- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
düşünme öyle, sakince beklemeye çalış( ne kadar kalabilirsen tabi, beklemek çok zor:) )Bende bekliyorumama hiç his olarak o enerjiyi alamıyorum kendimden ya içim negatif
5.gün 19nda test günüm sizinle birlikte bekliyeyim dedim inş hepimiz pozitifi görürüz benim 3.denemem kramplar hep oluyor ilaçların etkisi olabilir çok anlam yükleyemiyorumMerhaba kacıncı gün embriyosuydu belirtniz var mı
Bencede en zor kısmı beklemek . Sen nasılsın nasıl gidiyordüşünme öyle, sakince beklemeye çalış( ne kadar kalabilirsen tabi, beklemek çok zor:) )
İnşallah bende hiç belirti yok güzel sonuclar alalım5.gün 19nda test günüm sizinle birlikte bekliyeyim dedim inş hepimiz pozitifi görürüz benim 3.denemem kramplar hep oluyor ilaçların etkisi olabilir çok anlam yükleyemiyorum
Ne olsun canım beklemeye devam. Başlı başına stresli bir tedavi bu. Tedavi başlar transfer stresini yaşarsın. Transfer olursun ay tutacak mı gerginliğini yaşarsın. hamile olduğunu öğrenirsin bu seferde kese oluşana kadar bekleme stresini yaşarsın:) işimiz zor anlayacağın. Bekliyorum haftaya kontrole gideceğim, hayırlı haber alsam rhatlıycam hala tam anlamı ile rahatlayamadım.Bencede en zor kısmı beklemek . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Sen idrar testinde pozitif gördün mü hiç nasıl olmustuNe olsun canım beklemeye devam. Başlı başına stresli bir tedavi bu. Tedavi başlar transfer stresini yaşarsın. Transfer olursun ay tutacak mı gerginliğini yaşarsın. hamile olduğunu öğrenirsin bu seferde kese oluşana kadar bekleme stresini yaşarsın:) işimiz zor anlayacağın. Bekliyorum haftaya kontrole gideceğim, hayırlı haber alsam rhatlıycam hala tam anlamı ile rahatlayamadım.
Ataşehir memorial cem hoca 32 yaşındayım ilk denemem pozitifti ama kalbi durdu bebeğimin ikinci denemede tutunma olmadı hayırlısıyla inş bu defa her şey yolunda gider beklemek çok zorİnşallah bende hiç belirti yok güzel sonuclar alalımkac yasındasınız nerde tedavi görüyosunuz
ben direk kan verdim, hiç idrar testi yapmadım. Transferden sonra 7. gün yaptım 52 çıktıSen idrar testinde pozitif gördün mü hiç nasıl olmustu
Ben evde bi tane test vardı yapiyim dedim tertemiz cıktı sağolsunben direk kan verdim, hiç idrar testi yapmadım. Transferden sonra 7. gün yaptım 52 çıktı
Rabbim herseyin hayırlısını versin pozitifi alıp kaybetmekte zor gerçekten .. inşallah güzel sonuclar alırsınızzAtaşehir memorial cem hoca 32 yaşındayım ilk denemem pozitifti ama kalbi durdu bebeğimin ikinci denemede tutunma olmadı hayırlısıyla inş bu defa her şey yolunda gider beklemek çok zor
Sizin de4.gün değil mi inş isteyen herkese nasip etsin Rabbim siz normale döndünüz mü yoksa dinlenmeye devam mı özellikle dikkat ettğiniz bir şeyler var mı kafada deli sorularBen evde bi tane test vardı yapiyim dedim tertemiz cıktı sağolsun
en doğrusu kan testi, kaçıncı gün bugün seninBen evde bi tane test vardı yapiyim dedim tertemiz cıktı sağolsun
Test gününüz ne zaman 7.günden sonra yaptınız mı? Güzel haberler verirsin umut oluyor bize de belirtiniz olmuşmuydu hiç?ben direk kan verdim, hiç idrar testi yapmadım. Transferden sonra 7. gün yaptım 52 çıktı
ben 21 şubatta transfer oldum, 4 martta da test günümdü. Ancak ben dayanamadım tabi 28 şubatta ilk testimi yaptım 52 çıktı, daha sonra 2 günde bir kan vermeye devam ettim. 52-62-86-173-385 olarak devam etti sonuçlarım. Benim biraz yavaş arttığı için korktum açıkçası. Haftaya doktor kontrolüm var, ordanda hayırlı aber alsam o zaman rahatlayacam işte.Test gününüz ne zaman 7.günden sonra yaptınız mı? Güzel haberler verirsin umut oluyor bize de belirtiniz olmuşmuydu hiç?
belirti olarak göğüslerde hassasiyet, belde ağrı, ve adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı hala devam ediyor.Test gününüz ne zaman 7.günden sonra yaptınız mı? Güzel haberler verirsin umut oluyor bize de belirtiniz olmuşmuydu hiç?
Hayırlı haberler alırsınız inş miniğiniz sıkıca tutunmuştur Allahın izniyle saağlıkla kucağınıza alırsınız inşben 21 şubatta transfer oldum, 4 martta da test günümdü. Ancak ben dayanamadım tabi 28 şubatta ilk testimi yaptım 52 çıktı, daha sonra 2 günde bir kan vermeye devam ettim. 52-62-86-173-385 olarak devam etti sonuçlarım. Benim biraz yavaş arttığı için korktum açıkçası. Haftaya doktor kontrolüm var, ordanda hayırlı aber alsam o zaman rahatlayacam işte.
Bende batmalar kramphep oluyorduda bugün adet sancısı başladı çok umutlanmakta istemiyorum ama hayırlısı inş 7gün sonra görücembelirti olarak göğüslerde hassasiyet, belde ağrı, ve adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı hala devam ediyor.
Transferi saymazsak 4. Günümen doğrusu kan testi, kaçıncı gün bugün senin
Ben kalktım 2. Gündne sonra sadece uzanmıyorum ykseğe bide ağır tasımıyorum onun dısında hrrsey normalSizin de4.gün değil mi inş isteyen herkese nasip etsin Rabbim siz normale döndünüz mü yoksa dinlenmeye devam mı özellikle dikkat ettğiniz bir şeyler var mı kafada deli sorular
Yaaaa canım çok erken yapmışsın yapma hiç strese girme lütfenBen evde bi tane test vardı yapiyim dedim tertemiz cıktı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?