Benim tek yumurta ihtimal bende çok daha düşük sanırımÇift konuldu sadece bir bel ağrım var onu da zaten normalde de yaşıyordumbilmiyorum çok fazla kurgu kuruyorum kafamdan kendimi bunaltiyorum senin kaç emriyo konuldu cnm
Hayır öyle düşünme bnm yaşımdan dolayı çift konuldu bnm ihtimalim çok zor senin en azından yaşın genç o yüzden sanırım tek koydular umutsuzluğa kapılmayalim Allah'ım insallah kucağımıza nasip eder tüm bekleyenlere rabbimBenim tek yumurta ihtimal bende çok daha düşük sanırımben 9. günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşAllah
Bende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllahHayır öyle düşünme bnm yaşımdan dolayı çift konuldu bnm ihtimalim çok zor senin en azından yaşın genç o yüzden sanırım tek koydular umutsuzluğa kapılmayalim Allah'ım insallah kucağımıza nasip eder tüm bekleyenlere rabbimhaber ver cnm sonucu bnde Çarşamba günü verecem kan inşallah hepimizin yüzü güler
Amin cnm bnm hepiniz dualarimidasiniz Allah'a emanet ol hayırlı gecelerBende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllahRabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı miniklerimizi bize kavuştursun Aminnnnm Hayırlı geceler
Emin olun bu süreçte herkes böyle hissediyorr ..5 Mart ta transfer oldum hiç test yapmadım yapmak istemiyorum korkuyorum ve hiç gebe gibi de hissetmiyorum kızlar
Hayırlı olsun bende 8 martta oldum inşallah güzel sonuclar alırsınızzSelam kızlar bende ayın 12 martta teansfer oldum test günü beklemedeyim Allah hepimizin yüzüne gülsün
İnşallah hep beraber güzel sonuçlar alır burda paylaşırızHayırlı olsun bende 8 martta oldum inşallah güzel sonuclar alırsınızz
Test yapmadım daha canım. Ama belirtim hiç yok önceden bi rahmim ağrıyordu ara ara şimdi oda yok normalim yani bu kadar normal olmam bence normal değil
Aynen öyle bende bugün dayanamayıp test yaptım yapmaz olaydım cnm negatif çıktı 9.gunum birde bugün bütün ümidim gitti sanki çok üzgünümEmin olun bu süreçte herkes böyle hissediyorr ..
Benimde 6. Günüm bugün test yapmak zaten kötü oluyor ben 4.-5. Gün falan yaptım erken oldugunu biliyodum ama yinede negatifi görmek beni cok etkiled o yüzden tam günümü beklemeye karar verdim bende . İçinizi ferah tutun
Canımmm bu herkeste böyle emin ol herkes böyle hissediyor bende dahilTest yapmadım daha canım. Ama belirtim hiç yok önceden bi rahmim ağrıyordu ara ara şimdi oda yok normalim yani bu kadar normal olmam bence normal değiliçten içe negatif olduğumu biliyorum
Hiç üzülme kan vermeden ümit kesmeyelim seni anlıyorum bende yapmıstım erken ama tek çizgiyi görmek insanı mahfediyor gerçektenAynen öyle bende bugün dayanamayıp test yaptım yapmaz olaydım cnm negatif çıktı 9.gunum birde bugün bütün ümidim gitti sanki çok üzgünüm
Test yapmadım daha canım. Ama belirtim hiç yok önceden bi rahmim ağrıyordu ara ara şimdi oda yok normalim yani bu kadar normal olmam bence normal değiliçten içe negatif olduğumu biliyorum
Evet haklısın biliyorum ama kendime söz dinletemiyorum cnm kalbim mideme indi sanki orda atıyor bayağı üzüldüm açıkçasıHiç üzülme kan vermeden ümit kesmeyelim seni anlıyorum bende yapmıstım erken ama tek çizgiyi görmek insanı mahfediyor gerçekten
Evet haklısın biliyorum ama kendime söz dinletemiyorum cnm kalbim mideme indi sanki orda atıyor bayağı üzüldüm açıkçası
Şuan inan kendimi zor tutuyorum o yüzden Çarşamba gidicem merkeze kan vericem sağlık ocakları zaten kapalı hayırlısı demekten Allah'a sığınmak tan başka bir şey gelmiyor elimden hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim hayırlısını kolay yoldan nasip etsin inşallahnapıcaksın peki kan vericek misin yoksa beklick misin .. hayal kırıklığı yaşadın ve suan eminim cok üzgünsün .. ama daha kan vermedin
Aminn sen bol bol dua et ne olacagını bilemeyiz Rabbim hayırlı sonuclar versin burdanda haberdar et olur mu?Şuan inan kendimi zor tutuyorum o yüzden Çarşamba gidicem merkeze kan vericem sağlık ocakları zaten kapalı hayırlısı demekten Allah'a sığınmak tan başka bir şey gelmiyor elimden hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim hayırlısını kolay yoldan nasip etsin inşallah
Tm cnm tek kendime değil inan duam el açıp kucağımı boş koyma diyen tüm kadınlarımıza Çarşamba burdan yazarım cnm..Aminn sen bol bol dua et ne olacagını bilemeyiz Rabbim hayırlı sonuclar versin burdanda haberdar et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?