Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan sonra ağrı sancı yaşayanız oldumu acaba normal miki bu ağrı arada keskin bi sancı oluyo regl ağrısı gibide ağrım var. Szilerde oldumu

aşılamadan sonra ağrı sancı yaşayanız oldumu acaba normal miki bu ağrı arada keskin bi sancı oluyo regl ağrısı gibide ağrım var. Szilerde oldumu
Evet benim oldu 2.günum hala hafiften devam ediyo üstelik aşırı bı şişkinlik var sizdede varmı

Özel değilse ne gibi bi sıkıntın vardı tüp bebeği uygun gördüler acaba eğer pkos filansa aşılamadada başarı alabilirsin
Çikolata kisti vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası kendiliğinden doğal olabilir diye bir süre bekledim olmayınca tüp bebek yöneldik. Aşılamanın da çeşidimi var doktora nasıl yapılacak diye sordum şimdi burada oturup tek tek açıklama yapamam internetten aç bak dedi devlet olunca bu tarz tepkilerde oluyor. İnternet baktım ikilemde kaldım

Evet şişkinliğim yeni yeni başlıyor sancı korkuttu beni yanlız değilmişim
2 gün olabilir hafiften kanamanda olabilir korkma dediler 2 günden sonrası sıkıntıymis devam ederse gel dediler işlem goruyo haliyle ağrı olmasi normal korkma

2 gün olabilir hafiften kanamanda olabilir korkma dediler 2 günden sonrası sıkıntıymis devam ederse gel dediler işlem goruyo haliyle ağrı olmasi normal korkma
Hiç bişi demedi bana doktorum çok basit bi işlemdi ya ondan bu kadar ağrı beklemiyodum açıkcası

o nasıl cevap hiç doktora yakışıyor mu çok saygısızmış. yerinden olsam doktor değiştiririm

Hic bi sorun olmaz

Kızlar merhaba ben de 3.asilamayi yaptıracağım inşallah. Hep klomen kullandim çatlatma iğnesi olarak da ovitrelle, bu sefer iğne kullanmak istiyorum fqkat iğne konusunda bilgim yok. Gonal f dedikleri iğne mi oluyor? Kaç gün vuruluyor? Ben klomeni 5 gün kullanıyordum.

o nasıl cevap hiç doktora yakışıyor mu çok saygısızmış. yerinden olsam doktor değiştiririm
Bunu söyleyen infertile bölümünde ki doktor sonuçlara göre tedaviye karar veren sanırım sonraki süreç tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oyüzden değişmeyi düşünmedim ama tabi o doktor olursa kesinlikle devam etmicem

Ben menopur iğne kullandım sonra ovitrelleyle çatlattık dün de aşılamamı oldum peki aşılamadan sonra neler yaşadınız biraz bilgilerinizi paylaşırmısınız

Canım ona doktor karar veriyor bana 3 gün klomen 3 gün gonalf iğne kullan dedi,
Kasımda klomen le 3 yumurtam oluşmuştu 20 21 22 mm. Çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı..bakalm bu sefer inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…