Dr hangi igneyi verirse onu kullaninKızlar merhaba ben de 3.asilamayi yaptıracağım inşallah. Hep klomen kullandim çatlatma iğnesi olarak da ovitrelle, bu sefer iğne kullanmak istiyorum fqkat iğne konusunda bilgim yok. Gonal f dedikleri iğne mi oluyor? Kaç gün vuruluyor? Ben klomeni 5 gün kullanıyordum.
Ilk asilamamda 5 gun letu sonra fosti.on igne sonra catlatma sonra asilama oldu simdi 150 lik igne merinoal kullandim catlattik c.tesi asilama olduBen menopur iğne kullandım sonra ovitrelleyle çatlattık dün de aşılamamı oldum peki aşılamadan sonra neler yaşadınız biraz bilgilerinizi paylaşırmısınız
Çatlatma iğnesi ve letu kullandım bugün aşılamam gerçekleştiİnşallah hayırlısı olsun halkınızda ilaç ne kullanıyorsunuz
Bende aynı şekilde bugün aşılama oldum progestan verdi yarın kullanmaya başlıcamBugün aşılama oldum progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi aranızda kullanan var mı hanımlar
Sabah akşam mı verdi peki bir de şu an uzanıyor musun sırt üstü yüz üstü farkeder miBende aynı şekilde bugün aşılama oldum progestan verdi yarın kullanmaya başlıcam
sadece akşam 2 tane aynı anda koyucakmışım. çalıştığım için pek yatmadım şuan hafif bel ağrım varSabah akşam mı verdi peki bir de şu an uzanıyor musun sırt üstü yüz üstü farkeder mi
Bi onceki asilamamda kullanmistim fitil olarakBugün aşılama oldum progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi aranızda kullanan var mı hanımlar
Bende bgun aşılama yaptırdım banada verdi ilk aşılamamdada vermiştiBugün aşılama oldum progestan 200 mg yumuşak kapsül verdi aranızda kullanan var mı hanımlar
Canım uzanıyor musun sırt üstü yüz üstü vs ayaklarını havaya kaldırma falanBende bgun aşılama yaptırdım banada verdi ilk aşılamamdada vermişti
Kullanımı zor mu tuttu mu aşılamanızBi onceki asilamamda kullanmistim fitil olarak
Kullanimi kolay yanliz beyaz beyaz akinti olabiliyo hormonlu oldugu icin goguslerde sislik falan yapabiliyoKullanımı zor mu tuttu mu aşılamanız
Tutmadi simdi ikinci asilamayi oldum dryide degistirdimKullanımı zor mu tuttu mu aşılamanız
peki aşılama yaptığınız zaman kaç gün uzandınız ayaklarınızı falan kaldırdınız mı öyle bir şart var mıydıTutmadi simdi ikinci asilamayi oldum dryide degistirdim
Asilama olduguda 40 dkka yatirdi o gun dikkat et sonraki gun gunluk yasantina donpeki aşılama yaptığınız zaman kaç gün uzandınız ayaklarınızı falan kaldırdınız mı öyle bir şart var mıydı
Yerlesme kanamasi olabilir adete benzer az gelir ve kesilir diye biliyorum bekle bakalim yarin devam edicekmi inşallah yerlesme kanamasidirYerleşme kanaması desem bu günlerde olur mu bilmiyorum çok üzgünüm
İnşallah okadar üzüldüm ki o an elim ayağım kesildi allahım hayırlısı neyse onu nasip et yarabbimYerlesme kanamasi olabilir adete benzer az gelir ve kesilir diye biliyorum bekle bakalim yarin devam edicekmi inşallah yerlesme kanamasidir
Amin inşallah sakin ol tabi demesi kolayİnşallah okadar üzüldüm ki o an elim ayağım kesildi allahım hayırlısı neyse onu nasip et yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?