Ilk asilamaniz miİnşallahbüyük bi merakla bekliyorum. Hem umutluyum hem de hiç umudum yok
Umut olmadan yaşanmıyor malesef ben kac defa basarisiz denemeye ragmen hala pes etmedim sizde umudunuzu kaybetmeyin ayni zamanlarda sonuc alacagiz guzel haberler veririz insallahİnşallahbüyük bi merakla bekliyorum. Hem umutluyum hem de hiç umudum yok
3 ten fazla olursa aşılama iptal oluyor gayet normal oluşmuş evet oldum şuan 6. GünümŞuan aşılama oldunuz mu ?
Benim 2 tand oluşmuş da
Kaç mm şuan çatlama iğnesi oldunuzmu ?Benim 1 tane oldu
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tamam teşekkürler3 ten fazla olursa aşılama iptal oluyor gayet normal oluşmuş evet oldum şuan 6. Günüm
Benim asilamam yapildi 18mm di catlatma ignesi vurulduğumdq garip olan klomenle 3 yumurtam buyuyordu gonal f le 1 yumurta büyüdüKaç mm şuan çatlama iğnesi oldunuzmu ?
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tamam teşekkürler
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallah
Evet ilk aşılamam. Daha öncede femara ovitrelle denedik 2 kere olmadı. Ben de aşılama denemek istedim 1 kezIlk asilamaniz mi
Her negatifte bi sonraki için kesin negatif çıkacak diye bekliyorum ama ufacık bi umut oluyor yine de. Siz bu hafta içinde hangi gün kan vereceksiniz ?Umut olmadan yaşanmıyor malesef ben kac defa basarisiz denemeye ragmen hala pes etmedim sizde umudunuzu kaybetmeyin ayni zamanlarda sonuc alacagiz guzel haberler veririz insallah
Herhangi belirti varmi asilamayla ilgili gerci adet olacakmis gibiydim diyor hep hamile kalanlar bende öyleyim su andaEvet ilk aşılamam. Daha öncede femara ovitrelle denedik 2 kere olmadı. Ben de aşılama denemek istedim 1 kez
Cuma günü verecegim ben 7. Gunu idrar testi yaptım sanirim ignedenmis pozitif cikti 2 defa ertesi gun yine yaptim o negatif cikti bakalim cumaya kadarda hicbirsey yapmayacagimHer negatifte bi sonraki için kesin negatif çıkacak diye bekliyorum ama ufacık bi umut oluyor yine de. Siz bu hafta içinde hangi gün kan vereceksiniz ?
4 tane oluşmuştuKızlar gonal f ile kaç yumurtanız oluştu?
Benim en son femara ile 2 büyüdü şimdide 2 olmuş aslında iğne daha etkili olmalı..Benim asilamam yapildi 18mm di catlatma ignesi vurulduğumdq garip olan klomenle 3 yumurtam buyuyordu gonal f le 1 yumurta büyüdü
Çok iyi oldu mu aşılamanız4 tane oluşmuştu
Insallah hepimiz gönlümüzdekine hayirlisiyla kavuşalım .Dogal yolla olan gebelik simdi aşılamayla tup bebekle olmuyor Rabbim bu sefer ol demiştir insallahBenim en son femara ile 2 büyüdü şimdide 2 olmuş aslında iğne daha etkili olmalı..
İnşallah tutmuştur hayırlısıyla pozitif alırısnız
Çok iyi oldu mu aşılamanız
Aminn inşallahInsallah hepimiz gönlümüzdekine hayirlisiyla kavuşalım .Dogal yolla olan gebelik simdi aşılamayla tup bebekle olmuyor Rabbim bu sefer ol demiştir insallah
Maalesef olmadı 1 ay ara verdi tüp bebek dedi alternatif bitkisel kür deniyorum bu ay bir umutBenim en son femara ile 2 büyüdü şimdide 2 olmuş aslında iğne daha etkili olmalı..
İnşallah tutmuştur hayırlısıyla pozitif alırısnız
Çok iyi oldu mu aşılamanız
Hayırlısı olsun inşallahMaalesef olmadı 1 ay ara verdi tüp bebek dedi alternatif bitkisel kür deniyorum bu ay bir umut
İnşallahKaç mm şuan çatlama iğnesi oldunuzmu ?
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tamam teşekkürler
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallah
Benim ilk aşılama günü 1,5 gün regl olacakmış gibi hafif ağrım vardı. Sonra kesildi. 1-2 gün önce de kasıklarımda bi sağ bi sol ara ara iğne batıyor gibi oluyor onun ağrısı belimi de ağrıtmıştı 1-2 gün bi de bi şişkinlik hissediyorum. Şuan sadece ara ara yine kasıklarımda sağlı sollu batma gibi oluyor bi de şişkinliğim var. Bel ağrım kalmadı. Onun dışında bişeyim yok.Herhangi belirti varmi asilamayla ilgili gerci adet olacakmis gibiydim diyor hep hamile kalanlar bende öyleyim su anda
Bende ilk bir haftasında test yapmıştım. Hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün yaptım test tekrar negatif çıktı ama varsa bile zaten idrara geçmesi zaman alıyor çıkmayacaktır. Bir umut yaptımCuma günü verecegim ben 7. Gunu idrar testi yaptım sanirim ignedenmis pozitif cikti 2 defa ertesi gun yine yaptim o negatif cikti bakalim cumaya kadarda hicbirsey yapmayacagim
Insallah olmazsınBende ilk bir haftasında test yapmıştım. Hala iğnenin etkisi devam ediyor mu diye çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bugün yaptım test tekrar negatif çıktı ama varsa bile zaten idrara geçmesi zaman alıyor çıkmayacaktır. Bir umut yaptımbende çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum. O güne kadar regl olmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?