MART AYI TRANSFER

Desteğiniz yazdıklarınız için sonsuz teşekkürler. Bende acibadem maslakta tedavi görüyorum dilerim bizlere de nasip olur

Bende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı miniklerimizi bize kavuştursun Aminnnnm Hayırlı geceler
Cnm test yaptım mı sen ben bugün kan vermeye gidiyorum aslında dün du bugüne erteledik bakalım hayırlısı öğleden sonra sonuç belli olur

Yarın test günü olanlar vardı naptınız bekliyor musunuz önceden yaptınız mı ben sabrettim bu defa ama bugün geçmiyor inş hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz

Ben de bugün transfer olduum 30 unda test verecem inşallah güzel sonuçlar alırız heyecanlı güzel bir bekleyiş . Embriyo kalitesi orta dedi embriyolog . Ama Ümit vaadediyormuş allahım ol desin yeter ki

Yarın test günü olanlar vardı naptınız bekliyor musunuz önceden yaptınız mı ben sabrettim bu defa ama bugün geçmiyor inş hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüz
Ben 7. Gün kan verdim negatif cıktı doktor yinede 12. Gün tekrar ver dedi yarın akşam vericem kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…