- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Mart ayında yaptırıp henüz pozitif gören kimse yok galibaKızlar hiç pozitif gören yok mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart ayında yaptırıp henüz pozitif gören kimse yok galibaKızlar hiç pozitif gören yok mu ?
Hadi inşallah regl sancısı değil de gebelik belirtisidir yaİğnenin 12 aşılamanın 10. Günü ve aşırı regl sancıları var..![]()
Bende o bile yok bu asilamada hiçbir şey anlamadım. Başka bi seyin var mı canımBenimde aşılamanın 6. Günü ve regl olucakmışım gbi kasıklarım
Ben umutlu değilim ama. Aşılamanın ertesi günü gün aşırı ilişki dedi ve eşim şehir dışına çıktı birkez bile olmadıBende o bile yok bu asilamada hiçbir şey anlamadım. Başka bi seyin var mı canım
Test yaptınz mı belli oldumu?Kızlar 18 martta saat 17.00 da aşılamam oldu ondan bir gün önce de çatlama vurdum daha regl olmadım doktorum da bana adet gününü bekle dedi ama halbuki benim aşılama 12. Gün yapıldı kafam karıştı
Yok daha test yapmadım bugün 19. GünTest yaptınz mı belli oldumu?
Kız yapsana test 19 gün nasıl bekledin masallah pazar günü yapicam bende heyecanla bekliyorum umudum olmasadaYok daha test yapmadım bugün 19. Gün
Yapacaktım doktor da bana adetin geçtiyse yap dedi o durdurdu beni yoksa çoktan yapardımKız yapsana test 19 gün nasıl bekledin masallah pazar günü yapicam bende heyecanla bekliyorum umudum olmasada
Evet aynen öyle hayırlısı bakalım ya bende negatif diye düşünüyorum açıkçası çünkü ilk pozitif olan gebeligimde bundan farkliydiBen umutlu değilim ama. Aşılamanın ertesi günü gün aşırı ilişki dedi ve eşim şehir dışına çıktı birkez bile olmadıregl olucakmışım gbi kasıkllarkmda batma ağrı var. Hafif göğüslerim acıyo reglime 10 gün var. Çok hamilelik belirtisiz olabilio ne desek boş şuan
Eee çok iyiKızlar 18 martta saat 17.00 da aşılamam oldu ondan bir gün önce de çatlama vurdum daha regl olmadım doktorum da bana adet gününü bekle dedi ama halbuki benim aşılama 12. Gün yapıldı kafam karıştı
İnşallah normal adetim 7 siydi doktor adet geçtiyse yap diyince de durdum anormal oldu çatlama iğnesinden 14 veya 16. Gün olunuyormuş diyorum yumurta çatlamadı da kist mi oldu herşey geliyor insanın aklınaEee çok iyiinşallah vardır ya gecikmis çünkü baya olmuş
Gayet güzel canım hayırlı olsun allahım devamını getirsin inşallah benim aşılama da 18 martta yapıldı adette olmadım bende bekliyorumArkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin![]()
Sonucunuz ne çıktı merak ettimBugün iki çocuk kavga ediyordu, normalde koşarak gidip müdahale ederim o kadar yavaş yürüdüm ki bu sefer
Yürüyüş faydalı bence çünkü kan akışı lazım rahime kan gitmesi lazım.
Yatma isteği uzanma gibi bir istek mi yoksa uyku hali gibi mi.
12 yada 13 te kan verin isterseniz belli olur inşallah hamilesinizdirr
Ben 24 ünde oldum 5 nisanda kan vereceğim![]()
Amin canım inşallahGayet güzel canım hayırlı olsun allahım devamını getirsin inşallah benim aşılama da 18 martta yapıldı adette olmadım bende bekliyorum