- 31 Ocak 2025
- 204
- 44
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Benim de 8 Mart olarak gösteriyor gün aşırı denedik uygulamaya göre verimli günleri değerlendirdik ama ben bu ay yumurtlama akıntısı dedikleri uzayan akıntı görmedim ve kaşık ağrısı yaşamadımKızlar yine ben yine bir geri sayım bakalım bu ay tutacak mı verimli günlerimi geride bıraktım şuan adete 12 gün var beklenen adet 7 mart ya nasip diyoruz sabırla bekliyoruz sizde durumlar nasıl
8 subattiBenim de 8 Mart olarak gösteriyor gün aşırı denedik uygulamaya göre verimli günleri değerlendirdik ama ben bu ay yumurtlama akıntısı dedikleri uzayan akıntı görmedim ve kaşık ağrısı yaşamadımbeklentim yok zaten ilk denememizdi. Sizin sat neydi?
Hiç bilmiyorum bende böyle belirtilere kafa yordugum düşündüğüm kesin bu ay oldu dediğim hiç bir ay tutmadı oğlumda bosverip salmistim o ay öğrendimBugün ateşim var gibi vücudum alev alıyor yumurtlamayla ilgili bişey midir bilgisi olan?
Düşünmemek kafadan atmak ne kadar zormuş yaHiç bilmiyorum bende böyle belirtilere kafa yordugum düşündüğüm kesin bu ay oldu dediğim hiç bir ay tutmadı oğlumda bosverip salmistim o ay öğrendim
Benim de 9 Şubat tam 1 gün arası var son ve beklenen adetlerimizin arasında inşallah hayırlı haberler veririz :)8 subatti
Daha önce hiç denemedim bunu bi baksaydım keşke sjsjsMerhaba kızlar. Bat 11 Mart benimde 2aydır. Demiyoruz bakalım. Bu ay sıcaklık ölçmeyi denedim. Normalden düşük olunca yumurtlama oluyor sonra da yüksek devam ettiğinde sıcaklık gebelik oluyormuş tam bilmiyorum. Sizce yumurtlama olmuş mudur bugün dip ısıyı ölçtüm?
Bence bir dene canım. Her gün uyandıktan hemen sonra ölçüm yapıyorsun. Yumurtlama zamanı sıcaklık düşüyor. Bazılarında ise yüksek oluyormuş. Grafik yapınca zaten görüyorsun anormaliDaha önce hiç denemedim bunu bi baksaydım keşke sjsjs
Bence de 23 gibi. Kişiden kişiye değişiyor. Bazıları regl günü bile yumurtlayabiliyor.merhaba inşallah hayırlısıyla kolaylıkla gebe kalırızbizim de 7.deneme..sizce çatlama hangi gün olmuş 23 akşamı gibi gördüm ama 25 günlük döngüde erken çatlama değil mi? Adetim 19 u bitti
Yumurtlama dönemim geçti ya kaçırdık bu ayBence bir dene canım. Her gün uyandıktan hemen sonra ölçüm yapıyorsun. Yumurtlama zamanı sıcaklık düşüyor. Bazılarında ise yüksek oluyormuş. Grafik yapınca zaten görüyorsun anormali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?