Evet canım mümkün oldukça uzanmaya çalışıyorum ama yok ayaklarımı kaldırmıyorum sen?Canım uzanıyor musun sırt üstü yüz üstü vs ayaklarını havaya kaldırma falan
3 gün uyguladık bizKızlar sperm yıkama işleminden önce kaç gün cinsel perhiz.uyguladiniz doktorum net bisey demedi o konuda bnde sormayı unutmusum aşılamam cumartesi yapılacak benimde
En az iki biz 3 gun perhiz yapmistikKızlar sperm yıkama işleminden önce kaç gün cinsel perhiz.uyguladiniz doktorum net bisey demedi o konuda bnde sormayı unutmusum aşılamam cumartesi yapılacak benimde
Hayırlı olsun inşallah canımBen menopur iğne kullandım sonra ovitrelleyle çatlattık dün de aşılamamı oldum peki aşılamadan sonra neler yaşadınız biraz bilgilerinizi paylaşırmısınız
Ya ben hep klomen kullandim ama güvenemiyorum artık ona. Aynı şeyleri sürekli tekrar etmek istemiyorum. Bı de bu tüp bebek için rapor çıkıyormuş ya iki iğneli tedaviden sonra. Biraz da ondan istiyorumCanım ona doktor karar veriyor bana 3 gün klomen 3 gün gonalf iğne kullan dedi,
Kasımda klomen le 3 yumurtam oluşmuştu 20 21 22 mm. Çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı..bakalm bu sefer inşallah tutar
Dr klomende ısrarcı ama gerçekten istemiyorum artık sürekli aynı şeyi tekrar ediyorum olmuyor işte demek ki bu şeyleri değiştirmek lazimDr hangi igneyi verirse onu kullanin
Bende uzanıyorum ama annemler ayaklarını kaldır diyor doktor demediEvet canım mümkün oldukça uzanmaya çalışıyorum ama yok ayaklarımı kaldırmıyorum sen?
Doktorunla görüş onu kuzum duruma göre verirYa ben hep klomen kullandim ama güvenemiyorum artık ona. Aynı şeyleri sürekli tekrar etmek istemiyorum. Bı de bu tüp bebek için rapor çıkıyormuş ya iki iğneli tedaviden sonra. Biraz da ondan istiyorum
Amin hepimize inşallah daha 2.gün hemen göğüs ağrısı falan başladı okudum hep aşılama yazanları erkenden belirtisi olan kimse hamileyim yazmamış herkes negatif çok üzüldümHayırlı olsun inşallah canımAşılama sonrası sürekli kasik karın ağrısı oldu, çatlatma iğnesi gebelik etkisi yapıyormuş vücutta. Onun dışında aklımda kalan bariz bı şey yok açıkçası
Anliyorum devlettemi oluyosun genellikle devlet klomen veriyo diye biliyorumDr klomende ısrarcı ama gerçekten istemiyorum artık sürekli aynı şeyi tekrar ediyorum olmuyor işte demek ki bu şeyleri değiştirmek lazim
Test yaptın mı ?? Benim de regl gibi ağrılar göğüs hassasiyeti varBende bugün aşılama oldum olduğumdan beri karnım regl olacakmış gibi ağrıyor onun haricinde iyiyim. 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor
Daha test için zamanım gelmedi 5-7 gün falan var ama ben tabi dünden önceki gün öylesine yaptım çok silik bi çizgi çıktı muhtemelen ovitrellenin etkisi o yüzden kale almadım. Bende göğüs hassasiyeti yok maalesefTest yaptın mı ?? Benim de regl gibi ağrılar göğüs hassasiyeti var
Sizin kaç gün oldu aşılama yaptıralı ?Test yaptın mı ?? Benim de regl gibi ağrılar göğüs hassasiyeti var
evet erken belirti yaşayıp regl gününe yakın belirtiler azalıyorsa genelde negatifAmin hepimize inşallah daha 2.gün hemen göğüs ağrısı falan başladı okudum hep aşılama yazanları erkenden belirtisi olan kimse hamileyim yazmamış herkes negatif çok üzüldüm
evet erken belirti yaşayıp regl gününe yakın belirtiler azalıyorsa genelde negatif
Gununden once test yapmayin pozitif cikarDaha test için zamanım gelmedi 5-7 gün falan var ama ben tabi dünden önceki gün öylesine yaptım çok silik bi çizgi çıktı muhtemelen ovitrellenin etkisi o yüzden kale almadım. Bende göğüs hassasiyeti yok maalesefama bu sitede çoğu pozitifi gören göğüs hassasiyetinden bahsediyor. Sizde pozitif oluşabilir.
Biliyorum pozitif çıkacağını öylesine yaptım daha doğrusu iğne etkisi hala devam ediyor mu diye bakmak için yapmıştım.Gununden once test yapmayin pozitif cikar
Bugün 9. GünSizin kaç gün oldu aşılama yaptıralı ?
Hiç umudum yok benimDaha test için zamanım gelmedi 5-7 gün falan var ama ben tabi dünden önceki gün öylesine yaptım çok silik bi çizgi çıktı muhtemelen ovitrellenin etkisi o yüzden kale almadım. Bende göğüs hassasiyeti yok maalesefama bu sitede çoğu pozitifi gören göğüs hassasiyetinden bahsediyor. Sizde pozitif oluşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?