MART AYI TRANSFER

Çift konuldu sadece bir bel ağrım var onu da zaten normalde de yaşıyordum bilmiyorum çok fazla kurgu kuruyorum kafamdan kendimi bunaltiyorum senin kaç emriyo konuldu cnm
Benim tek yumurta ihtimal bende çok daha düşük sanırım ben 9. günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşAllah

Benim tek yumurta ihtimal bende çok daha düşük sanırım ben 9. günümde erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşAllah
Hayır öyle düşünme bnm yaşımdan dolayı çift konuldu bnm ihtimalim çok zor senin en azından yaşın genç o yüzden sanırım tek koydular umutsuzluğa kapılmayalim Allah'ım insallah kucağımıza nasip eder tüm bekleyenlere rabbimhaber ver cnm sonucu bnde Çarşamba günü verecem kan inşallah hepimizin yüzü güler

Bende güzel haberlerini bekliyorum canım. Bizlere de umut ol inşAllah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı miniklerimizi bize kavuştursun Aminnnnm Hayırlı geceler

5 Mart ta transfer oldum hiç test yapmadım yapmak istemiyorum korkuyorum ve hiç gebe gibi de hissetmiyorum kızlar
Emin olun bu süreçte herkes böyle hissediyorr ..
Benimde 6. Günüm bugün test yapmak zaten kötü oluyor ben 4.-5. Gün falan yaptım erken oldugunu biliyodum ama yinede negatifi görmek beni cok etkiled o yüzden tam günümü beklemeye karar verdim bende . İçinizi ferah tutun

Selam kızlar bende ayın 12 martta teansfer oldum test günü beklemedeyim Allah hepimizin yüzüne gülsün

Aynen öyle bende bugün dayanamayıp test yaptım yapmaz olaydım cnm negatif çıktı 9.gunum birde bugün bütün ümidim gitti sanki çok üzgünüm

Test yapmadım daha canım. Ama belirtim hiç yok önceden bi rahmim ağrıyordu ara ara şimdi oda yok normalim yani bu kadar normal olmam bence normal değil içten içe negatif olduğumu biliyorum
Canımmm bu herkeste böyle emin ol herkes böyle hissediyor bende dahil

Aynen öyle bende bugün dayanamayıp test yaptım yapmaz olaydım cnm negatif çıktı 9.gunum birde bugün bütün ümidim gitti sanki çok üzgünüm
Hiç üzülme kan vermeden ümit kesmeyelim seni anlıyorum bende yapmıstım erken ama tek çizgiyi görmek insanı mahfediyor gerçekten

Test yapmadım daha canım. Ama belirtim hiç yok önceden bi rahmim ağrıyordu ara ara şimdi oda yok normalim yani bu kadar normal olmam bence normal değil içten içe negatif olduğumu biliyorum

Hiç üzülme kan vermeden ümit kesmeyelim seni anlıyorum bende yapmıstım erken ama tek çizgiyi görmek insanı mahfediyor gerçekten
Evet haklısın biliyorum ama kendime söz dinletemiyorum cnm kalbim mideme indi sanki orda atıyor bayağı üzüldüm açıkçası

Evet haklısın biliyorum ama kendime söz dinletemiyorum cnm kalbim mideme indi sanki orda atıyor bayağı üzüldüm açıkçası
napıcaksın peki kan vericek misin yoksa beklick misin .. hayal kırıklığı yaşadın ve suan eminim cok üzgünsün .. ama daha kan vermedin

napıcaksın peki kan vericek misin yoksa beklick misin .. hayal kırıklığı yaşadın ve suan eminim cok üzgünsün .. ama daha kan vermedin
Şuan inan kendimi zor tutuyorum o yüzden Çarşamba gidicem merkeze kan vericem sağlık ocakları zaten kapalı hayırlısı demekten Allah'a sığınmak tan başka bir şey gelmiyor elimden hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim hayırlısını kolay yoldan nasip etsin inşallah

Aminn sen bol bol dua et ne olacagını bilemeyiz Rabbim hayırlı sonuclar versin burdanda haberdar et olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…