MART AYI TRANSFER

Başta biraz az yükselmiş evet ama sonrasında normale dönmüş canım. Her iki günde bir iki katına çıkması beklenir. Bence kalbini ferah tut. Bebeğin seninle inşAllah

B Busra0909 canımmms sende var mı bi değişiklik veya his falan
Dün gece zor uyudum biraz ya rahmim ağrıyordu ama böyle batmalar olmuyor genelde gebelik belirtisinde batmalar olur ama bendeki öyle değil böyle hani sanki yeni işlem olmuş gibi gece rahmim ağrıdı. Çok hafif ama çok hafif göğüslerde ağrı var sanki birde yada sürekli ben kontrol ettiğimden mi ağrıttım naptım kimi insan bide psikolojik olarakta belirti yaşıyormuş ben galiba oyum sende var mı birşey tatlım

Hahhaha ben adetime yakın göğüs ağrısı hep cekiyorum zaten farklı hissettiğim hiçbişey yok bendede
Cumartesi akşamı kan vericem haftya heyecanla onu bekliyorum

Hahhaha ben adetime yakın göğüs ağrısı hep cekiyorum zaten farklı hissettiğim hiçbişey yok bendede
Cumartesi akşamı kan vericem haftya heyecanla onu bekliyorum
Ben perşembe günü erken gebelik testi ile bakmayı düşünüyorum çıkmazsa artık kan testini beklerim

Bende sizi takip ediyordum inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsünüzbenim de 5. Gün embriyo transferi iki tane ama 9. Gün kanda betahcg 22 çıktı bu akşam tekrar gidip vericem umarım artar benimde

Bende sizi takip ediyordum inşallah hayırlısıyla keseyi de görürsünüzbenim de 5. Gün embriyo transferi iki tane ama 9. Gün kanda betahcg 22 çıktı bu akşam tekrar gidip vericem umarım artar benimde
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Belirtileriniz var mı bu arada

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. Belirtileriniz var mı bu arada
Hayır belirtim yok çok hafif arada kasık ağrısı bu akşam kan sonucum 29 çıktı malesef çok az artmış salı tekrar kan istedi doktorum

5 Mart ta transfer oldum hiç test yapmadım yapmak istemiyorum korkuyorum ve hiç gebe gibi de hissetmiyorum kızlar

Aynı bende. Sürekli bi belirti arıyorum kendimde ama yok tek mi çift mi konuldu kuzum
Çift konuldu sadece bir bel ağrım var onu da zaten normalde de yaşıyordum bilmiyorum çok fazla kurgu kuruyorum kafamdan kendimi bunaltiyorum senin kaç emriyo konuldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…