MART AYI TRANSFER

Bende çok korkuyorum 6. Gün embiriyosu transferi oldum bu gün 7. Günüm göğüs diplerimi koltuk altına doğru dokununca acıyor birde kasık batması sırt ağrısı var ama bunlar psikolojik mi bilmiyorum

Selam kızlar salı günü değerim 48.55 bugün 98.86 çıktı bildiğm 3 katı olması lazımdı böyle olan var mı

Haklısınız adım adım tatlı telaşlarımız olsun inşallah. İyi hatırlattınız alayım onları. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Kaç tane konuldu?
Benim 3.gün 2 tane var inşallah tutunurlar

Bende çok korkuyorum 6. Gün embiriyosu transferi oldum bu gün 7. Günüm göğüs diplerimi koltuk altına doğru dokununca acıyor birde kasık batması sırt ağrısı var ama bunlar psikolojik mi bilmiyorum
Psikolojik de olabilir aldığımız ilaçlardanda olabilir. Güzel düşünün güzel olsun.
İstanbul’da oluşta estrofem bulan var mı piyasada sıkıntı varmış elindeki son kutuya başladım.

Haklısınız adım adım tatlı telaşlarımız olsun inşallah. İyi hatırlattınız alayım onları. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Kaç tane konuldu?
Benim 3.gün 2 tane var inşallah tutunurlar
Benimde 3. Gün 2 adet transfer oldu çok şükür tuttu 2 kez değerimi ölçtürdüm oda iyi geldi seninde güzel haberlerini bekliyoruz hemen duş alma 2 sonra al bide ılık su sıcak su kullanma bide ayakta oturarak alma

İkisinde tuttu mu? Değerler ne geldi? Öneriler için teşekkür ederim hastanede kağıda yazmış bunları henüz almadım duş. Başka dikkat etmem gereken bişey var mı? İzin aldım işten zaten evdeyim 4 gün. 2 gündür çıkmadım bu gün kısa bir yürüyüşe çıkcam.

Sanırım biri tuttu ilk 48.55 ikinci 98.97 artık pztesi ölçtürcem benim ilk 3 gün yatarak dinlenmemi istedi test gününe kadar da dinlenmemi istedi bende isten bir hafta rağor alıp 10 günü evde sakin geçirdim evin içindeydim yemeğimi yaptım hafif işlerimi yaptım bide kuru kayısı falan ye kabız olma sakın

Bana normal hayatına dönebilirsin denildi. Arada uzanıyorum bende evde yemek yapıyorum. Bi yere uzanmıyorum, ağır bişey taşımıyorum. Gün kurusu ve avakado yiyorum.

Hayırlı olsun çok sevindim, değerin katlanarak artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…