Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dondurlmus şuan iğne kullanmiyorm estoferm decavite birde bir ilaç daha vardı onu kullanıyorum iğneye herhalde 9 marta başlarim sonrası transfer yapilirDondurulmuş embriyo sanırım sizinde
Suan hangi iğne ilaçları kullanıyosunuz peki
15 20 gün arasiKızlar adetin kaçıncı gün transfer yapılıyo
o arada ilaç iğne kullanıyorsun demi15 20 gün arasi
Benim salı günü transfer adetten itbaren 20. Günüm olıyo ama galibe herkeste değişiyo gün sayısıBenim de dondurulacak embriyolarm bi daha ki ay transfer dedi adet olunca haber et dediler
Evet bende son kontrolde basladım progestan verdi 20 mart test günün o güne kadar yapıcaksın dedi bide estrofem tabiEvet dondurlmus şuan iğne kullanmiyorm estoferm decavite birde bir ilaç daha vardı onu kullanıyorum iğneye herhalde 9 marta başlarim sonrası transfer yapilir
Evet ben bi süre sadec hap kullandım son 5-6 günde iğne verdilero arada ilaç iğne kullanıyorsun demi
Teşekkür ederimEvet ben bi süre sadec hap kullandım son 5-6 günde iğne verdiler
İğnelerin fiyatı pahalimiyidi progesteron olanEvet ben bi süre sadec hap kullandım son 5-6 günde iğne verdiler
Evet 1.400₺ tuttu o gün sadece iğnelerİğnelerin fiyatı pahalimiyidi progesteron olan
12 günlük ignelereEvet 1.400₺ tuttu o gün sadece iğneler
Bu arada sorunuzu yeni goruyorm 22 oldm yaşım gençYasınız kaç acaba bide nerde deniyosunuz tüp bebeği ?
Aaa cok gençmişsinn bende 24 üm cem hocada mısın yoksaBu arada sorunuzu yeni goruyorm 22 oldm yaşım gençbahcecide tedavi goruyorm
20 günlük yaklasık12 günlük ignelere
Hayır ama aynı klinikteler Sabri hocamlaAaa cok gençmişsinn bende 24 üm cem hocada mısın yoksa
Ne güzel bana cem hocayı tavsiye etmişlerdi sonra başka bi doktorda basladım inşallah güzel sonuclar alırsınnHayır ama aynı klinikteler Sabri hocamla![]()
Evet alanında çok başarılı bir doktormus ama çok yoğun çalısiyor Sabri hoca da öyle aslında bahçeci en iyisi sizin hangi hastane hangi hocaNe güzel bana cem hocayı tavsiye etmişlerdi sonra başka bi doktorda basladım inşallah güzel sonuclar alırsınn
Benim doktorum ali rüştü ergür medamerikan hastanesinde suanda . Cem çelik kadın doğum doktorumın arkadasıydı suanki doktorumda arkadası . İkisinden birine git demişti sonra rştü hocayla kararlaştırdıkEvet alanında çok başarılı bir doktormus ama çok yoğun çalısiyor Sabri hoca da öyle aslında bahçeci en iyisi sizin hangi hastane hangi hoca
Anladım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorun neydi peki özel degilse tabi birde kaç yumurtaniz dondurlduBenim doktorum ali rüştü ergür medamerikan hastanesinde suanda . Cem çelik kadın doğum doktorumın arkadasıydı suanki doktorumda arkadası . İkisinden birine git demişti sonra rştü hocayla kararlaştırdık
Ben 2 sene önce bi hastalık yasadım oda tüplerimi etkiledi o yüzden direk tüp bebeğe yönlendirdiler . 2 embriyom var suanda 1 tanesi transfer edilicek .. senin nasıl sürecinAnladım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorun neydi peki özel degilse tabi birde kaç yumurtaniz dondurldu