mart anneleri agrilariniz varmi

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Ben on seki hftadaym pazartesi idrarda.lokosit cikti tek kullanimlik ilac verdi ictim ama benim vajonamda tam odrarin ciktigi yerde bi sizlama oluyo anlamoyorum sizdede oldumu ya kasik agrisida var bel agrisida var anlamiuorum bebekime bisey olmasin rabbim koru onu

Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur bende de kasık ağrısı oluyor ağrıyı hissedince dinlenmeye çalışıyorum. Gönlünüzü ferah tutun bu haftalarda artık rahim iyice genişlediği için bu ağrıların normal olduğunu söylüyor doktorlar. Benim ilk hamileliğimde kalçam çok ağrıyordu hatta o ayağımı geriye doğru atamıyordum ama bir sıkıntı olmadı. Ama idrardan sonraki yanma hissi devam ederse doktorunuza mutlaka danışın.

Cnm ya zaten benim idrarimda lokosit cikti yaaa ne bileym korkuyorum yaa cok su icmeye calisiyorum ama daha faydasi yok

Cnm ya zaten benim idrarimda lokosit cikti yaaa ne bileym korkuyorum yaa cok su icmeye calisiyorum ama daha faydasi yok

Benim de kan tahlilimde eozinofil yüzdesi 0 ila 7 arası olması gerekirken 25 çıktı ve alerji varmış ben de ama görünürde bir şey yok doktorum endişe etmene gerek yok dedi. Ben de kafama takmıyorum. İnsan düşündükçe işin içinden çıkılmayacak gibi hissediyor, ben de doktoruma güvenip düşünmüyorum artık. Allah'ım sen koru deyip devam ediyorum hayatıma. Kendini üzme düzelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…