MART AYI TRANSFER

Günaydın kızlar yarın test günü hiç test yapmadan sabrwttim ama acayip stres sardı beni bugün yarın test günü olanlar sizler nasılsınız

Günaydın kızlar yarın test günü hiç test yapmadan sabrwttim ama acayip stres sardı beni bugün yarın test günü olanlar sizler nasılsınız
Benmde bu çarşamba test gunum hiç belirtim yok bazen regl olucak sanicisi geliyor o kdar

Günaydın kızlar test verdim sonucumu bekliyorum benim gibi bugün test yaptıracak olan var mı

Yani herkeste olan şeyler esasında kasık batması ve belim ağrıyordu ama benim kızımdan önce 2 negatifimde hiç bir belirti yoktu kızıma hamile kaldığımdada aynı belirtiler olmuştu

16 martta 6. Gün embiriyosu transferi oldum. Öncesinde doğurganlık aşısı yapıldı. 3. Transferim ilki pozitfti düştü 2. Tutmadı bu 3. Bütün embiryolarım 5. Gün embiriyosuydu bi tek bu 6. Gündü bunu koymak istedi doktor pozitfe en yakın diye. Sormak istediğim bu gün 6. Günüm yattığımda belimde ağrı ağzımda metalik bir tat var göğüslerimde damarlanma azcık var. İlk 3-4 gün bacağıma kramp gibi ağrı girdi. Sizlerde ne gibi belirtiler var

Aminnn inşaAllah size birşey sorabilir miyim ? Kabızlık yasadınız mı yasadıysanız nasıl çözdüniz?
Kuru kayısı ve zeytinyağlı avokado yiyorum her gün çok şükür kabızlık olmadı avokado çok iyi

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin:) darısı başıma, bu gün transfer oldum heyecanla bekliyorum
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz dinlen yorma kendini kabak çekirdeği ve dut kurusu ye işe yaradığını düşünüyorum ama inan pozitif alınca stres bitmiyor acaba değerler yükseldimi telaşı başlıyor bide kalp atışını duyayım stresi oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…