Mart 2022 transferler 🙋🏼‍♀️

cansevr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
174
112
33
33
Mart 2022 transfer olan arkadaşlar var mı, ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar bnm tahminen 15 martta transferim olacak ama ben kovit oldum muhtemelen . Test vermek istemiyorum transferin ertelenmesinden korktuğum için . 2 gün baya kötüydüm ama bugün daha iyiyim . O güne kadar da geçer diye düşünüyorum . Test yaptırmalı mıyım yine de sizce ?

Transfer öncesi istiyorlar

Ama o güne kadar her türlü kovitim geçer . Şuan kovit olmam ve tüp bebek ilaçlarına devam etmem sıkıntı olmaz sanırım . 4. Gün olacak kovitte.

Mart 2022 transfer olan arkadaşlar var mı, ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz
Merhababen Perşembe oldum transfer. Genellikle uzun oturuyorum. Arada kalkıp ev içindr dolanıyorum. Bi kaç bulaşık filan yıkadım evde. Yarın işe başlıyacağım. Umarım sorun olmaz Yemek olarak ta,Salata ve çorba mutlaka tüketiyorum. Kabızlık olmasın diye. Bunların dışında çiğ kabak çekirdeği, dut kurusu, fındık, avokado tüketmeye çalışıyorum. Siz neler yapıyosunuz?

Merhaba, bende bugün transfer oldum. Hiç korktuğum gibi değildi. Hiç ağrı sızı olmuyor operasyon çok kolay geçiyor. 10dk bile sürmemiştir. Herkes içini rahat tutsun. Rabbim herkese hayırlısını versin.

Bugün reglim 1 günü hastaneyi aradim aylardır tedavim erteleniyor bakalim bu Ay nasip olcakmi

Bende bugün transfer oldum. İnşallah hayırlısıyla tutar. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın İnşAllah

Kızlar bende bugün transfer oldum ilk denemem umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba bende 18 mart ta olucam transfer ama tam adet günüme de denk geliyor olursam bi sıkıntı olurmu acaba yatmak gerekiyormu bende çalışıyorum korkuyorum bişey olur falan diye acı olmuyor yazmışsınız bende korktum biraz

Hayırlısı olsun inşallah. Adet günü hakkında bilgim yok malesef. Ama transfer anı hiç bir ağrı hissedilmiyor. Zaten ekrandan embriyonun nasıl koyulacağını, koyulduğu anı tek tek anlatıyorlar. Siz oraya heyecanla,merakla bakmaktan inanın aklınıza bişy gelmicek bile bana doktorum 2gün dinlen demişti bende 3.gün kalktım kendimi yormadan herşeyimi kendim yaptım o yüzden çalışmanın kötü etkisi olmuyor deniliyor.

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur benim ultrason bakarken bile canım yanıyodu ondan korktum biraz inşallah herşey güzel olur hepimiz için

Merhaba kızlar benimde 22 martta transferim var .Bu 2 transferim olacak ilki negatifti inşallah bu sefer pozitif görürüm Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Merhaba
ayın 15 inde dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin

Bevim 13 mart da oldu 3 gün embriyosu 2 tane konuldu orta kalite taze transfer transferin ilk günü sayilmiyormuş 7 gün oldu benim ,yeme içmede çok dikkat ediyorum tatlı tuzlu hamurisi karbonhidrat yemiyorum bol bol kayısı ceviz fındık kabak iç çekirdeği,ananas kivi muz avakoda bol bol su protein yoğurt et süt Bu tarz ama hiç belirti yok 9 üncü gün vereceğim kan testini 8 den sonra geçiyor diyorlar

Kızlar kaçıncı gün transfer Taze mi dondurulmuş mu ,test günleriniz nezaman

Merhaba
ayın 15 inde dondurulmuş 2 embriyo transferim oldu. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin
İkimizin çok yakın bende 13 unde oldu transfer benim taze oldu 3 gün embriyosu biri 10 hücreli biri 7 hücreli transfer gününü saymiyormussun oyle dediler 7 gün oldu hic belirtim yok göğsüm 1 günden beri ağrıyor onu takmıyorum onun dışında yok salı günü vereceğim olumsuz olarak kendimi çok hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…