inansın ❤️ Her nasip vaktine esirdir kuzum bunu sakın unutma

@MiLissy @Eses1 portakalkek portakalkek @Umutdolu1903 hanımlar durumlarınız ne oldu bugün 3 mart,adet olanınız varmı veya gebelik haberi alanınız,gecikeniniz,bilgi verirseniz sevinirim 😊
Canım ben hala adet olmadım. Belki yarın olurum bilmiyorum ama şuan ne gelen var ne giden. Ağrım sancım da yok belirti falan.. ama hamile olduğumu düşünmüyorum 😢 dün akşam 9-10 gibi falan ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çok silikti. Gebelik olsa öyle olmaz sonucta 😢

Gücüm kalmadı evlendiğim ilk aydan beri doktora gidiyorum. Ha bire ertelediler git 3 ay dene olmazsa gelirsin başkasına gidiyorum 4 ay dene hamile kalmazsan gelirsin diye diye 1 buçuk seneyi geçti şimdiye baksalardi belki olmuştu..Giden paraya mı yanayım, maddi manevi fiziksel yipranmama mı yanayım napicagimi bilmiyorum artık.Her dediğini yapıyoruz yok olmuyor var demekki bı yerde bişey normale binen bişey yok demekki
Çok haklısın, yaşı genç görünce gidin deneyin nasılsa olur diyor doktorlar.. ya bişeyleri artık olsun istiyoruz ki gelmişiz buralara yani niye zaman kaybedilsin ki..
Biraz ara ver, takviyelere devam et ama takibi bırak, sırf hem bedenini hem ruhunu dinlendirmek için..

Çok haklısın, yaşı genç görünce gidin deneyin nasılsa olur diyor doktorlar.. ya bişeyleri artık olsun istiyoruz ki gelmişiz buralara yani niye zaman kaybedilsin ki..
Biraz ara ver, takviyelere devam et ama takibi bırak, sırf hem bedenini hem ruhunu dinlendirmek için..
Nasılsın canım sivilcen nasıl ? 😂

Canım ben hala adet olmadım. Belki yarın olurum bilmiyorum ama şuan ne gelen var ne giden. Ağrım sancım da yok belirti falan.. ama hamile olduğumu düşünmüyorum 😢 dün akşam 9-10 gibi falan ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çok silikti. Gebelik olsa öyle olmaz sonucta 😢
Bence ovulasyon testi bu konuda belirleyici bı etken olamaz canım. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir onun koyu çıkıp çıkmaması diye düşünüyorum. Normal gebelik testi yapmalısın. İnşallah bebiş vardır. ,🥰😘

Bence ovulasyon testi bu konuda belirleyici bı etken olamaz canım. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir onun koyu çıkıp çıkmaması diye düşünüyorum. Normal gebelik testi yapmalısın. İnşallah bebiş vardır. ,🥰😘
İnşallah ağzından bal damlıyor ♥️ Yarın sabah regl olmazsam test yapacağım. İnşallah Allahım🙏🏻

Back
X