Başta biraz az yükselmiş evet ama sonrasında normale dönmüş canım. Her iki günde bir iki katına çıkması beklenir. Bence kalbini ferah tut. Bebeğin seninle inşAllahben 21 şubatta transfer oldum, 4 martta da test günümdü. Ancak ben dayanamadım tabi 28 şubatta ilk testimi yaptım 52 çıktı, daha sonra 2 günde bir kan vermeye devam ettim. 52-62-86-173-385 olarak devam etti sonuçlarım. Benim biraz yavaş arttığı için korktum açıkçası. Haftaya doktor kontrolüm var, ordanda hayırlı aber alsam o zaman rahatlayacam işte.
Ne biliyim aslında biliyodum erken oldugunu ama merak ettim cevabımı aldım amaYaaaa canım çok erken yapmışsın yapma hiç strese girme lütfen
Dün gece zor uyudum biraz ya rahmim ağrıyordu ama böyle batmalar olmuyor genelde gebelik belirtisinde batmalar olur ama bendeki öyle değil böyle hani sanki yeni işlem olmuş gibi gece rahmim ağrıdı. Çok hafif ama çok hafif göğüslerde ağrı var sanki birde yada sürekli ben kontrol ettiğimden mi ağrıttım naptım
HahhahaDün gece zor uyudum biraz ya rahmim ağrıyordu ama böyle batmalar olmuyor genelde gebelik belirtisinde batmalar olur ama bendeki öyle değil böyle hani sanki yeni işlem olmuş gibi gece rahmim ağrıdı. Çok hafif ama çok hafif göğüslerde ağrı var sanki birde yada sürekli ben kontrol ettiğimden mi ağrıttım naptımkimi insan bide psikolojik olarakta belirti yaşıyormuş ben galiba oyum sende var mı birşey tatlım
Ben perşembe günü erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum çıkmazsa artık kan testini beklerimHahhahaben adetime yakın göğüs ağrısı hep cekiyorum zaten farklı hissettiğim hiçbişey yok bendede
Cumartesi akşamı kan vericem haftya heyecanla onu bekliyorum
Ya ben dün yaptım ya asırı sinirimi bozduBen perşembe günü erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum çıkmazsa artık kan testini beklerim
Ama sen çok erken yaptın yaYa ben dün yaptım ya asırı sinirimi bozdu
O yüzden cumartesiyi beklicem
Görücez bakalımmAma sen çok erken yaptın yabekleyebilirsen helal olsun tabi
Tamam canımGörücez bakalımmneyse sen yapınca haber ver bana
Bende sizi takip ediyordum inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsünüzben 21 şubatta transfer oldum, 4 martta da test günümdü. Ancak ben dayanamadım tabi 28 şubatta ilk testimi yaptım 52 çıktı, daha sonra 2 günde bir kan vermeye devam ettim. 52-62-86-173-385 olarak devam etti sonuçlarım. Benim biraz yavaş arttığı için korktum açıkçası. Haftaya doktor kontrolüm var, ordanda hayırlı aber alsam o zaman rahatlayacam işte.
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Belirtileriniz var mı bu aradaBende sizi takip ediyordum inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsünüzbenim de 5. Gün embriyo transferi iki tane ama 9. Gün kanda betahcg 22 çıktı bu akşam tekrar gidip vericem umarım artar benimde
Hayır belirtim yok çok hafif arada kasık ağrısı bu akşam kan sonucum 29 çıktı malesef çok az artmış salı tekrar kan istedi doktorumHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Belirtileriniz var mı bu arada
İnşAllah sorun çıkmaz canım. Kat kat artsın değerlerin Allah’ın izniyleHayır belirtim yok çok hafif arada kasık ağrısı bu akşam kan sonucum 29 çıktı malesef çok az artmış salı tekrar kan istedi doktorum
AminnnnnInsallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Yaa canım bende aynı 8 Mart’ta transfer oldum ve hiçbirşey yok.5 Mart ta transfer oldum hiç test yapmadım yapmak istemiyorum korkuyorum ve hiç gebe gibi de hissetmiyorum kızlar
3.gun dondurulmuş embriyo canım çok stresliyim uykuda tutmuyorYaa canım bende aynı 8 Mart’ta transfer oldum ve hiçbirşey yok.Kaçıncı gün embriyosu canım senin
Aynı bende. Sürekli bi belirti arıyorum kendimde ama yok3.gun dondurulmuş embriyo canım çok stresliyim uykuda tutmuyor
Çift konuldu sadece bir bel ağrım var onu da zaten normalde de yaşıyordumAynı bende. Sürekli bi belirti arıyorum kendimde ama yoktek mi çift mi konuldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?