- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Nasip bakalim sen olumlu düşün olumlu olsun inşallahAmin hepimize inşallah daha 2.gün hemen göğüs ağrısı falan başladı okudum hep aşılama yazanları erkenden belirtisi olan kimse hamileyim yazmamış herkes negatif çok üzüldüm
Üniversite hastanesinde yaptırıyorum özel muayene oluyorum orda ücretli yani. Başladım gonal f'eAnliyorum devlettemi oluyosun genellikle devlet klomen veriyo diye biliyorum
Hayirlisi olur inşallah haberlerini bekliyoruz inşallahÜniversite hastanesinde yaptırıyorum özel muayene oluyorum orda ücretli yani. Başladım gonal f'e
Hadi inşallah çokk çok güzel sonuçlar alalım kaç gün kullanacaksınBsladim bakalım gonal f 75likten
İnşallah canım inşallahhNasip bakalim sen olumlu düşün olumlu olsun inşallah
Tabiki canım şuan sadece kaşık ağrım ve şişkinlik var normal sanırım yasayalar olmuş sürekli yatıyorum bugün ve yarın ınslalahHayirlisi olsun gelismelerden haberdar edersin artik
Kasik agrisi goguslerde sislik bunlar oluyoTabiki canım şuan sadece kaşık ağrım ve şişkinlik var normal sanırım yasayalar olmuş sürekli yatıyorum bugün ve yarın ınslalah
İnşallah kuzum sağolHayirlisi olur inşallah haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah kuzum 5 gün kullanacgim, sen neler yaptınHadi inşallah çokk çok güzel sonuçlar alalım kaç gün kullanacaksın
Sonuç ne çıktıAşılamadan yaklaşık bir saat sonra regl ağrısı kadar kuvvetli 4saat boyunca ağrı yaşadım. Hatta ayakta bile duramıyordum. Ayrıca aşılamanın 7. 8. Ve 9. Günleri de regl ağrısı gibi ağrı yaşadım ama regl olmadım. Bugün test günüm,sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum
Hadi bakalım çok güzel kaliteli yumurtalarımız olsunnn..İnşallah kuzum 5 gün kullanacgim, sen neler yaptın
Benim de çikolata kistim var ilk aşılamanız mı sizin ben bir kez yaptırdım negatif oldu bu ikinci umarım bu kez güzel sonuçlar alırızHadi bakalım çok güzel kaliteli yumurtalarımız olsunnn..
Bugün son iğnem yarın tekrar kontrol.. Artık inşallah yeterince büyümüştür.. 2 yumurta varmış inşallahh tutarrr.. Çikolata kistim olduğu için çok umutlanamıyorm bile ama hiç belli de olmaz tutunur belki miniğimm
Evet ilk aşılama olacak.. Sağ yumurtalığımda 3 cm kist.. Sizin ne kadar.Benim de çikolata kistim var ilk aşılamanız mı sizin ben bir kez yaptırdım negatif oldu bu ikinci umarım bu kez güzel sonuçlar alırız
Bende bu sabah oldum. Aynı şekilde rahimde ağrı hissediyorum hareket edince çok fenaTabiki canım şuan sadece kaşık ağrım ve şişkinlik var normal sanırım yasayalar olmuş sürekli yatıyorum bugün ve yarın ınslalah
Benim de 3 cm kistim hayır vermedim doktor daha erken çıkmaz dedi salı günü kan testi vereceğim sizin kaç yıldır olmuyor acaba ben 2,5 yıldır uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı bu da olmazsa mecbur tüp bebek yaptıracağım çok zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsunEvet ilk aşılama olacak.. Sağ yumurtalığımda 3 cm kist.. Sizin ne kadar.
İnşallah pozitiftir kan verdiniz mi
Biz de 1.5 yıldır uğraşıyoruz.. Gitmediğim doktor kalmadı.. Başlarda ne kisti olduğunu bilemediler oyaladılar hep.. En son gittiğim prof kesin çikolata kisti bu ama engel değil dedi.. Engel değil diyip duruyolar ama olmuyor da.. İnşallah aşılamayla olur.. Eşimin ileri hız %10 o yüzden aşılama da umudum var.. Olmazsa da yaza tüp bebek..Benim de 3 cm kistim hayır vermedim doktor daha erken çıkmaz dedi salı günü kan testi vereceğim sizin kaç yıldır olmuyor acaba ben 2,5 yıldır uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı bu da olmazsa mecbur tüp bebek yaptıracağım çok zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?