İnşallah pozitife döndüğünü görürsün canımTm cnm tek kendime değil inan duam el açıp kucağımı boş koyma diyen tüm kadınlarımıza Çarşamba burdan yazarım cnm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitife döndüğünü görürsün canımTm cnm tek kendime değil inan duam el açıp kucağımı boş koyma diyen tüm kadınlarımıza Çarşamba burdan yazarım cnm..
Tamam üzme kendini lütfen belki kanda bi süprizle karsılasırsınTm cnm tek kendime değil inan duam el açıp kucağımı boş koyma diyen tüm kadınlarımıza Çarşamba burdan yazarım cnm..
Umutsuzluk yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun bacılarİnşallah pozitife döndüğünü görürsün canımBende umutsuzum valla hakkımızda hayırlısı
Güzel düşünemiyorum ya çünkü biliyorum kasık ağrısı olmadan gebelik olmazUmutsuzluk yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun bacılar![]()
Benim göğüslerim yumurtlamadan sonra hep ağrır zaten hiç belirtim yok ama belirti arama yaGüzel düşünemiyorum ya çünkü biliyorum kasık ağrısı olmadan gebelik olmazSende herhangi bir belirti var mı kuzum benim sadece hafif göğüslerim açıyor oda regl tarihi yaklaşıyor zaten ondandır
Neyse canım hakkımızda hayırlısı. Bunda olmassa ikinci denemede olur belki. Vardır bundada bir hayırBenim göğüslerim yumurtlamadan sonra hep ağrır zaten hiç belirtim yok ama belirti arama yagerçekten belirtisiz pozitif alanlar var . Bütün belirtiler olup negatif alanlarda var
İnşallah canım kan vermeden hiç umut kesmeyelimNeyse canım hakkımızda hayırlısı. Bunda olmassa ikinci denemede olur belki. Vardır bundada bir hayırİnşAllah Rabbim yüzlerimize güler
Bence birşey olmaz Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah güzel sonuclar alırsınızBenimde 4. Günüm ilk günü çok kötü grip oldum ve cok burnumu sümkürmek zorunda kaldım.. umarım etkilenmemiştir bebeklerim.. 3. Gün embriyosu 2 tane
Selam bu sabah oldum
hayırlı olsunn inşallah güzel sonuclar alırsınızSelam bu sabah oldum
Hepimiz inşallah sizin 8martti galiba az kaldi teste,insallah guzel sonuclarla doneriz hepimiz testlerdenhayırlı olsunn inşallah güzel sonuclar alırsınız![]()
Evett cumartesi akşamı kan vericem ben bide cumartesi adet günüm ikisinden biri olucak bakalım hayırlısıHepimiz inşallah sizin 8martti galiba az kaldi teste,insallah guzel sonuclarla doneriz hepimiz testlerden
Benim 1 tane 5. Gun 1 tane 6. Gün embriyosu dondurulmuştu,kasilma ignesi ve embriyo glue da yapildi, aşırı heyecanlıydım ama bitince ne yapacağımı şaşırdım. 20 dk yatin sonra tuvalete gidebilir giyinebilirsiniz dediler,yarim saat yattım sonra yola ciktik simdi evdeyim.hayirlisi ile tutunurlar insallahEvett cumartesi akşamı kan vericem ben bide cumartesi adet günüm ikisinden biri olucak bakalım hayırlısıAllah emeklerimizi boşa cıkarmasın . Nasıl geçti transfer :)
Güzel olur inşallah 1-2 gün dikkat edinBenim 1 tane 5. Gun 1 tane 6. Gün embriyosu dondurulmuştu,kasilma ignesi ve embriyo glue da yapildi, aşırı heyecanlıydım ama bitince ne yapacağımı şaşırdım. 20 dk yatin sonra tuvalete gidebilir giyinebilirsiniz dediler,yarim saat yattım sonra yola ciktik simdi evdeyim.hayirlisi ile tutunurlar insallah
İnşallah teşekkürlerGüzel olur inşallah 1-2 gün dikkat edin![]()
r olucam kaç gün sonra test veriyosunuz nasıl işliyor süreçİnşallah teşekkürler
26 martta test vereceğimMerhaba bende 18 martta transfe
r olucam kaç gün sonra test veriyosunuz nasıl işliyor süreç