- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Hadi inşallah canımmBgün kontrole gittiğimde 3 tane vardı 16 17 21 çatlatma iğnesini verdi çarşambada aşılamayı yapacak inşallah
Duphaston la progestan fitil verdi canım inşallah siiznde kolay geçerOh kurtuldun darısı bizlere, inşallah pozitif sonuç alırsınızz, ilaç vs verdi mi
İnşallah canımmDuphaston la progestan fitil verdi canım inşallah siiznde kolay geçer
Evet benim oldu 2.günum hala hafiften devam ediyo üstelik aşırı bı şişkinlik var sizdede varmıaşılamadan sonra ağrı sancı yaşayanız oldumu acaba normal miki bu ağrı arada keskin bi sancı oluyo regl ağrısı gibide ağrım var. Szilerde oldumu
Evet şişkinliğim yeni yeni başlıyor sancı korkuttu beni yanlız değilmişimEvet benim oldu 2.günum hala hafiften devam ediyo üstelik aşırı bı şişkinlik var sizdede varmı
Çikolata kisti vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası kendiliğinden doğal olabilir diye bir süre bekledim olmayınca tüp bebek yöneldik. Aşılamanın da çeşidimi var doktora nasıl yapılacak diye sordum şimdi burada oturup tek tek açıklama yapamam internetten aç bak dedi devlet olunca bu tarz tepkilerde oluyor. İnternet baktım ikilemde kaldımÖzel değilse ne gibi bi sıkıntın vardı tüp bebeği uygun gördüler acaba eğer pkos filansa aşılamadada başarı alabilirsin
2 gün olabilir hafiften kanamanda olabilir korkma dediler 2 günden sonrası sıkıntıymis devam ederse gel dediler işlem goruyo haliyle ağrı olmasi normal korkmaEvet şişkinliğim yeni yeni başlıyor sancı korkuttu beni yanlız değilmişim
Aynı gün şişlik vardı bugün 11.günüm karnım hala ağrıyoraşılamadan sonra ağrı sancı yaşayanız oldumu acaba normal miki bu ağrı arada keskin bi sancı oluyo regl ağrısı gibide ağrım var. Szilerde oldumu
Hiç bişi demedi bana doktorum çok basit bi işlemdi ya ondan bu kadar ağrı beklemiyodum açıkcası2 gün olabilir hafiften kanamanda olabilir korkma dediler 2 günden sonrası sıkıntıymis devam ederse gel dediler işlem goruyo haliyle ağrı olmasi normal korkma
Beklemiyodum böle bi ağrıyı ondan sorayım dedim sizdede vamış normal o zamanAynı gün şişlik vardı bugün 11.günüm karnım hala ağrıyo
Güzel haberler alalım inşallah da unutulur bu ağrılarHiç bişi demedi bana doktorum çok basit bi işlemdi ya ondan bu kadar ağrı beklemiyodum açıkcası
Aynen inşallah bakalımGüzel haberler alalım inşallah da unutulur bu ağrılar
o nasıl cevap hiç doktora yakışıyor mu çok saygısızmış. yerinden olsam doktor değiştiririmÇikolata kisti vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası kendiliğinden doğal olabilir diye bir süre bekledim olmayınca tüp bebek yöneldik. Aşılamanın da çeşidimi var doktora nasıl yapılacak diye sordum şimdi burada oturup tek tek açıklama yapamam internetten aç bak dedi devlet olunca bu tarz tepkilerde oluyor. İnternet baktım ikilemde kaldım
Aynen bende korktum aslında ama ağrılara yaşamaya alıştıkBeklemiyodum böle bi ağrıyı ondan sorayım dedim sizdede vamış normal o zaman
Hic bi sorun olmazmerhabalar herkese umarım en kısa süre de isteyen emek veren herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir. Ben ilk denememi tüp bebek ile başladım ilk deneme de pozitif gördüm ama maalesef boş keseden dolayı düşük yaptım. Tüp bebek tedavisini özelde yaptırmıştım ama şimdi maddi açıdan tekrar yaptıramıyorum bu yüzden devlete gittim devlet aşılama önerdi şimdi aramalarını bekliyorum sanırım devlet olduğu için bu süreç uzun sürecek. Şimdi sizlere sormak istediğim genelde tüp bebek öncesi çoğu doktor aşılama sonra tüp bebek diyor benim durumum biraz ters oldu tüp bebek tedavisi görüp sonra aşılama bi sakıncası olur mu doktor muayenesinde aklıma gelip doktora da soramadım bilgi sahibi olan varmı
Bunu söyleyen infertile bölümünde ki doktor sonuçlara göre tedaviye karar veren sanırım sonraki süreç tüp bebek bölümüne yönlendiriyor oyüzden değişmeyi düşünmedim ama tabi o doktor olursa kesinlikle devam etmicemo nasıl cevap hiç doktora yakışıyor mu çok saygısızmış. yerinden olsam doktor değiştiririm
Ben menopur iğne kullandım sonra ovitrelleyle çatlattık dün de aşılamamı oldum peki aşılamadan sonra neler yaşadınız biraz bilgilerinizi paylaşırmısınızKızlar merhaba ben de 3.asilamayi yaptıracağım inşallah. Hep klomen kullandim çatlatma iğnesi olarak da ovitrelle, bu sefer iğne kullanmak istiyorum fqkat iğne konusunda bilgim yok. Gonal f dedikleri iğne mi oluyor? Kaç gün vuruluyor? Ben klomeni 5 gün kullanıyordum.
Canım ona doktor karar veriyor bana 3 gün klomen 3 gün gonalf iğne kullan dedi,Kızlar merhaba ben de 3.asilamayi yaptıracağım inşallah. Hep klomen kullandim çatlatma iğnesi olarak da ovitrelle, bu sefer iğne kullanmak istiyorum fqkat iğne konusunda bilgim yok. Gonal f dedikleri iğne mi oluyor? Kaç gün vuruluyor? Ben klomeni 5 gün kullanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?