Benimde olmadı malesefBenim olmadı inş sizlerden güzel haberler gelir
Benmde bu çarşamba test gunum hiç belirtim yok bazen regl olucak sanicisi geliyor o kdarGünaydın kızlar yarın test günü hiç test yapmadan sabrwttim ama acayip stres sardı beni bugün yarın test günü olanlar sizler nasılsınız
Çok şükür kızlar pozitifSonucunuz nedir
Hayırlısı olsun inşallah güzrl sonuçlar alırsınızBende dün 21 martta transferimi oldum hakkımızda hayırlısı olsun
Kuru kayısı ve zeytinyağlı avokado yiyorum her gün çok şükür kabızlık olmadı avokado çok iyiAminnn inşaAllah size birşey sorabilir miyim ? Kabızlık yasadınız mı yasadıysanız nasıl çözdüniz?
Kuru kayısı ve zeytinyağlı avokado yiyorum her gün çok şükür kabızlık olmadı avokadoAminnn inşaAllah size birşey sorabilir miyim ? Kabızlık yasadınız mı yasadıysanız nasıl çözdüniz?
Ayyyy çok sevindim,darısı bizlerin başına inşallahGünaydın kızlar test verdim sonucumu bekliyorum benim gibi bugün test yaptıracak olan var mı
Amin inşallah sizide tebrik ederimHayırlısı olsun inşallah güzrl sonuçlar alırsınız
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin:) darısı başıma, bu gün transfer oldum heyecanla bekliyorumÇok şükür kızlar pozitif
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz dinlen yorma kendini kabak çekirdeği ve dut kurusu ye işe yaradığını düşünüyorum ama inan pozitif alınca stres bitmiyor acaba değerler yükseldimi telaşı başlıyor bide kalp atışını duyayım stresi oluyor insanAllah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin:) darısı başıma, bu gün transfer oldum heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?