Oldum çok şükür pztisi günü evet heyecanlıyım ama kararlıyım kesinlikle bakmicam test günüme kadar haftaya perşembe kan testi günümSen transfer ol bakalımm beklemek kolay mı
O zaman sana hatırlatıcam bu yazını
Ben test verdim dün gece negatif cıktı ..Oldum çok şükür pztisi günü evet heyecanlıyım ama kararlıyım kesinlikle bakmicam test günüme kadar haftaya perşembe kan testi günüm
Gerçekten mi kaçıncı günBen test verdim dün gece negatif cıktı ..
canım yaptın mı testTransferi saymazsak 4. Günüm
şimdi gördüm yanıtını, kan tesi yaptırdın dimeBen test verdim dün gece negatif cıktı ..
7. Gündü dünGerçekten mi kaçıncı gün
Evetşimdi gördüm yanıtını, kan tesi yaptırdın dime
doktorun ne dedi peki, ilaçlara devam mı. 12. gün yeniden yaptıracak mısın
Evet devam dedi pazar günü yine test ver dedidoktorun ne dedi peki, ilaçlara devam mı. 12. gün yeniden yaptıracak mısın
önemli olan 12. gündeki değerin, hiç belli olmaz geç tutunmuş olabilir sıkma sakın canını dua etEvet devam dedi pazar günü yine test ver dedi
Desteğiniz yazdıklarınız için sonsuz teşekkürler. Bende acibadem maslakta tedavi görüyorum dilerim bizlere de nasip olurMerhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.
Cnm test yaptım mı sen ben bugün kan vermeye gidiyorum aslında dün du bugüne erteledik bakalım hayırlısı öğleden sonra sonuç belli olurBende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllahRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı miniklerimizi bize kavuştursun Aminnnnm Hayırlı geceler
Amin inşallah benim de Bursa acıbademdi.Desteğiniz yazdıklarınız için sonsuz teşekkürler. Bende acibadem maslakta tedavi görüyorum dilerim bizlere de nasip olur
Ben 7. Gün kan verdim negatif cıktı doktor yinede 12. Gün tekrar ver dedi yarın akşam vericem kanYarın test günü olanlar vardı naptınız bekliyor musunuz önceden yaptınız mı ben sabrettim bu defa ama bugün geçmiyor inş hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz
Verdinizmiİnş geç tutunmuştur bugün hamileyim demek nasip olsun inş ben de kan verdim bekliyorum
İnşallah vardirBen 7. Gün kan verdim negatif cıktı doktor yinede 12. Gün tekrar ver dedi yarın akşam vericem kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?