MART AYI TRANSFER

Umutsuzluk yok lütfen güzel düşünelim güzel olsun bacılar 🥰
Güzel düşünemiyorum ya çünkü biliyorum kasık ağrısı olmadan gebelik olmaz 😔 Sende herhangi bir belirti var mı kuzum benim sadece hafif göğüslerim açıyor oda regl tarihi yaklaşıyor zaten ondandır

Güzel düşünemiyorum ya çünkü biliyorum kasık ağrısı olmadan gebelik olmaz 😔 Sende herhangi bir belirti var mı kuzum benim sadece hafif göğüslerim açıyor oda regl tarihi yaklaşıyor zaten ondandır
Benim göğüslerim yumurtlamadan sonra hep ağrır zaten hiç belirtim yok ama belirti arama ya 🥺 gerçekten belirtisiz pozitif alanlar var . Bütün belirtiler olup negatif alanlarda var

Benim göğüslerim yumurtlamadan sonra hep ağrır zaten hiç belirtim yok ama belirti arama ya 🥺 gerçekten belirtisiz pozitif alanlar var . Bütün belirtiler olup negatif alanlarda var
Neyse canım hakkımızda hayırlısı. Bunda olmassa ikinci denemede olur belki. Vardır bundada bir hayır ☺️ İnşAllah Rabbim yüzlerimize güler

Benimde 4. Günüm ilk günü çok kötü grip oldum ve cok burnumu sümkürmek zorunda kaldım.. umarım etkilenmemiştir bebeklerim.. 3. Gün embriyosu 2 tane

Benimde 4. Günüm ilk günü çok kötü grip oldum ve cok burnumu sümkürmek zorunda kaldım.. umarım etkilenmemiştir bebeklerim.. 3. Gün embriyosu 2 tane
Bence birşey olmaz Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah güzel sonuclar alırsınız

Hepimiz inşallah sizin 8martti galiba az kaldi teste,insallah guzel sonuclarla doneriz hepimiz testlerden
Evett cumartesi akşamı kan vericem ben bide cumartesi adet günüm ikisinden biri olucak bakalım hayırlısı 🥰 Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın . Nasıl geçti transfer :)

Evett cumartesi akşamı kan vericem ben bide cumartesi adet günüm ikisinden biri olucak bakalım hayırlısı 🥰 Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın . Nasıl geçti transfer :)
Benim 1 tane 5. Gun 1 tane 6. Gün embriyosu dondurulmuştu,kasilma ignesi ve embriyo glue da yapildi, aşırı heyecanlıydım ama bitince ne yapacağımı şaşırdım. 20 dk yatin sonra tuvalete gidebilir giyinebilirsiniz dediler,yarim saat yattım sonra yola ciktik simdi evdeyim.hayirlisi ile tutunurlar insallah

Benim 1 tane 5. Gun 1 tane 6. Gün embriyosu dondurulmuştu,kasilma ignesi ve embriyo glue da yapildi, aşırı heyecanlıydım ama bitince ne yapacağımı şaşırdım. 20 dk yatin sonra tuvalete gidebilir giyinebilirsiniz dediler,yarim saat yattım sonra yola ciktik simdi evdeyim.hayirlisi ile tutunurlar insallah
Güzel olur inşallah 1-2 gün dikkat edin 😊

Merhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.

Back
X