- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
- 103
- Konu Sahibi pamuksekerininannesi
-
cuma ben de kalp atışı için gideceğim inşallah..Bende mart ayı annesiyim keseyi gördük kalp atışı için cuma günü gidicem herkese sağlıklı Doğumlar :))
Bende mart annesi olucam kismetse kalp atışlarını 2 hafta önce duyduk hftaya kontrol var suan çok iyiyizSlm kizlarrr 2017 mart anneleriii burda bulusalimm... Bebislrri gordnzmuu kalp atisini duydunzmuuu
Kendimi gordm sende cnm 3 yil bekledk yeni geldi mucizm allah saglikla aldrsn kucagimza insallah.. Biz 8 haftalik olcaz cumartesi ozamn gitcz doktra kalp atisi icin...6. Haftada Keseyi ve bebgimi gordk kalp atisinida gordk ama duyamdk cumartesini sabirsizlikla bekliyorumSelam kızlar bende nasipse mart annesi olucam 5+5 de kalp atışı duyamadık haftaya cumartesi kalp atışı için tekrar gidicem benim de 3 yıl sonra kendiliğinden geldi mucizem bugün 6+2 yim sizlerde durumlar nasıl benim kasık ağrılarım var korkutuyo
Çevrem komple biliyorİnternette paylastinzmi kizlar hamileliginizi ... Yada yakinlarnz biliyomu
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinMerhaba, Allah nasip ederse bende Mart Annesi olacağım
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
hayırlı olsunnnallah nasıp ederse bende mart annesi olacağım.rabbim sağlıklı gebelik gecrmeyı ve bebeklerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsın rabbim
saolun sızinkide hayırlı olsunhayırlı olsunnn
saolun sızinkide hayırlı olsunhayırlı olsunnn
teşekkürler sızınkıde hayırlı olsunhayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?