Benim de ilk gebeligimde sırtım belim bacaklarım çok ağrımıştı inşallah tutmuştur da güzel haberler veririz birbirimizebelki tam tersi etki yapıodur sende beklemedeyiz ikimizde ama sırtımda asırı agrı var bnm halaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk gebeligimde sırtım belim bacaklarım çok ağrımıştı inşallah tutmuştur da güzel haberler veririz birbirimizebelki tam tersi etki yapıodur sende beklemedeyiz ikimizde ama sırtımda asırı agrı var bnm halaa
Inslalah kardeşim rabbim nasip eder burdan güzel haberler veririz birbirimizeDoktorlarin tutarsizliklari hepsi bir ayri konusuyor insallah tutarlar hepside hepimizinkide
Kaçıncı gününki bugünKizlar sonucum 2.30 ciktivar yada yok diyemeyiz dedi doktor boyle olan varmi ki
14. GunKaçıncı gününki bugün
Malesef 2.30 cikti simdilik yok görünüyorInslalah kardeşim rabbim nasip eder burdan güzel haberler veririz birbirimize
Kaçıncı gündüMalesef 2.30 cikti simdilik yok görünüyor
Yarın bir daha baktir. Gebe olmadığın zamanki değerin 1.20 ise yarın belli olur14. Gun
14. GunKaçıncı gündü
Benim hep 0.2 falan cikardi 2.30 cikti yok gibi sanirim regl olmazsam pazartesi birdaha verecegimYarın bir daha baktir. Gebe olmadığın zamanki değerin 1.20 ise yarın belli olur
Hayırlısı inşallah. Bide yarin evde test yap istersen. Iğnenin etkisi 14. Günde biter 15 e kalmazBenim hep 0.2 falan cikardi 2.30 cikti yok gibi sanirim regl olmazsam pazartesi birdaha verecegim
2 gün bekle bakalım ümitlendirmekde istemem ama 1.20 çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenlerde gördüm14. Gun
Hayirlisi insallah arada kalmak negatiften daha zor geliyo bana2 gün bekle bakalım ümitlendirmekde istemem ama 1.20 çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenlerde gördüm
Pazartesi artik kan veririmHayırlısı inşallah. Bide yarin evde test yap istersen. Iğnenin etkisi 14. Günde biter 15 e kalmaz
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir artar değerinnPazartesi artik kan veririm
InsallahhHayırlısı olsun inşallah hamilesindir artar değerinn![]()
Tup bebeklerden bile sonuc alamadim ben aslinda ama denemistik prosedür icinNegatif aşılamalar aşırı umudumu kırıyor üzülüyorummkeşke daha garanti bir yöntem olsa keşkee
![]()
Evet çok zor biliyorum bigün başıma geldi ertesi gün adet olmuştum negatif ne kadar geç aldık o kadar ümit ediyor hayal kuruyoruz bu iyi geliyo galiba bize yorduğunu farketmiyoruzHayirlisi insallah arada kalmak negatiften daha zor geliyo bana