• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER

Benim aynı doktorumda baska bir arkadasım var oda bana söyledi . Kayısı vs yiyorum evet biraz rahatlarıyo ama yine ıkınmayla oluyo . Dün şurubu aldım bugün basliyimd edim kahvaltından sonra 1 kasık içicem
profil foton Edirne galiba bende Edirne 'de yaşıyorum.

Selam kızlar 👋 ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?

Selam kızlar 👋 ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
Merhabaa baya erken vermişsnizz ama bence pozitiff doktorunuza bilgi verdiniz mi benimde yarın 2. Günüm

Hiç belirtiniz oldumu
Evetttt , yani aslında ben transfer sonrası yattım ve o yüzden hep hissettim kasık agrım hep oldu bel agrım arada bir oldu ama kaşık ağrım hep oldu . Bugün mesala 9.gunum bugün daha hafif hissediyorum . Ama bakalım yarın tekrar test yapıcam.

Benimde 14 Mart transferim 🙂 yani bu pztsi çok heyecanlıyım size tavsiyem lütfen erken test yapamyin o kadar zaman dayandiniz biraz daha dayanın lütfen en azından gününüzde tedavi gördüğünüz hastanede olumsuz sonuç alınca doktor uzulmemeniz için güzel destek olucaktir olumlu olumsuz hazırlayın kendinizi 🙏💜

Selam kızlar geçen sene 2 embriyo dondurulmuştu . İnşallah 8 martta transferim olucak . Aynı günlerde bu işlemi olucak olan var mıııı ?? 🧐
Merhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuz

Merhabalar benimde transferim 8 Martta oldu. Nasıl geçiyor günleriniz herhangi bir belirti hissediyor musunuz
Merhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zaman

Merhabaa valla bende hiç belirti yok ilk 1-2 gün olumlu güzel geciyodu ama nedense gün geçtikçe negatif bi his geciyor içime . Sizin nasıl geçiyor test gününüz ne zaman
Benimde içimden hep negatif geçiyor. Doktor 14 gün sonra kan testini verirsin demişti ama 9.günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum ☺️

Back
X