• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER

Ben 2 sene önce bi hastalık yasadım oda tüplerimi etkiledi o yüzden direk tüp bebeğe yönlendirdiler . 2 embriyom var suanda 1 tanesi transfer edilicek .. senin nasıl sürecin
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder tez zamanda kavuşuruz bebişimize çok korktum ilk başta ama şükür herşey yolunda gitti rabbim sayesinde 🙏benimde 6 embriyom dondurldu galiba bir tane transfer edilir Çarşamba günü net ogrenicem

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder tez zamanda kavuşuruz bebişimize çok korktum ilk başta ama şükür herşey yolunda gitti rabbim sayesinde 🙏benimde 6 embriyom dondurldu galiba bir tane transfer edilir Çarşamba günü net ogrenicem
Sanada tek transfer yaparlar dimi ? Ben iki istedin doktor yaştan dolayı yapmadı

Kızlar bende 29 yaşındayım geçen ay prp oldım eski tedavim de iki yumurta çıktı sadece prp den sonra. 8 yumurta çıktı ve 4 tanesi 22.5 mm 2 tanesi 21.5 2 tanesi 19.5 mm sizce döllenirler mi yarın arıcaklar

Sanada tek transfer yaparlar dimi ? Ben iki istedin doktor yaştan dolayı yapmadı
Büyük ihtimalle çünkü şöyle biliyorum yaş 35 ve ustuyse ve embriyo kalitesi çok iyi değilse çift embriyo yaparlar riskli yani en iyisi tek bence en azından tutumasa ikinci şansını da denersin

Kızlar bende 29 yaşındayım geçen ay prp oldım eski tedavim de iki yumurta çıktı sadece prp den sonra. 8 yumurta çıktı ve 4 tanesi 22.5 mm 2 tanesi 21.5 2 tanesi 19.5 mm sizce döllenirler mi yarın arıcaklar
Döllenir neden olmasın ? Heycanla bekleyişler çok zor ama bol bol dua et ve stres yapma herşey Allah'tan 🙏🥰

Büyük ihtimalle çünkü şöyle biliyorum yaş 35 ve ustuyse ve embriyo kalitesi çok iyi değilse çift embriyo yaparlar riskli yani en iyisi tek bence en azından tutumasa ikinci şansını da denersin
Yok ya bazı doktorlar yapıyo aslında yasal değil ama yapanlar varr ben cok istedim ama doktorum kabul etmedi

Döllenir yani yumurra vs takılmayın benim 20 yumurtam var güzel ilerliyodu ama 2 tane kaldı önemli olan sağlıklı ve tutunabilcek güçte olanların kalması . İnşaAllah yeterli sayıda embriyonuz olusur 🥰

Tek olsun yeterki tutunsun o yandan düşün bende doktorumla bu konuyu konusucam bakalım ne diyicek 🥰
Öyle tabiki zaten iki taneye bakamam 😂😂 ama en azından yarı yarıya şansım olurdu diye istedim sağlık olsunn en azından 14 gün sonra güzel şeyler duyma ihtimalim var 🥰

İnşallah buraya oldu yazmak nasip olur 🥰
İnşaallah canımm burda iletşimde kalalımm
Bide kendini iyi koru transfer öncesi covid testi istiyolar ben korktum pozitif cıkarım falan diye Allahtan bugün verdim negatif cıktı

Döllenir yani yumurra vs takılmayın benim 20 yumurtam var güzel ilerliyodu ama 2 tane kaldı önemli olan sağlıklı ve tutunabilcek güçte olanların kalması . İnşaAllah yeterli sayıda embriyonuz olusur 🥰
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım

Aminnn inşaAllah size birşey sorabilir miyim ? Kabızlık yasadınız mı yasadıysanız nasıl çözdüniz?
hemde daha transferimin 2. günü yaşadım, çok korkmuştum doktorum duphalac adında bir şurup verdi. onu içtim öyle halloldu şükür daha sonrasında hiç olmadı. sakın zorlamayın kendinizi doktorunuza danışın bi ilaç şurup illaki verir.

hemde daha transferimin 2. günü yaşadım, çok korkmuştum doktorum duphalac adında bir şurup verdi. onu içtim öyle halloldu şükür daha sonrasında hiç olmadı. sakın zorlamayın kendinizi doktorunuza danışın bi ilaç şurup illaki verir.
Benim aynı doktorumda baska bir arkadasım var oda bana söyledi . Kayısı vs yiyorum evet biraz rahatlarıyo ama yine ıkınmayla oluyo . Dün şurubu aldım bugün basliyimd edim kahvaltından sonra 1 kasık içicem

hemde daha transferimin 2. günü yaşadım, çok korkmuştum doktorum duphalac adında bir şurup verdi. onu içtim öyle halloldu şükür daha sonrasında hiç olmadı. sakın zorlamayın kendinizi doktorunuza danışın bi ilaç şurup illaki ver

Benim aynı doktorumda baska bir arkadasım var oda bana söyledi . Kayısı vs yiyorum evet biraz rahatlarıyo ama yine ıkınmayla oluyo . Dün şurubu aldım bugün basliyimd edim kahvaltından sonra 1 kasık içicem
kesinlik iç, bende aynı senin gibiydim. Kayısı falan hiçbir işe yaramıyordu bende. İç şurubunu rahat rahat strese girmeden hallet işini, hiç gerek yok ıkınmaua falan.

nerede tedavi oluyorsun sen ben acıbademe gidiyorum Bülent Hoca'ya, bugün değerim biraz daha yükselmişti bakalım umut etmeye devam ediyorum.

Back
X