Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sperm yıkama işleminden önce kaç gün cinsel perhiz.uyguladiniz doktorum net bisey demedi o konuda bnde sormayı unutmusum aşılamam cumartesi yapılacak benimde

Ben menopur iğne kullandım sonra ovitrelleyle çatlattık dün de aşılamamı oldum peki aşılamadan sonra neler yaşadınız biraz bilgilerinizi paylaşırmısınız
Hayırlı olsun inşallah canım Aşılama sonrası sürekli kasik karın ağrısı oldu, çatlatma iğnesi gebelik etkisi yapıyormuş vücutta. Onun dışında aklımda kalan bariz bı şey yok açıkçası

Canım ona doktor karar veriyor bana 3 gün klomen 3 gün gonalf iğne kullan dedi,
Kasımda klomen le 3 yumurtam oluşmuştu 20 21 22 mm. Çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı..bakalm bu sefer inşallah tutar
Ya ben hep klomen kullandim ama güvenemiyorum artık ona. Aynı şeyleri sürekli tekrar etmek istemiyorum. Bı de bu tüp bebek için rapor çıkıyormuş ya iki iğneli tedaviden sonra. Biraz da ondan istiyorum

Ya ben hep klomen kullandim ama güvenemiyorum artık ona. Aynı şeyleri sürekli tekrar etmek istemiyorum. Bı de bu tüp bebek için rapor çıkıyormuş ya iki iğneli tedaviden sonra. Biraz da ondan istiyorum
Doktorunla görüş onu kuzum duruma göre verir

Amin hepimize inşallah daha 2.gün hemen göğüs ağrısı falan başladı okudum hep aşılama yazanları erkenden belirtisi olan kimse hamileyim yazmamış herkes negatif çok üzüldüm

Test yaptın mı ?? Benim de regl gibi ağrılar göğüs hassasiyeti var
Daha test için zamanım gelmedi 5-7 gün falan var ama ben tabi dünden önceki gün öylesine yaptım çok silik bi çizgi çıktı muhtemelen ovitrellenin etkisi o yüzden kale almadım. Bende göğüs hassasiyeti yok maalesef ama bu sitede çoğu pozitifi gören göğüs hassasiyetinden bahsediyor. Sizde pozitif oluşabilir.

Amin hepimize inşallah daha 2.gün hemen göğüs ağrısı falan başladı okudum hep aşılama yazanları erkenden belirtisi olan kimse hamileyim yazmamış herkes negatif çok üzüldüm
evet erken belirti yaşayıp regl gününe yakın belirtiler azalıyorsa genelde negatif

Gununden once test yapmayin pozitif cikar

Hiç umudum yok benim 9. Gündeyim ikinci aşılama da böyle olmuştum erken regl olmuştum. Düşünün aşılama günü dolmadan erkenden olmuştum şaşırmıştım. 3. Benim aşılama yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…