Mart 2022 tüp bebek

Merhaba kismetse cuma gunu yumurta toplamaya gidiyorum bugun catlatma ignem var progesteron ve e2 testi yaptirdim bugun progesteron :3.8 e2:1000 cikti baska sehirde tedavi gordugum icin testleri bulundugum yerde yaptirdim doktor daha gormedi bu degerler normalmidir tecrubeli olanlariniz bilgi verebilirmi
Benden de o testleri istediler duruma göre Oluşacak embriyoları dondurup 1,5 ay sonra transfer edebilirlermiş progesteron 1 in altında olmalı galiba :/ Kullandığımız ilaçlar yükseldiği için dinlenip öbür ay transfer ediyorlar düşünce

Benden de o testleri istediler duruma göre Oluşacak embriyoları dondurup 1,5 ay sonra transfer edebilirlermiş progesteron 1 in altında olmalı galiba :/ Kullandığımız ilaçlar yükseldiği için dinlenip öbür ay transfer ediyorlar düşünce
Toplamadan sonra dusme ihtimali yokmu yani bu ay icinde yapilir diye umuyordum

Kızlar bende bugün çatlatma iğnesini yapacağım cumartesi 10 da yumurtalar toplanacak. Doktorum taze olamayacağını söyledi iki adet sonra geleceksin dedi. Bakalım hayırlsı

Kızlar dün 2 tane a kalite 4. Gün embriyosu transfer edildi. En erken ne zaman sonucu öğrenebilirim. Lütfen 12 gün demeyin 🙄

Kızlar kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi. Benim 18 yumurta toplandı ne olacak merak içerisindeyim

Rabbim hepinize güzel sonuclar almayi nasip etsin 🤲🙏Bende transferimin 3.gunundeyim 2 embriyo transferi edildi heyecanla beklemedeyim Rabbim hicbirimizi kapisindan bos cevirmesin 🤲🙏🤰👶
Canım sonucun ne oldu ? Benim de fazla döllenirse iki embriyo düşünüyorum inşallah tutmuştur seninkiler 🙏🙏

Herkese merhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü 3. Gün embriyo 1 tane transfer edilmişti. Transferin 5. günü progesteron değerim 8 çıktı ve doktor vajinal fitile beraber hergün göbekten progestan iğne yapmamı söyledi. Ama bugün sanki göbeğimin yan tarafındaki etler ağrıyo böyle dövülmüş gibiyim iğnenin etkisi olabilir mi sizce.

Herkese merhaba, ben de bu ayın sonundan tuttum. 2. toplamam yapılacak. İlk seferde 6 yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi ve 3 tanesi 5. güne gitti. İki tanesini tek tek transfer ettirdik. İkisi de malesef düşükle sonuçlandı. Son kalanı dondurulmuş bırakıp yeniden denemeye başladık. Adetten 1 hafta önce saizen iğne başladık, arkada kalan küçükleri de büyütmeyi ve daha fazl yumurta toplayabilmeyi hedefliyoruz. 3 güne kadar reglle birlikte diğer iğneler de başlayacak. Bakalım bu ay neler geçecek başımdan? 😂 herkese güzel sonuçlar diliyorum

Herkese merhabalar benim ilk tüp bebek tedavim, yumurta toplama işlemi yeni yapıldı 12 yumurta toplantı 5 tane döllenen var ama 2.3. güne kaç tanesi ulaşır belli değil sağlıklı embriyo elde edilirse transferi deneyeceğiz inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun zor bir surecmis 😟

Herkese merhabalar benim ilk tüp bebek tedavim, yumurta toplama işlemi yeni yapıldı 12 yumurta toplantı 5 tane döllenen var ama 2.3. güne kaç tanesi ulaşır belli değil sağlıklı embriyo elde edilirse transferi deneyeceğiz inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun zor bir surecmis 😟
Sisizn kaçı kaliteli embriyo olmuştu acaba ben de şu an onu bekliyorum 8 de 3 döllendi şuan için bakalım kaçı iyi embriyo olacak 🤷

Back
X