İğnlerle 3500 buldu bizimdeBizde çipsize 2300 verdik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnlerle 3500 buldu bizimdeBizde çipsize 2300 verdik![]()
ayy bu dedıklerın umut oldu bana goguslerdekı agrım azaldı belımde hafıf bı agrı kasıklarda yırtılma gbı bısı hsıedıom son 5 gun ama bana 50 gun gibi gelıyorBenim de ilk gebeligimde sırtım belim bacaklarım çok ağrımıştı inşallah tutmuştur da güzel haberler veririz birbirimize
Insallah en hayirli en guzel sonucu alirsiniz hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMeraba herkese saat şuan gecenin dördü ve ben heycandan hala uyumadım saat 12 de âsilamam var heycandan mi korkudan mi bilinmez tuhaf bı duygu var daha önce hamile kaldım klomen kullanarak düşükle sonuçlandı beş yıldır evliyim 27 yaşındayım maddi manevi çok yıprandım beni bitek siz anlarsınız heralde ondan kendi içimi buraya dökmek istedim rabbim bize en kısa zaman da güzel haber almayı HCG degerimizin yüksek olduğu sevinç göz yaşı döktüğü müz günü göstersin inşaallah amin![]()
Ahh ahh iniallah aminnn.. Aşılamadan hiç endişelenmeyin, ben de aşırı stres olmuştum. Bittiğinde bu muymuş dedim. Ama psikolojik olarak çok etkileniyoruz çok ağlamıştım. Allahım hayırlı pozitif sonuçlar almamızı nasippp eyleeeeMeraba herkese saat şuan gecenin dördü ve ben heycandan hala uyumadım saat 12 de âsilamam var heycandan mi korkudan mi bilinmez tuhaf bı duygu var daha önce hamile kaldım klomen kullanarak düşükle sonuçlandı beş yıldır evliyim 27 yaşındayım maddi manevi çok yıprandım beni bitek siz anlarsınız heralde ondan kendi içimi buraya dökmek istedim rabbim bize en kısa zaman da güzel haber almayı HCG degerimizin yüksek olduğu sevinç göz yaşı döktüğü müz günü göstersin inşaallah amin![]()
Canımm test yapcan mı sen bugünnİğnlerle 3500 buldu bizimde
Onu ben de çok duydum araştırdım ama emin olamıyorum bir türlü ona.. Ve o da aşırı pahalı.. Ama denemekten zarar gelmez bu aşılamam olmazsa yaza kadar deneyebiilirim belkiKızlar doktor MFK diye bir doktor var instagramda. Bir çok aileye umut olmuş bitkisel ürünleri var çok methediyorlar ürünlerini kullanan kadın erkek en erken bir ay en geç 3 ay içinde gebe kaliyor. Yıllarca tüp bebek ve aşılamayla uğraşanlar bile muratlarına eriyor. Bende aşılamadan sonuç alamazsam ürünlerini alıp kullanacağım. Sizde bi bakın belki işinize yarar
Yaptım negatif çok canım sıkıldıCanımm test yapcan mı sen bugünn![]()
Benim de 3.gün. Haftaya salı test yapın dedi dr.Bugün aşılamanın 3.günü.. Düne kadar kabızdım bugün ishal olmuşum.. Karnım feci ağrıyor.. Minik minik batmalar var.. Ağzımda değişik bir kuruluk var.. Duphastonun yan etkileri galiba![]()
Kaçıncı gününzYaptım negatif çok canım sıkıl
Aşılama günü dahil 12.günğmdüKaçıncı gününz
Üzülmeyin. 11.gününüz olmalı. Benim dr 24 ünde yaptı ayın 5inde test yap dediAşılama günü dahil 12.günğmdü
Adet olmazsam pazrtesi kan vericem inşallah pozitif sonuç alırız hep birliktee inşallahÜzülmeyin. 11.gününüz olmalı. Benim dr 24 ünde yaptı ayın 5inde test yap dedi
O kadar belirtiye ben senin kesin pozitiftir diye düşünmüştümmYaptım negatif çok canım sıkıldı
İnşallah inşallahAdet olmazsam pazrtesi kan vericem inşallah pozitif sonuç alırız hep birliktee inşallah
Evet bizde eşimle öle düşünüyorduk nediyelim ki elden bişi gelmiyo nasıl tutmuyo insan bunu anlmaıyoO kadar belirtiye ben senin kesin pozitiftir diye düşünmüştümmhayırlısı olsun canım ya elimizden ne gelir ki
Evet bizde eşimle öle düşünüyorduk nediyelim ki elden bişi gelmiyo nasılO kadar belirtiye ben senin kesin pozitiftir diye düşünmüştümmhayırlısı olsun canım ya elimizden ne gelir ki
inşallahİnşallah inşallah![]()
İnşallahhh kanda pozitifi görünnnEvet bizde eşimle öle düşünüyorduk nediyelim ki elden bişi gelmiyo nasıl tutmuyo insan bunu anlmaıyo
İnşallah güzel dualarınız için teşekkür ederimİnşallahhh kanda pozitifi görünnn![]()
Yollara doktorlara aşılamaya ilaçlara döktüğüm para o kadar çok ki... oraya vereceğim para gözüme gelmez üstelik sonuçta gebe kalacaksam hiç gelmez. Olmasa da onu da denedim derim gerisi Allaha kalmışOnu ben de çok duydum araştırdım ama emin olamıyorum bir türlü ona.. Ve o da aşırı pahalı.. Ama denemekten zarar gelmez bu aşılamam olmazsa yaza kadar deneyebiilirim belki