- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Benim 3 bine yakın olacak. Henüz aşılamam olmadı.İyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3 bine yakın olacak. Henüz aşılamam olmadı.İyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Yok canım benimde eşimin sperm normalde bukadar düşük değildi sorduğumda etkilemiş olur dedi ama kendisi.dedi ilişi olsun diye sonrasında yanına gittik eşi üroloji doktoru görüştük 2.5 gün az olmuş dedi 2 veya 3.aşılamazlar denenebilir.dedi.kadın bisey diyemedi kaldı orda yani napcagimizi bilmiyoruz bi ilişki diyo sonrasında spermi etkiler dediler bizimde kafamız karıştı.nasip artı diyoruzEsimdende asilamadan 2 gun once sperm aldilar geri 2 gun sonra asilama yapildi . Ben 3 5 gun perhize uymadik dedigimde olsun yenilenmis oldu spermler daha iyi dediler
Benimki çok ucuz oldu 1200 hastaneye verdim 1300 falan da iğne haplar muayene falan 2500 e olduİyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Ederim mutlaka cnm ama zor benim asilamayla olmasiSagda 2 tabe 21 ve 19m di solda 15 1 tane vardı ama küçük o büyümez dedi benimde yarın 7.günüm inşllah hayırlı haberle gelirsin zaten ader ağrısıyla aynı yazmış çoğu yeri okudum bnde formda hadi hayırlısıyla ilk haberi ver bizenumut ol haber et kuzum olurmu
Doktorlarin tutarsizliklari hepsi bir ayri konusuyor insallah tutarlar hepside hepimizinkideYok canım benimde eşimin sperm normalde bukadar düşük değildi sorduğumda etkilemiş olur dedi ama kendisi.dedi ilişi olsun diye sonrasında yanına gittik eşi üroloji doktoru görüştük 2.5 gün az olmuş dedi 2 veya 3.aşılamazlar denenebilir.dedi.kadın bisey diyemedi kaldı orda yani napcagimizi bilmiyoruz bi ilişki diyo sonrasında spermi etkiler dediler bizimde kafamız karıştı.nasip artı diyoruz
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için inşallah aşılaman güzel geçer pozitif sonuçlarıda alırsın inşallahBenim 3 bine yakın olacak. Henüz aşılamam olmadı.
Bizimde o civarlar ama işte çipli aşılama olmadı normal aşılama yaptıkBenimki çok ucuz oldu 1200 hastaneye verdim 1300 falan da iğne haplar muayene falan 2500 e ol
İnşallah olacak allahım gönlüne göre versin çokça aminBizimde o civarlar ama işte çipli aşılama olmadı normal aşılama yaptık
İnşallah canım senindeAnladım canım teşekkür ederim cevabın için inşallah aşılaman güzel geçer pozitif sonuçlarıda alırsın inşallah![]()
Aminnn inşallah canımmBnde pco var insulun direnci var bun bağlı eşimin 1.000 geldi yıkama öncesi 7.000 du ama inşallah rabbim nasip eder bu ay hepimize poItifleri goruruZ
Hadi bakalım sen de atlat bir an önce ama gerçekten korkulcak hiç bir şeyi yokmuş benim kastığım kadar kasma kendiniAyyy işte o çok fena
Benim bugün 15 mm civarıydı yumurtalar.
Cumartesi tekrar bakacak, pazartesi yaparız dedi bakalım![]()
Gün aşırı dedi canım öle belirtmediDoğrudur kuzum beni de gebelik testindeki o bembeyaz çizgi aşırı üzüyor..
İnşallah pozitifler görelimmsenin aşılama akşamı doktor ilişki olsun demiş miydi
2000 bizim çipliİyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Bana da gün aşırı olsun ama bu akşam da olsun dediydi, dün o kadar ağrım vardı ki olamadı artık bugünden sonra gün aşırı olurGün aşırı dedi canım öle belirtmedi
Benimde 1500 aşılama 250 hastaneye sperm için ödedik, ilaçlar da 800 toplam 2550 tuttu gerçi yol parasıyla 4 bini bulmuştur 2 saat uzaklıkta hastane çünküİyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Bende uymadım gün aşırıya grip olduk nasip artıkBana da gün aşırı olsun ama bu akşam da olsun dediydi, dün o kadar ağrım vardı ki olamadı artık bugünden sonra gün aşırı olur![]()
Çok geçmiş olsunn, gerçekten nasipte varsa olur. Direkt rahme gönderildi sonuçta ve hazır bekleyen çatlamış yumurtalarla. Sonraki ilişkiler diğer geriden büyüyen yumurtalar için isteniyorBende uymadım gün aşırıya grip olduk nasip artık
Aynen bende ondan kafaya takmadım ilaç ne verdi sizeÇok geçmiş olsunn, gerçekten nasipte varsa olur. Direkt rahme gönderildi sonuçta ve hazır bekleyen çatlamış yumurtalarla. Sonraki ilişkiler diğer geriden büyüyen yumurtalar için isteniyor
Duphaston verdi.. Progestan niye vermiyorsunuz dedim o çok sersemletiyor insanı etki olarak birbirinin aynı bunlar merak etme dedi..Aynen bende ondan kafaya takmadım ilaç ne verdi size
Bana ikisinide verdi fitil olarak progestanDuphaston verdi.. Progestan niye vermiyorsunuz dedim o çok sersemletiyor insanı etki olarak birbirinin aynı bunlar merak etme dedi..