Selam,ben 2 katı olmalı diye biliyorum.bence normal hayırlı olsunSelam kızlar salı günü değerim 48.55 bugün 98.86 çıktı bildiğm 3 katı olması lazımdı böyle olan var mı
Haklısınız adım adım tatlı telaşlarımız olsun inşallah. İyi hatırlattınız alayım onları. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Kaç tane konuldu?İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz dinlen yorma kendini kabak çekirdeği ve dut kurusu ye işe yaradığını düşünüyorum ama inan pozitif alınca stres bitmiyor acaba değerler yükseldimi telaşı başlıyor bide kalp atışını duyayım stresi oluyor insan
Psikolojik de olabilir aldığımız ilaçlardanda olabilir. Güzel düşünün güzel olsun.Bende çok korkuyorum 6. Gün embiriyosu transferi oldum bu gün 7. Günüm göğüs diplerimi koltuk altına doğru dokununca acıyor birde kasık batması sırt ağrısı var ama bunlar psikolojik mi bilmiyorum
Benimde 3. Gün 2 adet transfer oldu çok şükür tuttu 2 kez değerimi ölçtürdüm oda iyi geldi seninde güzel haberlerini bekliyoruz hemen duş alma 2 sonra al bide ılık su sıcak su kullanma bide ayakta oturarak almaHaklısınız adım adım tatlı telaşlarımız olsun inşallah. İyi hatırlattınız alayım onları. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Kaç tane konuldu?
Benim 3.gün 2 tane var inşallah tutunurlar
İkisinde tuttu mu? Değerler ne geldi? Öneriler için teşekkür ederim hastanede kağıda yazmış bunları henüz almadım duş. Başka dikkat etmem gereken bişey var mı? İzin aldım işten zaten evdeyim 4 gün. 2 gündür çıkmadım bu gün kısa bir yürüyüşe çıkcam.Benimde 3. Gün 2 adet transfer oldu çok şükür tuttu 2 kez değerimi ölçtürdüm oda iyi geldi seninde güzel haberlerini bekliyoruz hemen duş alma 2 sonra al bide ılık su sıcak su kullanma bide ayakta oturarak alma
Sanırım biri tuttu ilk 48.55 ikinci 98.97 artık pztesi ölçtürcem benim ilk 3 gün yatarak dinlenmemi istedi test gününe kadar da dinlenmemi istedi bende isten bir hafta rağor alıp 10 günü evde sakin geçirdim evin içindeydim yemeğimi yaptım hafif işlerimi yaptım bide kuru kayısı falan ye kabız olma sakınİkisinde tuttu mu? Değerler ne geldi? Öneriler için teşekkür ederim hastanede kağıda yazmış bunları henüz almadım duş. Başka dikkat etmem gereken bişey var mı? İzin aldım işten zaten evdeyim 4 gün. 2 gündür çıkmadım bu gün kısa bir yürüyüşe çıkcam.
Bana normal hayatına dönebilirsin denildi. Arada uzanıyorum bende evde yemek yapıyorum. Bi yere uzanmıyorum, ağır bişey taşımıyorum. Gün kurusu ve avakado yiyorum.Sanırım biri tuttu ilk 48.55 ikinci 98.97 artık pztesi ölçtürcem benim ilk 3 gün yatarak dinlenmemi istedi test gününe kadar da dinlenmemi istedi bende isten bir hafta rağor alıp 10 günü evde sakin geçirdim evin içindeydim yemeğimi yaptım hafif işlerimi yaptım bide kuru kayısı falan ye kabız olma sakın
23 ünde oldum Çarşamba günüsamays sen ne zaman trransfer oldun
Hayırlı olsun çok sevindim, değerin katlanarak artsın inşallahSanırım biri tuttu ilk 48.55 ikinci 98.97 artık pztesi ölçtürcem benim ilk 3 gün yatarak dinlenmemi istedi test gününe kadar da dinlenmemi istedi bende isten bir hafta rağor alıp 10 günü evde sakin geçirdim evin içindeydim yemeğimi yaptım hafif işlerimi yaptım bide kuru kayısı falan ye kabız olma sakın
Testi 2 sinde mi olacaksın23 ünde oldum Çarşamba günü
4 nisanda olcamTesti 2 sinde mi olacaksın
İlk tüp bebek tedavin mi4 nisanda olcam
Evet ilk İnşallah son olur:)İlk tüp bebek tedavin mi
Gerçekten mi ? tedavi gördüğünüz Hastane yada merkezinize yakın eczanelere sorun bence kesin vardır.İstanbuldayım ben estrofem bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?