mart ayı dert ayı oldu benim için

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Dert dedim ama ciddi dertler değil buradakileri okuduktan sonra ama hiç bir şeye konsantre olamayırom rahat uykum yok dert dediysem kusura bakmayın

Hiç bu kadar şeyi üst üste yaşamadım .. O kadar çok karar vermem gereken şey çıktı ki karşıma .. Hiç biri de gönlüme göre olmayan soru işareti .. yutkanamadığım seçenekler oldu benim için .. hasta oldum artık .. devamlı baş ağrısı...

bu ay hem ygs hem zabit katipliği için adapte etmiştim kendimi .. tam kampa aldım kendimi derken eş adayı çıktı ona karar vermek durumunda kaldım olmadı zaten bu karışıklıkta karar vermem çok zor.. bir evlilik olayı da tam mezun olacağım ay final dönemiydi..

uzun zamandır iş başvurusu yapmıyordum aylar önce başvurduğum yerlerden aradılar sevinemedim bile .. bir yandan da kpss hazırlanıyorum temmuz için.. bir yandan iki kursum var tabi..

İşin biri yolu çok uzak ve belki tek dişi olarak çalışacağım bir yer şirket iyi ama soru işaretleri .. ikinci yer eğitim kurumu .. bu sureçte karar vermek o kadar zor iki iş olayını tam ertelemişken ..

TÜm önemli durumlar kursağımda kalıyor hep bir rahat karar veremediğim ortamlar .. durumlar .. artık beynim ağıryor sabah korkuyla uyanıyorum . sağlıklı karar verememekten korkuyorum

hayat bu değil mi zaten.hep değil ama çoğunlukla bir tercih yapmak zorunda kalırız.ama umarım kendin için en doğrusunu ve hayırlısını seçersin.

hepimiz bir koşuşturma içinde değil miyiz?
sen belliki bunalmışsın....
mantığını ve aklını kullanarak senin için en uygun seçeneklerde yol alman önemli
doğru adımlar atmalısın..
hayat bu...yanlışı affetmiyor...

bir de herşey üst üstüme gelmiş ne...
iş,sınav,kurs,evlilik
bir sıralama yapsanda ona göre düzen otuttursan
kursları bitirip sınavlara girsen ardından güzelde bir iş en sonundada evlilik

hepimiz bir koşuşturma içinde değil miyiz?
sen belliki bunalmışsın....
mantığını ve aklını kullanarak senin için en uygun seçeneklerde yol alman önemli
doğru adımlar atmalısın..
hayat bu...yanlışı affetmiyor...

bir de herşey üst üstüme gelmiş ne...
iş,sınav,kurs,evlilik
bir sıralama yapsanda ona göre düzen otuttursan
kursları bitirip sınavlara girsen ardından güzelde bir iş en sonundada evlilik

evet işte bu durum bunalttı işi ve eşi ertelemiştim ama seçenekler çıkınca karşıma çok yoruldum düşünmekten .. birde insan ya doğru şeylerse diyor.. hedefim şu an aslında bu ay içindeki iki sınav sonra kurslar ve kpss ve temmuzdan sonra hiç birşey olmazsa çok elemeden işleri değerlendirmek en son iş .. bunca şeyin içinde bunlara karar vermek çok yordu beni .:(

Bu durulmarda biraz egoist gibi düşünmekte fayda olur bence. Sonuçta hepsi senin geleceğini etkileyecek şeyler. Eş adayı gönlüne yatmamış sanki, oyleyse acele etme, once sınavlarına konsantre ol. İş seçimine de dikkat et canım, işin en iyisi severek yaptığın iş dir.

evet işte bu durum bunalttı işi ve eşi ertelemiştim ama seçenekler çıkınca karşıma çok yoruldum düşünmekten .. birde insan ya doğru şeylerse diyor.. hedefim şu an aslında bu ay içindeki iki sınav sonra kurslar ve kpss ve temmuzdan sonra hiç birşey olmazsa çok elemeden işleri değerlendirmek en son iş .. bunca şeyin içinde bunlara karar vermek çok yordu beni .:(

anlıyorum...
önümüze türlü türlü yollar çıkar mantığımızla varsada şansımızla tercihler yaparız..
hedeflerindeki öncelikleri belirle...
bir sıralama yaparsan rahatlarsın..

Önce şunu söyleyeyim kelebekim
aynı durumdayız.
Ben 24 yaşındayım unı bıttı kurslar sınavlar iş başvuruları eş adayları bitmedi.
Bazen nişanlıları,mutlu evlileri görüyorum artık evleneyim ya diyorum.
Ama sonra kendimi biliyorum maddi,manevi özgüvenimi kazanmadan evlenemem diyorum.
Çok karışık işler.
Benim bir çözümüm yok bu duruma sadece Allah'a sığınıyorum.
Tevekkül ediyorum.

Önce şunu söyleyeyim kelebekim
aynı durumdayız.
Ben 24 yaşındayım unı bıttı kurslar sınavlar iş başvuruları eş adayları bitmedi.
Bazen nişanlıları,mutlu evlileri görüyorum artık evleneyim ya diyorum.
Ama sonra kendimi biliyorum maddi,manevi özgüvenimi kazanmadan evlenemem diyorum.
Çok karışık işler.
Benim bir çözümüm yok bu duruma sadece Allah'a sığınıyorum.
Tevekkül ediyorum.

Canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz biz .. önce para kazanmak istiyorum her şey o kadar karıştı ki birbirine ..
Malesef günümüz erkekleri işi olmayan kızları düşünmemesi de ayrı bir konu tabi ki.. işi olunca birden değer kazanıyor bu ayrı bir sıkıntı tabi..
Allah 'a dua etmekten başka çare yok .. Allah iyisini saklıyordur mutlaka

Canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz biz .. önce para kazanmak istiyorum her şey o kadar karıştı ki birbirine ..
Malesef günümüz erkekleri işi olmayan kızları düşünmemesi de ayrı bir konu tabi ki.. işi olunca birden değer kazanıyor bu ayrı bir sıkıntı tabi..
Allah 'a dua etmekten başka çare yok .. Allah iyisini saklıyordur mutlaka

İnan erkeğin maddi anlamda ne istediği umrumda değil.Benim işim yok diye kabul etmeyen adamı hayatımda ömrü billah istemem.
Benim gayem mesleğim onu hakkıyla yerine getirebilmek tabi bunun yanısıra maddi bir rahatlık.
Çok doğru söyledin Allah bir yerlerde saklıyor nasibimizi.
Senin içinde duam biran önce hayatının yön bulması:)

İnan erkeğin maddi anlamda ne istediği umrumda değil.Benim işim yok diye kabul etmeyen adamı hayatımda ömrü billah istemem.
Benim gayem mesleğim onu hakkıyla yerine getirebilmek tabi bunun yanısıra maddi bir rahatlık.
Çok doğru söyledin Allah bir yerlerde saklıyor nasibimizi.
Senin içinde duam biran önce hayatının yön bulması:)

çok teşekkür ederim Sevdanurr .. Senin içinde her şey gönlünce olsun.. Allah senin için iyi olabilecek şeyleri çıkarsın karşına :)

çok teşekkür ederim Sevdanurr .. Senin içinde her şey gönlünce olsun.. Allah senin için iyi olabilecek şeyleri çıkarsın karşına :)

Amin güzel kardeşim çok teşekkür ederim.
Elbet bizim de hayatımız durulacak.
Annem hep der ki;
su akar yolunu bulur.
Bizim hayatımızda elbet rayına oturacak.
Hem herkes bu aşamalardan geçmiştir diye düşünüyorum.
Allahtan dileğim tez vakitte bu karışıklığın bitmesi:)

Back
X