• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER

Benim de dondurulacak embriyolarm bi daha ki ay transfer dedi adet olunca haber et dediler

Dondurulmuş embriyo sanırım sizinde 🥰
Suan hangi iğne ilaçları kullanıyosunuz peki
Evet dondurlmus şuan iğne kullanmiyorm estoferm decavite birde bir ilaç daha vardı onu kullanıyorum iğneye herhalde 9 marta başlarim sonrası transfer yapilir

Evet dondurlmus şuan iğne kullanmiyorm estoferm decavite birde bir ilaç daha vardı onu kullanıyorum iğneye herhalde 9 marta başlarim sonrası transfer yapilir
Evet bende son kontrolde basladım progestan verdi 20 mart test günün o güne kadar yapıcaksın dedi bide estrofem tabi

Ne güzel bana cem hocayı tavsiye etmişlerdi sonra başka bi doktorda basladım inşallah güzel sonuclar alırsınn
Evet alanında çok başarılı bir doktormus ama çok yoğun çalısiyor Sabri hoca da öyle aslında bahçeci en iyisi sizin hangi hastane hangi hoca

Evet alanında çok başarılı bir doktormus ama çok yoğun çalısiyor Sabri hoca da öyle aslında bahçeci en iyisi sizin hangi hastane hangi hoca
Benim doktorum ali rüştü ergür medamerikan hastanesinde suanda . Cem çelik kadın doğum doktorumın arkadasıydı suanki doktorumda arkadası . İkisinden birine git demişti sonra rştü hocayla kararlaştırdık

Benim doktorum ali rüştü ergür medamerikan hastanesinde suanda . Cem çelik kadın doğum doktorumın arkadasıydı suanki doktorumda arkadası . İkisinden birine git demişti sonra rştü hocayla kararlaştırdık
Anladım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorun neydi peki özel degilse tabi birde kaç yumurtaniz dondurldu

Anladım hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorun neydi peki özel degilse tabi birde kaç yumurtaniz dondurldu
Ben 2 sene önce bi hastalık yasadım oda tüplerimi etkiledi o yüzden direk tüp bebeğe yönlendirdiler . 2 embriyom var suanda 1 tanesi transfer edilicek .. senin nasıl sürecin

Back
X