Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kızlar bende hiçbir şey yok niye böyle oldu anlamadım. Diğer asilamalarda kasık ağrılarım bel ağrılarım falaj olurdu ama hiçbir şey yok bu beni korkutuyor demek ki bı şey yok diye düşünmeye başladım.

Bende o bile yok bu asilamada hiçbir şey anlamadım. Başka bi seyin var mı canım
Ben umutlu değilim ama. Aşılamanın ertesi günü gün aşırı ilişki dedi ve eşim şehir dışına çıktı birkez bile olmadı😞 regl olucakmışım gbi kasıkllarkmda batma ağrı var. Hafif göğüslerim acıyo reglime 10 gün var. Çok hamilelik belirtisiz olabilio ne desek boş şuan

Kızlar 18 martta saat 17.00 da aşılamam oldu ondan bir gün önce de çatlama vurdum daha regl olmadım doktorum da bana adet gününü bekle dedi ama halbuki benim aşılama 12. Gün yapıldı kafam karıştı

Kızlar karbonatla gebelik testi deneyen oldumu evde? Doğru sonuç veriomuş videolarda izledim

Ben umutlu değilim ama. Aşılamanın ertesi günü gün aşırı ilişki dedi ve eşim şehir dışına çıktı birkez bile olmadı😞 regl olucakmışım gbi kasıkllarkmda batma ağrı var. Hafif göğüslerim acıyo reglime 10 gün var. Çok hamilelik belirtisiz olabilio ne desek boş şuan
Evet aynen öyle hayırlısı bakalım ya bende negatif diye düşünüyorum açıkçası çünkü ilk pozitif olan gebeligimde bundan farkliydi

Kızlar 18 martta saat 17.00 da aşılamam oldu ondan bir gün önce de çatlama vurdum daha regl olmadım doktorum da bana adet gününü bekle dedi ama halbuki benim aşılama 12. Gün yapıldı kafam karıştı
Eee çok iyi😍 inşallah vardır ya gecikmis çünkü baya olmuş

Eee çok iyi😍 inşallah vardır ya gecikmis çünkü baya olmuş
İnşallah normal adetim 7 siydi doktor adet geçtiyse yap diyince de durdum anormal oldu çatlama iğnesinden 14 veya 16. Gün olunuyormuş diyorum yumurta çatlamadı da kist mi oldu herşey geliyor insanın aklına ☺️☺️

Arkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin 🥰
Gayet güzel canım hayırlı olsun allahım devamını getirsin inşallah benim aşılama da 18 martta yapıldı adette olmadım bende bekliyorum

Bugün iki çocuk kavga ediyordu, normalde koşarak gidip müdahale ederim o kadar yavaş yürüdüm ki bu sefer 🤭🤣
Yürüyüş faydalı bence çünkü kan akışı lazım rahime kan gitmesi lazım.
Yatma isteği uzanma gibi bir istek mi yoksa uyku hali gibi mi.
12 yada 13 te kan verin isterseniz belli olur inşallah hamilesinizdirr 🤲
Ben 24 ünde oldum 5 nisanda kan vereceğim 🙈
Sonucunuz ne çıktı merak ettim 😊

Gayet güzel canım hayırlı olsun allahım devamını getirsin inşallah benim aşılama da 18 martta yapıldı adette olmadım bende bekliyorum
Amin canım inşallah 🥰18 Mart mı baya olmuş canım hemen kanda baktır valla iyi dayandın 😄ben 15 gün zor tuttum kendimi yalnız ben ovu testim vardı onu yaptım t C den koyu çıkmıştı hemen inanamadım doğruymuş ben küçük bi ilçede yaşıyorum şansıma kan testi yok ile gidip baktırdım doktorumla görüştüm haftaya perşembe günü gel bakalım hayırlı odun dedi iki günde bir artışa bakılması gerekmiyor mu dedim gerek yok dedi kafam karıştı ama yine de pazartesi yaptırıcam 🥰

Back
X